F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto.......naučih i to, mislim sa muzikom:manikir:
Nekako se osećan važno danas..kažem jutros Taci
da sam do 4 vežbala i da nije strašno..pa mu opričam ceo postupak
(to više sebe testiram), samo se smeška i ode....da mlati orahe;)

Ma svaka čast, Maro, nismo ni sumnjali! :zag:

mislim ne hroniku ko hroniku i te tragedije,nego one likove tamo sto zapene i sto vole da se svadjaju

Pobedonoscev opet banovan. :lol:

ja se vratila iz skole
nadrlja sa ovim kuceto,opet cvili :dash:

Razmaženo, bre.

nbxgli.jpg
s6kig7.jpg

A vidi ove mazuljčiće! :heart::heart:

Dobro jutro želim. :kafa: Juče sam bila na godišnjoj skupštini mog udruženja, Zavod nam odobrava upute za Niš, neurolog drage volje potpisuje-osim meni, rek'o mi Primaj taj betaferon i ćuti, vidiš da si dobro a muž ako bude mator kad ti bude opet vreme, ti ga zameni, to je bar lako! :zcepanje: (Inače su ispisnici, cenim. :lol:)

Inače, od ovo troje sa snimka niko nije bio, Leške je imao zakazanu fizikalnu a ove dve mislim da i nisu članovi.

a sad da vas vidim šta opisuje ova slika :manikir:

Doki, el' to ti natežeš iz flaše u tami? :lol:

ko da tačan odgovor dobiće mini milku gratis :D

A, pa ja dobra onda! :manikir:

danas sam videla jednog bretonca malog,ima 3meseca lici na olija malo je vise pegav nego sto je bio oli al osmeh imaju isti i brz je mnogo,kao sto je oli bio.bas sam se rastuzila
a bas mi je nekako mali za tri meseca,verovatno to mislim zbog dore jer je ko prase.
a onaj covek me pitao sto sam uzela labradora kad necu u lov sa njim,zar mora sa svakim lovackim psom da se lovi :roll:

Astorela i Jacob, za početak, ne love. :D A imaju vrhunske labove.

:rida: Prosto da te bude sramota što pripadaš istoj vrsti kao ti, ti... :kletva:

decoooooo
koja je ona stvar što je pevaju onaj markantni pevač....krupan, crnjomanast.....mislim da je umro od side i ona mnogo debela operska pevačica....pa pevaju na jednoj ogromnoj bini i zvuči moćno

Freddie Mercury, pevačica je Monserat Kabalje, ali ukucaš na youtube Freddie Mercury / i o'ma ti izađe i ona, a pesma je Barcelona, valjda je bila evrovizija ili tako nešto...

Kakva mi je pileća pašteta, što kaže Mileva, mrtva usta da je jedu! :zjede:

Nego, dajte neki predlog sa kog sajta i kojim programom da skidam filmove, preksinoć na B92 bio Van Helsing, al' nisam mogla da gledam, bila mi MIlica budna.

Poslednja izmena:
Kako sam se ja rastužila kad je umro Merkjuri, obožavala sam grupu KVIN,
a on bio pederčina...:roll:

Pa queen to i znači u žargonu. :lol:

Ma branim,stitim ih non stop nikad ne mazim samo mace vec uvek i nju uzmem,zajedno...ali majstori sad otvaraju vrata od radionice jer ja mace ne ostavljam same sa njom bas zbog ljubavi te njene koja boli :)
Mnogo je tvrdoglava,zna da je pogresila pokunji se i sve ali ne odustaje.Grdim je i za rupe po dvoristu ali bezuspesno i pricaj i pokazuj ali ona ne odustaje.Mace je skroz flegma...pade mi sa kolena opet zamalo koliko se uspavalo :rotf:
Mali je mnogo crn...Banalan i bahat u svojim blogovima...Los nacin da kaze ono sto ima...

Šašavica jedna. :heart:

A što se malog tiče, ceo forum otprilike misli da to piše ustvari gospoDŽa mama. Nema šanse da je dete od dve godine, koliko je on imao u vreme bombardovanja, bude duboko uvređeno i iz fundamenta zgroženo, ili tako nekakva konstrukcija, bilo čime, pa još sa političke scene.

http://katz.cd/
sa ovog sajta skini,samo ukucaj naziv filma i izbaciceti ponude sa vise sajtova gde da skines film ti samo izaberi ;)

Fala, Joco! :zag:

Ljiljo, nešto se mislim ! Ko je, recimo, da kažem, mod na blogovima ?!
Ja bi tog tipa stavila na ignore doživotno, kad mene iznervirao tako bahat a šta sam nudi....Moreeeee:whistling:

mari to ne može.....bolje da istrese svoje frustracije na blogu nego napolju. pa on je tinejdžer...klinac. Joca mu daje podršku a ja izigravam lošeg policajca.....kad je mene odabrao, šta ću mu. Klasika. Neće me više uznemiravati a možda ni druge :)

dobar dan i od mene
Dona je u kritičnim danima, jadna u boxu e zatvorena, puštam je kad imam vremena, a tada je baja zatvoren, vandžira u kući, arlauče...+ komšijski psi....tako da je malo pustim pa pravac box....baš mi e žao...ali još petnaestak dana....

dobar dan i od mene
Dona je u kritičnim danima, jadna u boxu e zatvorena, puštam je kad imam vremena, a tada je baja zatvoren, vandžira u kući, arlauče...+ komšijski psi....tako da je malo pustim pa pravac box....baš mi e žao...ali još petnaestak dana....

El ti, kanda reče, lepa sugradjanko, da sutra imaš majstore:think:
Eve ti pesdma da gi dočekaš domaćinski

jel gleda neko cezara na nat. geo. ?
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

mari to ne može.....bolje da istrese svoje frustracije na blogu nego napolju. pa on je tinejdžer...klinac. Joca mu daje podršku a ja izigravam lošeg policajca.....kad je mene odabrao, šta ću mu. Klasika. Neće me više uznemiravati a možda ni druge :)

Ima sistem prijava i na blogu, samo malo drugačije izgleda trouglić.

nije flaša i ne natežem :mrgreen:
prosti rečeno promašaj ;)

baš to sad slušam :zag:

a ljubac :cmok2:

Ma vidi se sa leve strane neko ko pije nešto iz flaše. A za vevericu sam pogodila, vidi u reputacijama. :zplez:

Joj ljudi, kakva mi je bratanica! :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back