marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.279
Hajde da malko podelim sa vama, kako je nama ovde na minus 24 a sa vetrom - 35C
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrzoh se samo od pogleda na ove slike 

od umora
ja sam gledala, ne verujem ni sama šta sam gledala, one poznate što se takmiče u kuvanju slepački navatanih 10 namirnica u isto tako 5 na slepo navatanih sudova![]()
ja sam gledala, ne verujem ni sama šta sam gledala, one poznate što se takmiče u kuvanju slepački navatanih 10 namirnica u isto tako 5 na slepo navatanih sudova![]()

Dobro jutro eFovci...
I Ljijlka, jel ima zivih posle taki kuvanja i jedenja...ili je dosao kraj emisije ,pa se ne zna sta se desilo na kraju![]()

a ne dadoše im ni rukavice da vade vrelo iz rerne....ni kašike, varjače....idi begaj 

da li si izvukla neku pouku?![]()

žiri je preživeo, a čine ga 3 profi kuvara iz nekih elitnih restorana...siroti ljudi
a da si čuo samo njihove komentare
mada, iskreni da budemo, videla ja njih da nisu profi i da oni moraju da spreme ukusno i aranžiraju jelo za 45 minuta od nasumice sakupljenog koječega, računajući tu i začine, mlekce, povrže, voće i lecka meso i svih 10 namirnica moraju da upotrebe
ova jedna navatala pola svinjske glave...pa di mož da se ispeče za 45 minutaa ne dadoše im ni rukavice da vade vrelo iz rerne....ni kašike, varjače....idi begaj
neka jela nisu ni probali
- - - - - - - - - -
dabome da jesam......nikaD da ne idem na teleViziju![]()

ja se ponadao da ćeš da izbrišeš kanal iz liste![]()

Moje novajlije tek što su prohodali. Čarli i Majkl, ovaj dvobojni.

IJU.........taman posla
toliko sam se smejala gluposti, baš zato što inače nisam neki ljubitelj tv-a
- - - - - - - - - -
oooo tvoja balavurdija?![]()
Dobrodošla u čopor 
Osnovno, ONA napolje.........ili i Baja unutra
[/IMG]![]()
- - - - - - - - - -
[/IMG]![]()
pametno kuče. Znala sam da će Anu da odabere...ti si mnogo neurotična i ona to oseća
Eeej, moja Maza koja je stvarno maaazaaaaaaaa i totalno neagresivna. Isto i Šašava jer je mali bio smarač kao i svaka beba.
........to su UVEK I ZAUVEK DVA ŠTENETA samo što postaju kabastiji ......i razorniji 

Ja sam pre manje od godine to prošla sa mačkama tj. mačorima, Mirko je jako brzo shvatio i prihvatio svoju ulogu "starijeg brata", i kao što i Ljilja kaže, moraju da im se daju ista prava od starta. Ne sumnjam da će se i Baja i mala đavolica snaći.