jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
koja je rasa onog malog psa iz filma maska?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka ovako,ne diram nista![]()
pa da zavrtimo malo
o jeeeee
koja je rasa onog malog psa iz filma maska?
Iskreno, ne znam.A sladak je i meni. Ako takva rasa uopšte i postoji, koliko sam shvatila, on je iz azila?
sad cu da te tuzim kod mame da me zezas
![]()
videla sam na izlozbi takvo stene i reko mi je da je takav kao i iz filma maska,ili je to neko komentarisao![]()
DŽEK RASEL TERIJER
nasla sam![]()
Meni pod hitno da se uzme "Ističe se" i sve ostalo što mi dali na Krsti ...El sad imam aparat, džabe, sve na engleskom, a kakve mogućnosti imaJa ću celog života slikate maćčke ko za ličnu kartu, oprosti mi bože...Ovaj Taca učio francuski, ja nemački i u srednjoj ruski...Evo, ovo je moja Suki, trudnica..
![]()
sad sam gledala slike na google.isti on.Ne, Džek Rasel je nastao od fox terijera, ne diže uši i ima bradicu i nisu skroz beli. Vidi, imaju temu, da li u FCI ili Nepriznatim rasama...
:
Meni pod hitno da se uzme "Ističe se" i sve ostalo što mi dali na Krsti ...El sad imam aparat, džabe, sve na engleskom, a kakve mogućnosti imaJa ću celog života slikate maćčke ko za ličnu kartu, oprosti mi bože...Ovaj Taca učio francuski, ja nemački i u srednjoj ruski...Evo, ovo je moja Suki, trudnica..
![]()