magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Sad se opsetih da naručim i limunadu -E vala ništa lepše od nje po vrućini, ovi moji svaki dan pošljokaju 4-5 litara...
Neki dan sam videla : kilo limuna 250 dinara.....nisam kupila....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad se opsetih da naručim i limunadu -E vala ništa lepše od nje po vrućini, ovi moji svaki dan pošljokaju 4-5 litara...
A ako želite mogu da ponesem i začin za grčku salatu i da je napravim na licu mesta 

I ja ću da ponesem salateA ako želite mogu da ponesem i začin za grčku salatu i da je napravim na licu mesta
![]()

Neki dan sam videla : kilo limuna 250 dinara.....nisam kupila....
di ćeš bre da nosip iz Subotice za Zrenjanin pa za Bg......omam ja u zamrzivaću
- - - - - - - - - -
jok bre....od ostalo
a vi što budete samo na čaju će nas razvozite![]()

Pa nije problem...imam frižider torbu, u Zr stavim u zamrzivač, pa kad krenemo taman se do BG otkravi....hahaha.....
Ja ću čaj da probam, ali to ne znači da ću se na tome zadržati....može posle pivce ili vince....ti Ljiljo voliš crno vino , jel ?

ponesi začin, a za pravljenje na licu mesta, ću ti ustupim rado kujnu a i mrkog i maru koji peku kuvarski zanat![]()
, mada ja iste ne volem...Lele kad se natovarim luk, paradajz, krastavci sir , one salate što planiram da napravim , trebaće mi prevoz 
Prosle nedelje u setnji po Knez Mihajlovoj , kod standa za Frikom , dele se Beli Sesiri ali, normalno Ali samo ako se kupi 3 sladoleda od 120 dinara.
S obzirom da sladoled postivam, ne mogu ga tamaniti tako slatkoga( nisam ja ka Gordana), vidim dve razlicite porodice kako im deca traze da im se kupi sladoled...
U mah mi dodje ideja i pitam roditelje ali na Engleskom i onu osobu sto drzi Sesire, Dal Ja mogu Deci da uplatim Sladolede a da ja dobijem sesir.
Okupi se tu i ljudi i pitaju sta ovaj Stranac hooce , objasnili deci a Ja (n slatko je slusati sta drugi pricaju ) Deca, vicu a moze Ovaj, ne necu neg hocu ONAJ Veliki Kornet, u medjuvremenu, dajem pare i pruzam snop, Jer bo Ja se ne razumem u vase dinare.
Mlada dama uze 500, vrati kusur i pocrvenela ko kuvani rak-Jastog. Ne znam zasto.
A klinci i klinceza, uce ih odrasli da kazu Thanks, Stavih sesir. odjezdih zadovoljan sto sam dobio sesir ala Skadarlija a i deci ce , je ostalo lep ukus sladoleda.![]()

ama sve to lepo, al što se pravih lud na naše pare
- - - - - - - - - -
da bučeš ceo frižider za jedan paket paprike? Ma nemoj magi, imam ja.
NaraFski da nećeš da ostaneš na čaj.....crno čisto pijem.....nemoj se sekiraš, ću te odvezem do sobe na spratu di ti je krevet![]()

ama sve to lepo, al što se pravih lud na naše pare
- - - - - - - - - -
da bučeš ceo frižider za jedan paket paprike? Ma nemoj magi, imam ja.
NaraFski da nećeš da ostaneš na čaj.....crno čisto pijem.....nemoj se sekiraš, ću te odvezem do sobe na spratu di ti je krevet![]()
jel da ponesem i kod tebe posteljinu, da ti uštedim pranje....Super si to uradio, Profo !![]()

šta je smešno Profo ? Kakvo vino ti piješ ?Pa kako drugacije doci do Sesira?
Da je Gordanu bila tamo , more bih imao jedno dva tri Sesira.![]()
Pa kako drugacije doci do Sesira?
Da je Gordanu bila tamo , more bih imao jedno dva tri Sesira.![]()

Oket evo skoknuću do Vera za masline, mada ja iste ne volem...Lele kad se natovarim luk, paradajz, krastavci sir , one salate što planiram da napravim , trebaće mi prevoz
![]()
šta je smešno Profo ? Kakvo vino ti piješ ?
- - - - - - - - - -
U subotu da poneseš šešir da ga vidimo !
dobro ako imaš paprike, neću se gurati.....ali , samo da kažem , izvodljivo je....ja kad idem za Zr, svašta nosim....i dva, tri balona vode pošto imam prečistač, pa što tamo da kupujem....a i posteljinu nosim da tetka nema sa njom posle posla , jeste da bi mašina oprala ali ona ne može da prostire, nemoćna je....jel da ponesem i kod tebe posteljinu, da ti uštedim pranje....

Kod mene je Vino ide uz Jelo, Belo ide sa Ribom (na pari ) ili na rostilju i sa piletinom.
Kod Crvenoga mesa u zavisnosti koje je ide Crveno vino, Biftek Ramstek a i to na koji je nacin spremljeno i ide vino. Uz razlicite vrste Sira ide i odredjena vrsta vina...
Nekada sam saznanja iz Pariza, prenosio i ovde , tako da je moja bivsa uzivala uz razlicita jela, razlicita vina.
Sada , ponekada sa drustvom popijem Casu Vina (uz Jelo) a ne vise , jer se vozi , a ako se pretera kod nas, Ode Dozvola.....

Ma jok ..Ja od tih volim rum koktel a on košta 40 din..![]()
, jer je bilo Ono za najskuplje , E roditelji su ubedjivali decu , te na stapic , ovo , ono , a da ste videli njihova lica, kada su dobili
sladolede...Divotadobro, ako nosiš frižider za vodu ponesi i paprike. Posteljinu preporučujem da ne turaš u frižider
Taman posla da nosiš posteljinu za kod mene
- - - - - - - - - -
kud mene se pije crno vino domaće uz sve vrste mesa
ionako ti svejedno koje je i koje si jeo posle pola čaše![]()

dobro, ako nosiš frižider za vodu ponesi i paprike. Posteljinu preporučujem da ne turaš u frižider
Taman posla da nosiš posteljinu za kod mene
- - - - - - - - - -
kud mene se pije crno vino domaće uz sve vrste mesa
ionako ti svejedno koje je i koje si jeo posle pola čaše![]()
ama ne secaj ništa od toga.....to sve ja kupim, jedino taj zaćin i masline...ja iste nit konzumiram nit umem da kupim
Imaš li ljubičasti luk?
Rekoh da ih ni ja ne volim, ali mm ih tamani, pa sad oš maslinke sa bademom, sa feta sirom, sa paprikom...Da i feta mi treba, poneću jeImaš li ljubičasti luk?
Rekoh da ih ni ja ne volim, ali mm ih tamani, pa sad oš maslinke sa bademom, sa feta sirom, sa paprikom...Da i feta mi treba, poneću jeImaš li ljubičasti luk?

ma ni ja ne vozim, al ako moram da držim volan, ću vozim![]()
bolje nemoj.....Joooj, što je to za mene komplikovano.....ja to ništa ne jedem....a najverovatnije je da ću jesti neku blendiranu kašicu...

bolje nemoj.....