F ODELJENJCE

Izdrži, još samo sutra... :zag:

E, svašta će da me snađe sa ovim detetom. :aha: Jutros oplakala uvo, nos joj je kao česmica, funkcioniše samo pod Defrinolom, a traži mi da ide sutra u školu i kod drugarice na žurku.

10968445_10153158902082577_7807828476685591919_n.jpg

:uja:

Veče.
Poslala mi Mari jutros sms da je sutra na programu za operaciju, Maločas sam je zvala i sve vas je puno pozdravila i rekla da će da nam se javi ako pretekne..DakleM držimo joj fige sutra ujutru :aha:

Sad bi trebalo već da se polako budi... verovatno...
Nije sve to lako, daleko od toga, ali kad uđeš u mašineriju - nema nazad pa drugačije i ne može.
U svakom slučaju, proćiće sve to i eto nama Mari ko' nove :heart:

Za Mari drugo nismo ni ocekivali :).
Inace, kad je moja mama trebalo da ode na operaciju, iscitala sam sve sto se moglo naci... danima nisam prestajala sa pretragom. Oni koji ne preteknu su izuzetno retki, smrtnost je, daleko bilo, kod operacije srca ispod 1% (bar bila tad, pre 4-5 godina).
Ostala je zapamcena anegdota iz komsiluka.
Komsija je operisao zuc u isto vreme kad i mama srce.
Mama je pre dosla kuci nego on. Uveliko je setala po kraju dok se on jos nije izvukao iz kreveta.
Njegova zena je samo odmahivala rukom uz: "Muskarci!", a on je posle tvrdio kako su krivi lekari u lokalnoj bolnici z njegov dugotrajan oporavak :zcepanje:
Milevice, ova mala je bas, bas porasla od kad smo je prvi put videli. A vidim ima i idola :)
Cuvaj djubrovnike! :zcepanje:

DakleM čekamo nove vesti. :D I da, nisam ni očekivala bilo šta drugačije.

Milevice, potpisujem to što kaže Smeh. :lol:

'Bar dan inače. Jedva čekam ponedeljak. Da prođe Davis cup. :histericna: Nadam se da će onda makar pse koji su prošli CNR vratiti na ulice, premirem od brige za Zubom a sve i da iščačkam vest da je definitivno tamo, nemam gde da je sklonim ako je izvadim. Na ulicama je svega 5-6 standardnih pasa, onih plašljivijih, sve ostale su pohvatali.

Back