F ODELJENJCE

živa, jašta :manikir:
preradila...došla kući oko 16, pojela dva vršna tanjira pasulja (Maca kuvao) i ajvar i 3 kriške leba i legla da spavam....ondaK kafica, pa sela opet da radim, pa peglala i sad da odmorim pa na spavkanje. ujutru jako rano ustajem:zskace:

A meni ovo preslatko...

1509665_907386449280438_40631948031185277_n.jpg

Drugari, imam pitanje jedno... više je problem. Klara je počela da povraća (u početku je bilo nekako zelenkasto, ali je posle bila bela pena-sluz - kao kad pojedu nešto loše pa se čiste) u nedelju, nedelja na ponedeljak noć je baš dosta povraćala, ja sam se juče konsultovao sa veterinarom, ali mi je rekao da joj dajem ringerov rastvor, a danas da krenem da joj dajem da jede (pirinač i piletina), kaže da je to samo neka prehlada ili virus, ona je povratila još 2-3x od juče ujutru do jutros, i malopre kad sam joj davao da jede ona nije htela, nudio sam joj samo piletinu ali ni to nije htela. Inače njuška joj je suva.

Verovatno neki virus, kog si to veta zvao?
Odvedi je kod veterinara da je vide.

Ni meni dora nije mnogo raspolozena za hranu, a inace je mnogo alava. Napila se vode, zakopala jutros hranu, sad moram da je pratim

vodio sam je kod veterinara, sve je ok, sumnjamo da je smandrljala gibanicu i da ne može sad to lako da prevari želudac, šetnja u povratku joj je prijala kao da joj ništa ne fali, sad je smazala svo meso koje je bilo u posudi tako da je kao nova :zskace:

Pas je bio zarobljen na slapu Une, za spas mu je trebalo čudo! (FOTO)

- Zaključili smo da je tokom lovnih aktivnosti sa hrvatske strane i progona divljači koja često u begu zna preplivati Unu, ovaj pas krenuo za njima i završio u reci, ali za razliku od divljači nije uspeo preći na drugu obalu - kažu iz nacionalnog parka Una

Kuce-u-sred-vodopada-1.jpg

Kuce-u-sred-vodopada
Kuce-u-sred-vodopada-2.jpg

U Nacionalnom parku Una, na Šrtbačkom buku, u BiH juče i prekjuče odigravala se prava drama koja je zainteresovala ceo region. Na slapu, tačnije na steni površine jednog metra kvadratnog bespomoćno je sedeo pas i čekao da ga neko spasi.

- Radi se o posavskom goniču koji je ko zna kako dospeo u reku Unu, a onda nošen silinom vode do ovog slapa gde je uspeo dosegnuti ovaj mali deo koji nije pod vodom. Nadzornici su pokušavali ovog nesrećnog psa spasiti dozivanjem kako bi skočio u vodu i tako ga spasu izvlačenjem na obalu, ali nisu uspeli. Ostaje nada da će se sam nekako izvući iz ove situacije… – pisalo je juče na Facebook stranici nacionalnog parka.

Poslednja rečenica razljitila je ljubitelje životinja koji su smatrali da ne treba čekati da pas sam spasi živu glavu, već da treba nazvati vatrogasce, članove rafting klubova, rendžere, piše portal životinje.rs.

Juče je stigla i lepa informacija iz Nacionalnog parka Una da je pas spasen!
- Rano jutros se uspelo dozivanjem naterati psa da skoči u vodu i grčevitom borbom spasi i pređe na Hrvatsku stranu Une. Imao je sreće s obzirom na to da je bio pri kraju snaga. Nadamo se da će preživeti.

(Telegraf.rs)

moja dora je prezivela juce,
toliko je bila bezvoljna,jela je na silu tj sama je htela da jede al sporo i malo sto za nju alavusu je to veoma zabrinjavajuce.

ali se zato nocas ispovracala i iskakila i sad je ko nova,vrv joj stao zeludac ili se prejela lujka mala :) :mazipsa:

sad mi je lakse:konfete:

- - - - - - - - - -

Pas je bio zarobljen na slapu Une, za spas mu je trebalo čudo! (FOTO)

- Zaključili smo da je tokom lovnih aktivnosti sa hrvatske strane i progona divljači koja često u begu zna preplivati Unu, ovaj pas krenuo za njima i završio u reci, ali za razliku od divljači nije uspeo preći na drugu obalu - kažu iz nacionalnog parka Una

Kuce-u-sred-vodopada-1.jpg

Kuce-u-sred-vodopada
Kuce-u-sred-vodopada-2.jpg

U Nacionalnom parku Una, na Šrtbačkom buku, u BiH juče i prekjuče odigravala se prava drama koja je zainteresovala ceo region. Na slapu, tačnije na steni površine jednog metra kvadratnog bespomoćno je sedeo pas i čekao da ga neko spasi.

- Radi se o posavskom goniču koji je ko zna kako dospeo u reku Unu, a onda nošen silinom vode do ovog slapa gde je uspeo dosegnuti ovaj mali deo koji nije pod vodom. Nadzornici su pokušavali ovog nesrećnog psa spasiti dozivanjem kako bi skočio u vodu i tako ga spasu izvlačenjem na obalu, ali nisu uspeli. Ostaje nada da će se sam nekako izvući iz ove situacije… – pisalo je juče na Facebook stranici nacionalnog parka.

Poslednja rečenica razljitila je ljubitelje životinja koji su smatrali da ne treba čekati da pas sam spasi živu glavu, već da treba nazvati vatrogasce, članove rafting klubova, rendžere, piše portal životinje.rs.

Juče je stigla i lepa informacija iz Nacionalnog parka Una da je pas spasen!
- Rano jutros se uspelo dozivanjem naterati psa da skoči u vodu i grčevitom borbom spasi i pređe na Hrvatsku stranu Une. Imao je sreće s obzirom na to da je bio pri kraju snaga. Nadamo se da će preživeti.

(Telegraf.rs)

bravo za psa,sad ce se povratiti nadam se ;)

Back