F ODELJENJCE

nego mimi dat pitam nesto u poverenu,
al da ostane medj nama ;)

posto ljiki nema (ko ni onog odevnog predmeta u 18+ filmovima :lol:)
da li ti imas koju kobaju viska d podelis :D

Jok. :P Ja tovim samo mačku, a i on nije za klanje, trebaće mi zimus da mi greje noge.

Kako je Mrca ? :think: Ovo što tvoja mama pita, komentariše i moj prvi komšija...kao ne vredi to operisati, bolje je uspavati...ma nemoj...

....strašno sam nervozna, isto kao i prošle godine, ponovo ću ostati sama sa Lenom, sin , snaja i devojčice idu na letovanje, a ja ću da je negujem,...

I dobro veče pa i laku noć

:zag:

Da, znam. :( Kad beše da prosipamo vodu i držimo palčeve?

Petak, 31.avgust u 14 sati smo zakazani...od kuće krećemo u pola 2..... isto tako je bilo i prošle godine, operacija je bila završena malo posle 3, a budjenje i dolaženje svesti je trajalo , i trajalo , tako da smo kući došle u 6 sati uveče....to su bile halucinacije, vrištanje, uznemirenost....joooj, muka mi je kad pomislim...a kad je došla sebi, kad smo krenuli kući, sama je izašla pred zgradu, i ušla u kola na svoje mesto ispred suvozačkog sedišta.....

E, moji Doki.
:lol: Samo za tebe, za ostale preoštro. :zag:

:cross:

- - - - - - - - - -

Znači, Magi, u petak da spremamo bokal...

NEEEEE !!!!! stvarno sam prolupala, moja greška :rumenka: .....četvrtak je 31,avgust, onda treba prosipati vodu....sad ću i gore da ispravim...:dash:

E pa ne mogu da ispravim, prošlo je valjda 24 sata od poruke, pa nema opcija izmene.....Znači u ČETVRTAK je operacija !!!!

Poslednja izmena:
E, moji Doki. :lol: Samo za tebe, za ostale preoštro. :zag:

:cross:

- - - - - - - - - -

Znači, Magi, u petak da spremamo bokal...

:cmok:

NEEEEE !!!!! stvarno sam prolupala, moja greška :rumenka: .....četvrtak je 31,avgust, onda treba prosipati vodu....sad ću i gore da ispravim...:dash:

E pa ne mogu da ispravim, prošlo je valjda 24 sata od poruke, pa nema opcija izmene.....Znači u ČETVRTAK je operacija !!!!

a kad sam ja govorio, ne mesaj bensedine i pivo nisi slusala :mrgreen:

Lena je operisana...ne računajući pripremu, sedaciju, brijanje desne zadnje četvrtine, sama operacija je trajala sat i 10 minuta....posle budjenje, halucinacije od trodona, pa kući....kod kuće nastavljene halucinacije, nemir, do ponoći smo bile u dvorištu a onda je skupila snagu i popela se na stepenice i smestila na pripremljen mesto....do jutra je imala epizode dubokog sna i bila malo nemirna, u stvari ne zna kako da se smesti....eno je sad napolju, pila je vode, pojela malo mesa, obavila neke potrebe i spava.....danas popodne kontrola, i dobiće inekciju protiv bolova...i tako sledećih 10 dana do vadjenja konaca....

- - - - - - - - - -

noćka magi :D

a za noćku evo

nego jestel primetile da nema profe....
garant se negde nakupovo kobaja preko sindikalne krede pa mu sad i nismo više potrebni :(

:aha: i profa nas ne obilazi.... skoro svi su se razbežali....ali evo ga 1.septembar, nova školska godina, možda se i okupimo ?

Lena je operisana...ne računajući pripremu, sedaciju, brijanje desne zadnje četvrtine, sama operacija je trajala sat i 10 minuta....posle budjenje, halucinacije od trodona, pa kući....kod kuće nastavljene halucinacije, nemir, do ponoći smo bile u dvorištu a onda je skupila snagu i popela se na stepenice i smestila na pripremljen mesto....do jutra je imala epizode dubokog sna i bila malo nemirna, u stvari ne zna kako da se smesti....eno je sad napolju, pila je vode, pojela malo mesa, obavila neke potrebe i spava.....danas popodne kontrola, i dobiće inekciju protiv bolova...i tako sledećih 10 dana do vadjenja konaca....

- - - - - - - - - -

:aha: i profa nas ne obilazi.... skoro svi su se razbežali....ali evo ga 1.septembar, nova školska godina, možda se i okupimo ?

Magi :)

prvo da kazem , dobro je , operacija je prosla , jos malo i tvoje brige ce splasnuti. sto je dobro.

drugo

svratim i procitam , no to je uvijek kasno pa...sto reci.

dobro je da , Doc , cesce svraca , mislim , ocekuje da ce dobit od Razredne kobaje , cuj da dobije a nis nije ni jedan domaci zavrsio.:roll:

more , samo kada ga vidim , ima da mu na pocetku skolske godine zalepim kecugu , pa nek se pusi , a i da , ima da cesto i ide u cosak.:whistling:

samo , ne znam , dal i da kleci na kukuruzu, cujem da ga i nema dovoljno , pa steta je kuruza...

- - - - - - - - - -

sta ima novo ljudi?

pa ,. cekaj , stani bre.

ma , Htedoh da ti i nesko kazem , ali , to je nemoguceeee.

stani

e sto su ti deca ,

ova zemska , raduju se skoli...

gledaj te je kako samo vrcka , trci..

ni Doc joj ne moze nista.

Back