Najlepse zelje![]()

Bar vecer....vidila sam macu...kako je svatka...mrnjauuu![]()
Hvala

koliko ima klipova sa Fredijem... sve za razrednu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najlepse zelje![]()

Bar vecer....vidila sam macu...kako je svatka...mrnjauuu![]()

mislim ne svidja mi se on,al prva ljubav zaborave nema
mislim prvi decko,a to sto mi noge zaklecaju kad ga vidim nema veze 
mislim koja je fora da mi bivsi decko prica kako je zaljubljenmislim ne svidja mi se on,al prva ljubav zaborave nema
![]()
oces ti dodjem ja tam 
![]()
Hvala
![]()
Kod mene u gradu ima neki koncert...bas lepo svirkaju....a kud cu vako smrkava sad da idem....
Kakav bre sad bivsi decko...zaboravi...oces ti dodjem ja tam
![]()
ipak mi je to bio prvi decko prva veze, a kako me je zezao 
Pa nije valjda da te još drži?
A i vreme lepo
ipak mi je to bio prvi decko prva veze, a kako me je zezao
i posle se zali nenad sto vicem na njega,jer mi se cini kad sam suvise dobra da ce da me zeza,kao sto me ovaj zezao sve sam mu popustila![]()

Kod mene u gradu ima neki koncert...bas lepo svirkaju....a kud cu vako smrkava sad da idem....
peva neka grupa Krug iz kg-a: kaze nenad .

mislim koja je fora da mi bivsi decko prica kako je zaljubljenmislim ne svidja mi se on,al prva ljubav zaborave nema
![]()

Mhm...vredni su...al sad dok se ja spremim, pa krenem, pa stignem...oni ce zavrse...cujem ih i ovde ali nije bas ko tamo...atmosfera mislim![]()

Pa nek zaklecaju i jesu za klecanje.... i nek izjavljuje ljubav a ti rasti i leti.
Ti imas sada svoje ljubavce i ovo sve drugo (nema veze sto je bilo prvo) je malo eto da srce poskoci od komplimenata zar ne![]()

sedi bre tu.......![]()
Mislim , necu bezim sa casova...samo sam htela mal da smugnem, al necu, cu budem prisutna

hehhehe
klecaju samo kad ga vidim usput negde, a to obicno bude pred pismeni iz matematike![]()

na ravne časti.....po polutka svakoj![]()
dobro.......evo ti 5![]()