F ODELJENJCE

Goco daj taj pp javno pa mi smo porodica

Ne može javno, jedino može i tebi na pp :rotf:

Samo ću da kažem on moj prijatelj marsovac je na strani onih koji mene baš i ne vole..pa onda još ćuti kad oni vređaju i pišu budalaštine o meni (doduše o meni kao moderatoru) pa mi prete šta bi me snašlo na drugom pdf-u ..Doduše umem i sama da se branim i lepo ih na finjaka nadmudrim i niko se ne buni sem mog prijatelja sa marsa...Fanatstično...

Samo ću da kažem on moj prijatelj marsovac je na strani onih koji mene baš i ne vole..pa onda još ćuti kad oni vređaju i pišu budalaštine o meni (doduše o meni kao moderatoru) pa mi prete šta bi me snašlo na drugom pdf-u ..Doduše umem i sama da se branim i lepo ih na finjaka nadmudrim i niko se ne buni sem mog prijatelja sa marsa...Fanatstično...

Goco ja sam uvek na strani moodli

o tome nisam nigde ni procitao ni video, z:(

A sale u vezi piva, i sama znas da ne postavljam ista.z;)

nego se mislim dal da saljem na pp, ili da se postavi...mladu igracicu trbusnoga plesa.:zstidljivko:

E slavne kobaje :lol: Spominjali smo ih i prošle i pretprošle godine, al smo Rada i ja lazanju iskukale od Liljke od kobaja ni traga:lol:

- - - - - - - - - -

Ups i tortu od banana, posle lazanje i tad sam bar mogla da ispijem hm..2-3 čašice crnog :lol:

kuj kaže da ne ide kobaja i vino? Ma ti bre ne znaš ovdašnje običaje, nego onia stranski. Ideeeeeeeeeeeee......eh, samo da znaš kako lepo ide uz služenje od mlado momče :cepanje:

E svasta , bre...nego ako sluzi mlado, tada se i ne vidi sta se jede i sta se pije.:zblesav:

A ako se hoce , nak uzivati e onda idu vina, nikako slatka i stona.uz joj biftek, onak medium ili ti srednje pecen :deda:

- - - - - - - - - -

Goco ja sam uvek na strani moodli

jooooj koja sliktara :zroll:

Dančić..Parica kod ćere :D, a sad idem da dospavam :lol:

bozicne-slike-badnjak-mi-boziji-slikama-bizicnim-02.jpg

Back