F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PraviJo sam danas dve kikice, vicem onoj frizerki da zategne, prija mi kad me neko cupa, ona kaze, nema potrebe, zar te ne boli glava, ja reko "Ne", i sad me boli glava :lol:

E luda glavo, sto me bolis....pa kad si trazila....:zcepanje: jednom kad sam nosila neku frizuru sa pletenicama, celu noc nisam spavala...a sutra dan su me onako neispavanu svi nervirali, zagledavsi kako je ispleteno...a mene jos i glava bolela...ali kikice su kikice, sta ces trpi pa ce sutra proci...:zag:

E luda glavo, sto me bolis....pa kad si trazila....:zcepanje: jednom kad sam nosila neku frizuru sa pletenicama, celu noc nisam spavala...a sutra dan su me onako neispavanu svi nervirali, zagledavsi kako je ispleteno...a mene jos i glava bolela...ali kikice su kikice, sta ces trpi pa ce sutra proci...:zag:

Pa volim riblju kost, i svidja mi se kako mi je napravila, no, ja ko ja, oprala kosu jutros, pa mi pade na pamet :think: , ajd da mi napravi i otidnem i tako... :lol:
Ma znam da ce proci, no joj ja jos kazem da mi stavi koliko god treba gela, jer sam i sad sva rascupana, a ona malo na ruku i kaze, samo da ti se slegne kosa, a ja ko Vila Raviojla :lol:
A bas volim 'vako :aha:

Pa volim riblju kost, i svidja mi se kako mi je napravila, no, ja ko ja, oprala kosu jutros, pa mi pade na pamet :think: , ajd da mi napravi i otidnem i tako... :lol:
Ma znam da ce proci, no joj ja jos kazem da mi stavi koliko god treba gela, jer sam i sad sva rascupana, a ona malo na ruku i kaze, samo da ti se slegne kosa, a ja ko Vila Raviojla :lol:
A bas volim 'vako :aha:

E to 'riblja kost' ...bas to...boli...al ce prodje...

Eto, mlade žene čime se bave...dečicom:)
A ja, ja sam sva pod Francusku večeras:think:
Eto, dopada mi se ona Dezire Klari, što Napoleon bio zaljubljen u nju,
a Džozefinu varao gde je stigo....:manikir:, baraba

Da znaš, svi su takvi! :aha:

eto dokaza šta je doslednost u tradiciji....da su svi muški barabe.....još od Napoleona...:manikir:

I još ranije, Adam je pre Eve imao Lilit, napravljenu od zemlje pa su je najurili. A Cezar je varao ženu sa Kleopatrom.

a šo nas onda volite :flert::flert::flert:
naročito barabe :mrgreen:

:mrgreen:

'Bro veče. Eto mene posle maaratonske šetnje i maratonskog razgovora na Skype-u. Al' samo dok prčitam šta ima.

Eve

addi0m.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back