Sanja & S
Domaćin
- Poruka
- 3.878
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da stisnemo pesniceNe mej se...oces i ti Blagosa...da delis..![]()

hehhehe
klecaju samo kad ga vidim usput negde, a to obicno bude pred pismeni iz matematike![]()
Meni noge klecaju kad dodje onaj za struju,
Samo mi ne klecaju kad dođu za kablovsku, e tu sam galantna, mislim..

Divno je mari.........ja pisala malo......došlo mi![]()

E vidite, zbog ovog sam ja želela da znam da puštam muziku...
Molim vas odslušajte...prelepo je

Divno je mari.........ja pisala malo......došlo mi![]()

Probudila se u 7 odvezla pilota na aerodrom...Juce me me koja kuja isterala iz pameti...Toliko se igrala sa macetom crnim da sam mislila da ga je ubila...Skroz ga je ugnjavila,nije nigde povredjen ali je bio sav osamucen...celog ga je uvalila u pesak,a on budalica se prepusti tako da ga ona mlati strasno...
Citala sam pesmu Ljiljo ,lepa je
ali sam posle citala i pesme onog filozofa,sunce ti kalaisano![]()

Jelena.....brani Žeke da ga maltretira.....može zaista da ga povredi od ljubavi ali u toj ljubavi postoji i doza ljubomore i agresivnosti, želje za dominacijom, malena, ali postoji a mače će porasti. Baš kad vidiš da je gruba sklanjaj mačence a Žake samo reci strogo ne......nemoj je grditi jer će iz inata da ga vija i traži
Koji bre filozof? Onaj mali? Ma kreten uskur*eni.....pubertetlija![]()

Ma branim,stitim ih non stop nikad ne mazim samo mace vec uvek i nju uzmem,zajedno...ali majstori sad otvaraju vrata od radionice jer ja mace ne ostavljam same sa njom bas zbog ljubavi te njene koja boli
Mnogo je tvrdoglava,zna da je pogresila pokunji se i sve ali ne odustaje.Grdim je i za rupe po dvoristu ali bezuspesno i pricaj i pokazuj ali ona ne odustaje.Mace je skroz flegma...pade mi sa kolena opet zamalo koliko se uspavalo
Mali je mnogo crn...Banalan i bahat u svojim blogovima...Los nacin da kaze ono sto ima...

ludača prepametna. Mnogo je teško sa inteligentnim psom jer treba to savladati a još je i sva neurozna zbog majstora. ma koliko izgledalo da je vesela to nju nervira. Znam po Mazi jer kad smo skidali krov na kući to veče se oštenila i ceo dan provela tresući se kao prut...niko nije mogao da je smiri pa ni ja....

Pa dobro.......pa Žake je.......Žakeludača prepametna. Mnogo je teško sa inteligentnim psom jer treba to savladati a još je i sva neurozna zbog majstora. ma koliko izgledalo da je vesela to nju nervira. Znam po Mazi jer kad smo skidali krov na kući to veče se oštenila i ceo dan provela tresući se kao prut...niko nije mogao da je smiri pa ni ja....
Ma mali je bolesnik.......a oni što komentarišu oće da ga izleče.....širi kretenizam, ali blog je slobodan tako da .....a mene ako čačka......ću ga čačnem ja![]()
Nerviraju je gusteri,mamu im njihovu i gliste,i puzevi i tako...