F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
misliš? :think: Mene je ostavio na miru jer su mi drugi dali juče podršku. Kaže da očekuje od mene da ga danas šokiram sa nekim tekstom koji će da ga iz jednog kraja sobe baci u drugi kad pročita........more kad te ja šoknem ima bre da budeš danima šokiran.....:rotf::rotf::rotf::rotf:

Da, pročitala sam to, ma pusti pubertetliju. :roll:

:eek: Bem ti sunce, dal' se ja to nabuših sad iglom?! :dash: Kratka, tanka iglica, a ja zaboravila da vratim kapicu kad sam se špricala, moguće da sam se nabušila dok sam odvrtala aplikator. :roll: Mrtva sam, a ujutru treba i da poranim... 'Q noć! :zzzz:

Odoh ja na spavkanje.....ustajem u 5,30 pa idemo u Bubanj potok da pokušamo da prodamo pasata a posle za Vršac na vašar ...nešto u vezi groždja... sa Loly, mužem joj, decom, Say i da se vidimo sa Alex......nadam se da neće padati kiša
Laku noć :bye:

e pa super,lepo se provedite, i pojedite za mene jednu onu lizalicu (ja je zovem kisobrance) to najvise volim na vasarima :hahaha:
531qqd.jpg

Poslednja izmena:
Odoh ja na spavkanje.....ustajem u 5,30 pa idemo u Bubanj potok da pokušamo da prodamo pasata a posle za Vršac na vašar ...nešto u vezi groždja... sa Loly, mužem joj, decom, Say i da se vidimo sa Alex......nadam se da neće padati kiša
Na Grozdjebal :)
Dobro jutro.
Nisam 2 sata sklopila sna....
Mrtva sam:confused: a sad ne mogu da zaspim..........
Nadam se da cu bar biti u stanju da se sa vama nadjem,a da ne zaspim za volanom:rtfm: ili u hodu :zzzz:
:lol::lol:

A najavili su kisu :confused:
Videcemo....

Poslednja izmena:
imali koga :bye:
ja ubedila mamu da mi kupi laptop a ne komp :) :) :) :)
veceras idem na jedan rodjendan,razmisljala sam da kupim nesto sa stiklom al mi sve malo ili veliko a nikad nisam nosila stikle :rumenko: al cu zato da obujem otvorene rimljanke :) pa ne znam koji lak na nogama da namazem :think:

Dolazi otac kući i zatiče svoju kćer sa vibratorom. Sa suzama u očima pita je: - Što to radiš? A ona odvrati: - Da se suočimo sa činjenicama: imam 49 godina, ružna sam, debela i nezanimljiva, bolje od ovoga ne mogu. Sutradan kćer dolazi s posla i zatiče svog oca kako sjedi i gleda televiziju, u jednoj ruci pivo, u drugoj vibrator. - Što to radiš tata? - Evo, pijem pivo s zetom.
:hahaha: :hahaha: :lol:

Kisa nas je razjurila :confused:
Ja zombiram ovde :zzzz: a kad se Loly ili Say ili razredna uloguju zakacice verujem bar neku sliku.
Ja sam bila toliko off da sam zaboravila da imam telefon sa sobom za slikanje :dash:
Još ne spavaš :lol: :zag:
Bilo je lepo, samo eto što nas je kiša pre vremena razjurila.
Skinula slikice sa aparata, moram ih prebaciti na drugi komp i postavljam.

Cekacemo.... ionako smo ovde kao napusteni sirocici koji cekaju nekog :mrgreen:

:mazi::mazi::mazi:

:lol:

hoćemo izveštaj sa save slikama...uživajte....

Dolazi otac kući i zatiče svoju kćer sa vibratorom. Sa suzama u očima pita je: - Što to radiš? A ona odvrati: - Da se suočimo sa činjenicama: imam 49 godina, ružna sam, debela i nezanimljiva, bolje od ovoga ne mogu. Sutradan kćer dolazi s posla i zatiče svog oca kako sjedi i gleda televiziju, u jednoj ruci pivo, u drugoj vibrator. - Što to radiš tata? - Evo, pijem pivo s zetom.
:hahaha: :hahaha: :lol:

dobar....

Još ne spavaš :lol: :zag:
Bilo je lepo, samo eto što nas je kiša pre vremena razjurila.
Skinula slikice sa aparata, moram ih prebaciti na drugi komp i postavljam.

ne mogu da iščekam....

Dobro veče :)
Pa, pasata nismo prodali. Bio je loš pijac, rominjala kišica i malo ljudi. Samo šetaju i jedu one pljeske. E, ondak odosmo kod Loly, pa po Say, pa za Vršac. Beše lepo, sreli se sa Alex (ona malečka ko ja bog te :eek:) šetali, malo pričali koliko je to bilo moguće šetajući kroz gužvu. E, ondak poče kiša a nama kola daaaaleko parkirana. Iskisosmo ametom i vratismo se za Beograd. Ma da je vreme bilo lepše pa da odemo gore na brdo...pa na ručak....pa je pogled. Ovako, gde ćeš da sedneš onako mokar sa decom......drugi put. Eto.....a moje slikice tek sutra sa drugog kompa iz kanc.....ovde ne može sa mobilnog da se prebace jer mi je Mica odnela foto aparat u Egipat :manikir:

Dobro veče :)
Pa, pasata nismo prodali. Bio je loš pijac, rominjala kišica i malo ljudi. Samo šetaju i jedu one pljeske. E, ondak odosmo kod Loly, pa po Say, pa za Vršac. Beše lepo, sreli se sa Alex (ona malečka ko ja bog te :eek:) šetali, malo pričali koliko je to bilo moguće šetajući kroz gužvu. E, ondak poče kiša a nama kola daaaaleko parkirana. Iskisosmo ametom i vratismo se za Beograd. Ma da je vreme bilo lepše pa da odemo gore na brdo...pa na ručak....pa je pogled. Ovako, gde ćeš da sedneš onako mokar sa decom......drugi put. Eto.....a moje slikice tek sutra sa drugog kompa iz kanc.....ovde ne može sa mobilnog da se prebace jer mi je Mica odnela foto aparat u Egipat :manikir:
:zag::cmok2:
Pa da,mala sam ja:)
A steta sto je pocela kisa,na breg sam htela da vas vodim,i do Kule i svuda....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back