F ODELJENJCE

:eek:

Ljiljooooo

y.jpg

ijaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo fala od srca drage moje drugarice:heart:
baš mi je lep ovaj vikend :) samo da imam više takvih :lol:
ode ma Svitac.......jao kakav je meden i kako me slatko zove "nana".....i spavkali smo zajedno i mazili se....i vašar napravi po celom prizemlju za 3 minuta :lol:
Cic napravila tortu pa su svo troje stajali na tremu a ovo dvoje matorih pevali "danas nam je divan dan" dok se Stefke smejao sav onako ufalšovan a vetar piči li piči i sneg pada :zecepanje:

- - - - - - - - - -

cestitke za 18 rodjendan i sada eto i zvanicno mozes popit vino

Ljiljo

:orkestar::vatromet:

:zcepanje: e, tu dozvolu sam čekala
hvala profo :cmok2:

ijaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo fala od srca drage moje drugarice:heart:
baš mi je lep ovaj vikend :) samo da imam više takvih :lol:
ode ma Svitac.......jao kakav je meden i kako me slatko zove "nana".....i spavkali smo zajedno i mazili se....i vašar napravi po celom prizemlju za 3 minuta :lol:
Cic napravila tortu pa su svo troje stajali na tremu a ovo dvoje matorih pevali "danas nam je divan dan" dok se Stefke smejao sav onako ufalšovan a vetar piči li piči i sneg pada :zecepanje:

- - - - - - - - - -

:zcepanje: e, tu dozvolu sam čekala
hvala profo :cmok2:

Cuj ba ti ovu rarzednicu, drugarice joj cestitale. z:shock:z:shock:

E sada, ili je vino vec pocelo da udara dal gore , dal dole Cim muskooooo , naziva drugaRicom ili je , nes drugo u pitanju.z:)

Samo je gledim, da da gledimmmmmm:deda:

- - - - - - - - - -

A vidi ti nje, ipak , vino , jos je nije udariloooooo

Samo ti Ljiki počni..a čovek misli da je samo on važan i da se samo njegov post vidi..Uživaj u danu..

more, ne moj da to ja tamo dojdem....z:)

kada sam pisao i dao odgovor , bese samo odgovor za curice- vidje ti nje... a musko , jelte nije bio ni pomenut, a kada sam postavio, vidjoh da...i ispravih se.

A ti , cik , ako smes da popijes casu crvenoga vina....i da nazdravis. Ljiljki.

A ja cu , cim Janjetina bude ispecena, da navalim na PIVU....eto .:zelenko3:

- - - - - - - - - -

:zeek: kakvo vino........još nisam počela......drugarice :zcepanje:

pa Gocino vino i onako , ona ne sme da pije :zskace:....i cuj nje ..drugarca:zroll:

Back