F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni pod hitno da se uzme "Ističe se" i sve ostalo što mi dali na Krsti ...El sad imam aparat, džabe, sve na engleskom, a kakve mogućnosti ima:dash: Ja ću celog života slikate maćčke ko za ličnu kartu, oprosti mi bože...Ovaj Taca učio francuski, ja nemački i u srednjoj ruski...Evo, ovo je moja Suki, trudnica..

258y06u.jpg

DŽEK RASEL TERIJER
nasla sam :)

Ne, Džek Rasel je nastao od fox terijera, ne diže uši i ima bradicu i nisu skroz beli. Vidi, imaju temu, da li u FCI ili Nepriznatim rasama...

Meni pod hitno da se uzme "Ističe se" i sve ostalo što mi dali na Krsti ...El sad imam aparat, džabe, sve na engleskom, a kakve mogućnosti ima:dash: Ja ću celog života slikate maćčke ko za ličnu kartu, oprosti mi bože...Ovaj Taca učio francuski, ja nemački i u srednjoj ruski...Evo, ovo je moja Suki, trudnica..

258y06u.jpg

Mari, draga, ne se sekiraj ič, jel' Coolpix L20? Ni ja moj još nisam "prežvakala" kako valja al' ako treba pomoć oko osnova, tu sam. A trudnjačica baš ima onaj trudnički pogled. :zaljubljena:

258y06u.jpg

bas je slatka :) :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back