F ODELJENJCE

Dobar dan svima. Draga naša Mari, smeh je najbolji lek. :D Moj brat od ujaka, '75. godište i svašta prošao u životu, uključujući i dve operacije kičme, je jedna od najduhovitijih osoba koje poznajem.

Blago tebi Smeh, u Milano, prošla sam pored ali nisam svratila i ne znam da li ću ikada.
Elem, operisali mi srce, bolje da su jezičinu, kaže Taca. Samo ležim i režim a kako i da ne režim...Danas čistili šporet, Taca i komši,
razneli čadj po celoj kući, imam doduše ženu koja dolazi da mi održava čistoću ali opet....A znam u čemu je caka..Taca flaše od piva
baca u šporet i zato se često puni odžak :rtfm:

Blago tebi Smeh, u Milano, prošla sam pored ali nisam svratila i ne znam da li ću ikada.
Elem, operisali mi srce, bolje da su jezičinu, kaže Taca. Samo ležim i režim a kako i da ne režim...Danas čistili šporet, Taca i komši,
razneli čadj po celoj kući, imam doduše ženu koja dolazi da mi održava čistoću ali opet....A znam u čemu je caka..Taca flaše od piva
baca u šporet i zato se često puni odžak :rtfm:

Sram ga bilo, vis umesto da koristi limenke, on po starom ,navalio na flase...staklenke.;)

A za serce, mislis da je sada ok :super:, i da se jezik ,moze produzit.....:think:

Da bre turi jednu tvoju :lol: Jel bre jel se vrćeš da te još malo trujemo s duvanom :lol:

Ma , jok , more jedva se oporavih,,, neg sada bi da trknem do Kube, ovoga puta do Havane na Kavane i tak to....:rumenko:

Vec kada smo do Kube...sto nam se bre ne pridruzis. Ono Sunce, Topla Voda, Palme sto njisu grane ....i Mohito, Dajakiri.....;)

A moze i Razredna, da se odmori od rada i bome i njena kancelarija da se odmori od nje....mislim da prodise.:hahaha:

- - - - - - - - - -

I mene boli glava uzas

Ajde bre , pomisli samo kako je glavi tvojoj, Jos da ima probleme sa uzasom....

- - - - - - - - - -

Uh ja baš teško podnosim ovu toplu košavu :aha:

A pa jos i Topla Kosava, to bese suprotno od Hladne Kosave

Ma , jok , more jedva se oporavih,,, neg sada bi da trknem do Kube, ovoga puta do Havane na Kavane i tak to....:rumenko:

Vec kada smo do Kube...sto nam se bre ne pridruzis. Ono Sunce, Topla Voda, Palme sto njisu grane ....i Mohito, Dajakiri.....;)

A moze i Razredna, da se odmori od rada i bome i njena kancelarija da se odmori od nje....mislim da prodise.:hahaha:

- - - - - - - - - -

Ajde bre , pomisli samo kako je glavi tvojoj, Jos da ima probleme sa uzasom....

- - - - - - - - - -

A pa jos i Topla Kosava, to bese suprotno od Hladne Kosave

E viš ono gore boldovano..Može ako me ti vodiš..Ipak si ti stranski penzioner a ja jadna i ne znam kolika će ova moja jadna da bude :lol:
Daklem svi termini mi odgovaraju, sem što ne smem na sunce narednih godinu dna ali žrtvovaću se i sedeću u hladovini i ispijati te koktele s kojima me ti častiš :lol: QQ kakva sponzoruša :rotf:

A ovo je tumačenje za košavu :lol:
Meteorolozi razlikuju dve varijante košave – TOPLU i HLADNU.
TOPLA košava nastaje u situacijama kada se istočnije od nas nalazi anticiklon, dok je u Sredozemlju ciklon. Tada razlika u pritisku rađa ovaj vetar koji, po pravilu, donosi otopljenje i do desetak stepeni u odnosu na vreme koje je prethodilo.
HLADNA košava nastaje u situacijama kada hladan vazduh krene sa severoistoka Evrope ka Balkanu. Tada košava donosi hladnije vreme za 5 do 10 stepeni u odnosu na vreme koje je prethodilo. Ovakva situacija sa hladnom košavom se najčešće javlja u OKTOBRU mesecu, a zatim u MARTU

E viš ono gore boldovano..Može ako me ti vodiš..Ipak si ti stranski penzioner a ja jadna i ne znam kolika će ova moja jadna da bude :lol:
Daklem svi termini mi odgovaraju, sem što ne smem na sunce narednih godinu dna ali žrtvovaću se i sedeću u hladovini i ispijati te koktele s kojima me ti častiš :lol: QQ kakva sponzoruša :rotf:

A ovo je tumačenje za košavu :lol:
Meteorolozi razlikuju dve varijante košave – TOPLU i HLADNU.
TOPLA košava nastaje u situacijama kada se istočnije od nas nalazi anticiklon, dok je u Sredozemlju ciklon. Tada razlika u pritisku rađa ovaj vetar koji, po pravilu, donosi otopljenje i do desetak stepeni u odnosu na vreme koje je prethodilo.
HLADNA košava nastaje u situacijama kada hladan vazduh krene sa severoistoka Evrope ka Balkanu. Tada košava donosi hladnije vreme za 5 do 10 stepeni u odnosu na vreme koje je prethodilo. Ovakva situacija sa hladnom košavom se najčešće javlja u OKTOBRU mesecu, a zatim u MARTU

I vis kako ovi Martovci-marsovci- su bre nepredvidljivi....i jos znaju da i sa vremenom vas zeke....

A za Kubu...ovih dana mi se drugar vrati za Havanu, ozenje je sa kubankom i jos ceka bebu.....i jos me zove, al, cu da vidiiiiim, kada.

2ntzdc7.jpg
[/IMG]
8x1s0l.jpg
[/IMG]

e ček da vidiš ali samo na 5 min..Mlada penzionerka :rotf:

Dobro , kazi Ti meni ,kako se osecas, sada kada si postala mlada penzionerka..... joj sto se mrca Lavcina obradovao, sada ima stalno da trazi da ga vodis van.:)

More , ni ljijlka , Ti sada ne moze pobeci, cap , carap, pa na kafu kod nje, osim ako si sita duvanskoga dima.....

E sada Ja znam zasto je cuke Vole, tj cim se pojavi doma, more mirise na dimljenu...:rotf:

dakleM
Mari drago mi je da je sve proslo dobro
ja kad brinem, a brinula jesam, ne volim to nina glas da kazem
ovako
vazno je da je sve ok

a kod mene
ratno stanje

Zivka je hibrid
tasmanijskog djavola i bubasvabe
kad se nervira ujeda i sl ispusta glasove bas kao tasmanijski djavo u crtanom
a onako mala tako se brzo krece ko bubasvaba kad se upali svetlo

strasno je...
cuvala sam sadnicu banane celu jesen i zimu u saksiji
i lavandu
i ruzmarin
i to je sad sve pluskvamperfekat

podrila je sistem, sve je zid pored vrata izdubila
i lajsnu ukrasnu oko parketa iskidala
ama svakojake jij gluposti padnu na pamet
sa Bajom je super
shvatila je
sve Bajino je Bajino
ono sto nije Bajino ipak je Bajino ako on tako odluci
i onda funkcionise

i tako....

dakleM
Mari drago mi je da je sve proslo dobro
ja kad brinem, a brinula jesam, ne volim to nina glas da kazem
ovako
vazno je da je sve ok

a kod mene
ratno stanje

Zivka je hibrid
tasmanijskog djavola i bubasvabe
kad se nervira ujeda i sl ispusta glasove bas kao tasmanijski djavo u crtanom
a onako mala tako se brzo krece ko bubasvaba kad se upali svetlo

strasno je...
cuvala sam sadnicu banane celu jesen i zimu u saksiji
i lavandu
i ruzmarin
i to je sad sve pluskvamperfekat

podrila je sistem, sve je zid pored vrata izdubila
i lajsnu ukrasnu oko parketa iskidala
ama svakojake jij gluposti padnu na pamet
sa Bajom je super
shvatila je
sve Bajino je Bajino
ono sto nije Bajino ipak je Bajino ako on tako odluci
i onda funkcionise

i tako....

E sto si ti sretna, gle dobila si besplatnu , cuj das ti njoj samo malko vode i hleba, a sa druge strane, Vis, sta Ti i kako pomaze.

Zamisli da se sada, kada pocne toplije vreme da se moras baviti sa tim zelenim stvarima, pa zalivanje ,pa okopavanje pa...a tek , kako Ti pomaze da ,pocnes da planiras, za renoviranje kuce, i sta vise da mislis i na potrebe drugih bica koja zive sa tobom.

E, eeee, i jos si je bre uvredila u usporedbu sa buba svabom, pa nije ona iz Germanije i nije buba, uopste....

Back