F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan narode :cao:
provedoh pola dana u mupu-u da podignem pasoše i l.k.
i posle višečasovnog čekanja mi kažu da mi nije uspela lična pa morala da idem ponovo da se slikam i d' uzmu otisak pa će za par dana biti gotova
i opet moram da čekam :dash:

Osećam da je tema izgubila smisao zbog moje sumnje!
Vraćam vam smisao...samo se družite onako kako ste navikli.
Samooterala sam se na raspust, a u ime lepog, samo ću vas čitati,
i biću tu "na obodima vašeg sna", što reče miwka u svojoj trenutnoj aktivnosti.
PS. I nema potrebe za udaranjem šake o tastaturu...Mari nema veliko forumaško iskustvo al ima životno i još uvek razlikuje šećer od soli.

a kad se probudim,doceka me ovo :lol:
2sa1p9k.jpg

Sprzila sam se na suncu danas....
Al' deluje :) fata me boja lagano.
Gledam ove 3 knjige iz gr.knjizevnosti :dash: i ocajavam.... koliko me to vise ne interesuje.
Al' moram da zavrsim i sa tim.

Ja dobila malo bojice od onog jednog puta kad sam bila na Adi... doduše i izgorela sam malo.
Nemoj da očajavaš, završi to i posle si mirna :super:

PS. I nema potrebe za udaranjem šake o tastaturu...Mari nema veliko forumaško iskustvo al ima životno i još uvek razlikuje šećer od soli.

Mari.......ko god bio, mi to ne možemo sprečiti. Ovo je forum.....svako može da dodje i da piše. Od toga šta piše, kako piše zavisiće odnos drugih prema njemu. U laži su kratke noge, kako narod kaže.......kao što su se do sada klonovi otkrivali sami, tako će biti i u buduće. Ono što mene interesuje je uzrast forumaša.....da se ne bih izlupetala kao Maksim ili ovi naši muški.....a oni su čoveci te ih zato i zanimaju godine :worth:
Lupanje šakom po astal nije moj način, i ti to znaš......ja nisam ni lupala nego sam samo stavila velika slova da svi vide post a ne da ostane neprimećen....a vikanje se nije odnosilo samo na tebe, nego na sve. Kao što vide, lupila sam još jednom o astal.....čisto radi ravnoteže :rotf:...ebiga, ja sam knjigovodja.

Prema tome, nema potrebe da se samoizopštuješ i da ideš na raspust samo ti.......:cmok2:

i još jedna.....ona sa testom za trudnoću.......valjda su tri.....ili dve......više ne znam.....iskreno Lavice, a i svi ostali koji tako držite do svoje tajnovitosti, nije mi jasno zašto to primenjujete ovde. u redu negde drugde, LJIS,DIP...ili već negde gde je to normalna stvar, mislim da ne budeš to što jesi ili da se praviš da si neko drugi.....ali ovde....
Znate, ja možda jesam prilično brljiva osoba, ali znam jedno......kad se uvatim u kolo da igram a svi igraju Čačak kolo /jel tako muzikanti sviraju) ....ebiga, ne mogu da igram Moravac pored njih pa da mu *****majku......dakle, shvatili ste :rotf:

Ovo nema veze sa Kajom......već je mišljenje dosta njih ovde.

Tako da Kajo, dobro došla bez obzira na godine.......da ne beše modli onaj Žuća krvolok bi te rastrgo......pazi se od njega ali tek kad nadje djožluci. Dokle on trupka po mraku i radi na pipanje.......bezbedna si :rotf::rotf::rotf:

Evo, još ovaj put ću da akam ovu moju tastaturu po tom pitanjU:
Bivša Tina, posle Mrvica, na ovom odeljenju postovala je, ovako:
23.6. ne spominje prijemni.
23.6. u 23,35 prvi puta je pitam za prijemni
23.6. u 23,38 javlja za poene, 38,5 od mogućih 4o

Ja nisam u toku, ali drugi znaju kad i kako se polaže....tu je već bila sumnjiva
24.6. na F odeljenju javila se u 00,l2
I to je kraj.

25. juna registruješ se ti! Kažeš u blogu da si slučajno naišla na Krstaricu i da su ljubitelj mačaka. Dala sam ti reputaciju, čini mi se, sva srećna da imam što više istomišljenika...

Ako si početnik u forumašenju, svaka ti čast na energiji, koristiš smajlije koji nisu na Krstarici, znači nisi početnik, za l2 dana stekla si prijatelje u zavidnom broju...
Volela bih da nisam u pravu, da si stvarno Kaja ili Katarina kako kažeš da se zoveš i da ne bi menjala svoje ime. I nemoj....ostani do kraja
islim da će mi trebati malo raspusta!
Razredna. mogu ja malo na raspust?

PS: ovo je odgovor za Kaju na pitanje kad je Tina nestala. Nisam citirala.....ccccc, niukad od mene forumašica.

Ni meni nije jasno kad će se završiti. Stvarno nemam više volje da posećujem temu dok je ovakva atmosfera, sasvim dovoljno teorija zavere imam i na NPiM :lol: .

Nema smisla, nekadašnja topla atmosfera F odeljenja se pretvorila u FBI atmosferu.
Baš mi je krivo :(.

toplu prijatnu prijateljsku atmosferu prave otvoreni, prijateljski rqspoloženi ljudi, iskreni pre svega.
ne vidim zašto bi imala ikakvu moralnu obavezu da široka srca i puna poverenja dočekujem nekog ko očigledno nema nimalo takvih osećaja spram svih nas jer startuje sa nepoverenjem, tajanstvenošću i sličnim asocijalnim ponašanjima za koje naš narod ima lepu sentencu...al da je preskkočim...ima veze sa nekim ulaženjem i sl...

taman posla
baš zato što i mi znamo da talikujemo šečer od soli :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back