F ODELJENJCE

Hajde da malko podelim sa vama, kako je nama ovde na minus 24 a sa vetrom - 35C

1tvsp4.jpg

1z68lkw.jpg

di ste bre?
lele, kakav lud dan......da ne kažem ludačKi :zcepanje:
momentalno sam u stanju totalne opuŠćenosti nakon večere (cel dan sam pojela par mombonica...one ljute tvrde mentol i par malih okruglih keksića).....vince kao pomagač varenju.....dok ne :pljus: od umora

Pa evo, gledala sa mm Harija Potera i zatvorenika iz Askabana, prethodno mački dala večeru i radnu jaknu (kunem se da već postajem ljubomorna na tu jaknu, više nežnosti iskauje prema njoj, u stanju je da je mesi šapama dok ne zaspi) a sad ću da dam večeru i obučem džemperak Mrvici. (Joj, što volim Kineze, sasvim fin komad odeće za 400 dinara i prelepo joj stoji.)

Dobro jutro eFovci...:)

I Ljijlka, jel ima zivih posle taki kuvanja i jedenja...ili je dosao kraj emisije ,pa se ne zna sta se desilo na kraju :hahaha:

žiri je preživeo, a čine ga 3 profi kuvara iz nekih elitnih restorana...siroti ljudi :lol:
a da si čuo samo njihove komentare :zcepanje:
mada, iskreni da budemo, videla ja njih da nisu profi i da oni moraju da spreme ukusno i aranžiraju jelo za 45 minuta od nasumice sakupljenog koječega, računajući tu i začine, mlekce, povrže, voće i lecka meso i svih 10 namirnica moraju da upotrebe:aha:
ova jedna navatala pola svinjske glave...pa di mož da se ispeče za 45 minuta :zcepanje: a ne dadoše im ni rukavice da vade vrelo iz rerne....ni kašike, varjače....idi begaj :zcepanje:
neka jela nisu ni probali :lol:

- - - - - - - - - -

da li si izvukla neku pouku? :D

dabome da jesam......nikaD da ne idem na teleViziju :zcepanje:

žiri je preživeo, a čine ga 3 profi kuvara iz nekih elitnih restorana...siroti ljudi :lol:
a da si čuo samo njihove komentare :zcepanje:
mada, iskreni da budemo, videla ja njih da nisu profi i da oni moraju da spreme ukusno i aranžiraju jelo za 45 minuta od nasumice sakupljenog koječega, računajući tu i začine, mlekce, povrže, voće i lecka meso i svih 10 namirnica moraju da upotrebe:aha:
ova jedna navatala pola svinjske glave...pa di mož da se ispeče za 45 minuta :zcepanje: a ne dadoše im ni rukavice da vade vrelo iz rerne....ni kašike, varjače....idi begaj :zcepanje:
neka jela nisu ni probali :lol:

- - - - - - - - - -

dabome da jesam......nikaD da ne idem na teleViziju :zcepanje:

ja se ponadao da ćeš da izbrišeš kanal iz liste :tongue2:

Stigla Beba izdaleka
putovala satima i uvalila se u srce coveka koji nam je doneo....
strasno....
smrdi ko tvor
besna ko djavo
za par minuta uspela da povuce gajtan laptopa i u poslednjem trenutku sam ga zadrzala da ne padne
dok sam je trljala krpom nakvasenom sircetom, pa sad cela kuca smrdi na sirce ko li izmisli tu tehnologiju'buni se laje i ujeda
mislim ujeda kao matora
beba od samo 40 dana

najgore sto moja ljubav ostaje moja Dona...jedina i neponovljiva
i Baja kojeg sam na rukama docekala kad se ostenio
i kojeg volim bezgranicno
a za sada prema bebi ne osecam nista tako
cak mi se cini kao da pomalo izdajem i Donu i Baju
ovo vise lici da je ya rupu no za pohvalite se

tek
baja uopste nije prijateljski nastrojen
i bice tu muke
mislim
pronjuskao je on nju
i to je bilo ok
ali
kad je ona htela da njega njuska
yareyao je najstrasnije na svetu
ja sam se paralisala
Muz rekao ne i vaspitno ga dotakoa po nosu
nije ga ni udario, ali je Baja shvatio
mada dzabe
ja sam uznemirena
tako da je ona sto nije dobro sad samnom u stanu
a Baja u dvoristu
jer je suvise hladno da ona bude napolje...
bice ov duga noc

kako ste resavali takve situacije
ti kumo pre svih

uuuuuuuf
dakleM, mala djavolica :aha: Dobrodošla u čopor :heart:

Prvo, ovo je prva noć i neka ih razdvojeno.

Sutra, namesti joj kućicu, utopli je krpama, ponjavama........mada će ona sve ta da iscepa :lol: Osnovno, ONA napolje.........ili i Baja unutra

Ovako Baja je ljubomoran i dajete mu osećaj da je on gospodar dvorišta, a mlada dama kad izadje to že tek osetiti na svojoj koži. S druge strane, njoj govorite da može nešto što Baja ne može.

Dakle, ili oboje napolje ili oboje unutra. To su PSI kumo.....imaju svoj jezik i jako poštuju hijerarhiju. Baja je samo uči. Pusti njega, jer je on najbolji učitelj.

Ne izdaješ Donu......i tteba vremena......mnogo vremena....

Plačljiva sam celo veče
i osećam tako iydajnički

naravno da ćemo da ih združujemo
ali alfa dežura a ja sama ne smem
nažalost videla sam da Baja odlično reaguje na svaku našu komandu
ako je data pre no sto upadne u ludilo
recimo može da prođe pored mačke
ako mu kažemo ne diraj on se trese ko epileptičar, prolayi, nervira li ne dira
ali
nažalost
bila sam svedok da dohvati mačke koje udju u naše dvorište
e tu komanda pusti ne pomaže

tako me i sad strah....

:lol: pametno kuče. Znala sam da će Anu da odabere...ti si mnogo neurotična i ona to oseća

Danas, Beba napolje kumo i dežuraj natrontana. Baja že je vaspitati i ne plaši se, neće joj ništa, ali ih ne ostavljajte same ovog vikenda.

Maza je umela tako krvnički da zareži i da se iskezi Mešu, da se ovaj jadan preturi od stra :zcepanje: Eeej, moja Maza koja je stvarno maaazaaaaaaaa i totalno neagresivna. Isto i Šašava jer je mali bio smarač kao i svaka beba.

Ej, kumo, dobro je kad je jedno starije a drugo bebac. Ne znaš ti šta su dva šteneta :aha:........to su UVEK I ZAUVEK DVA ŠTENETA samo što postaju kabastiji ......i razorniji :dash::zcepanje:

Nije žena džabe razredna. :worth: Ja sam pre manje od godine to prošla sa mačkama tj. mačorima, Mirko je jako brzo shvatio i prihvatio svoju ulogu "starijeg brata", i kao što i Ljilja kaže, moraju da im se daju ista prava od starta. Ne sumnjam da će se i Baja i mala đavolica snaći.

I dobar dan svima.

Back