F ODELJENJCE

Dobar dan narode!
Ja stvarno ne znam kako ovi dani tako se zalete pa lete i prolete... da je vikend još malo pa posle vikenda :roll:
Mislim... kao da je juče bila nedelja... a sutra će ponovo. Ne razumem.
U svakom slučaju vidim da je ekipa mala, ali odabrana uvek dežurna... a ja ću još malo da radim pa da smišljam kako najlepše da iskoristim nradni dan tj. nedelju :)

evo vam jedan kartaroški romantičan stihić :rotf:

Imate jako dopadljiv lik,
ja bih Vas Damo karo, pre nego Damu pik.
Nije stvarno nikakav blef, ja bih pre Vas,
Damo karo nego Damu tref.
Ja bih Vas okitio i obuko u nerc pre bih Vas,
Damo karo, nego Damu herc.
:rotf:

majkumu.....samo Profu da ne uFati to :zcepanje:

A sto , , a sta ima da me Fata, fata i zasta...:eek:

moze li neka romanticarKa...:)

- - - - - - - - - -

evo vam jedan kartaroški romantičan stihić :rotf:

Imate jako dopadljiv lik,
ja bih Vas Damo karo, pre nego Damu pik.
Nije stvarno nikakav blef, ja bih pre Vas,
Damo karo nego Damu tref.
Ja bih Vas okitio i obuko u nerc pre bih Vas,
Damo karo, nego Damu herc.
:rotf:

E jos Ti nijesi naleteo na Damu kec, pa bi vido, kako bi te..... :hahaha::hahaha:

Oci , bi ti iskocile.....:eek: i jos vise bre.:rotf:

I , razred se osipa, poneko , kao sto je moja malenkost kasni, vozovi ne idu , a...drugi, sto , oni kasne.

recimo GocMrca...pa i Pajce i jegovo ono cuveno "krava vas ubola", to nam je bio pokazatelj da , je ziv.

i obecao je da ce nasm pricati o Macijoj koloniji , i cuvenom Kamenu- koji prica...

Magi, pa, ona sada , i ima dosta oko bebaca a i Lena je tu.

Smeh, je pocela lepo da nam ukazuje da i ima problema sa mucninom, sto bi i bio znak, radnji sa Letovanja , a moze i da ne bude.
Say Right, Mimis, Mari,,,i ostali...jos uzivaju Jesenje dane i toplo vreme.

Dobro veče želim. Dakle, onaj Windows 10 je toliko navaljivao, da sam morala da se apgrejdujem. :aha: I onda dok sam pokontala gde mi je šta otišlo i dok sam ga malo razmrdala... Sve u svemu, malo sam i umorna od svega...

tebe ću gratis kazniti :zper:

HAHAH počastvovana sam :lol:

- - - - - - - - - -

nego pripreme za slavu počinju..posla preko glave....umorna sam bre ki pašče :aha:
kobaje se dime...fenomenalne su ...ljute (ima i blage za Cic), pržili ih onako sveže, pa kad puknu....i salata od kiselog kupusa....pa kad se uradim uveče, moram odma da prilegnem da se sve lepo zalepi za mene...greota da propadne :zcepanje: Meso će za neki dan, pa ondaK slanina. Mislim, sve stoji u salamuri...nemam ja pojma oko toga, to sve Maca radi i komšija nam :manikir:

Poslednja izmena:

Back