F ODELJENJCE

Za sad je ok ijedino s njom i sme da se maže. Ostale ne mogu bar tako oni kažu :lol: Ali tek sam krenula još 24 komata :aha: Ima da se lomatam do kraja februara ako budem imala sreće pa se aparat ne bude kvario..

Aha, razumem ....čuvaj se ....držim fige da aparat bude ispravan do kraja terapije i sve odradi kako treba....:zag:

.....................................

Odoh sad u krpe....laku noć vam želim.....

Poslednja izmena:
Laku noć i od mene, provirivala sam povremeno. Goco, drži se, maži se i držim i ja fige da aparat izdrži. :zag: Papirologija je katastrofalna, naročito su sad rešili da pričepe, da isprave što su godinama unazad delili invalidsku šakom i kapom, sad je neće dati ni kome treba. Jedva je svojevremeno moj otac dobio posle trostrukog bajpasa.

Laku noć i od mene, provirivala sam povremeno. Goco, drži se, maži se i držim i ja fige da aparat izdrži. :zag: Papirologija je katastrofalna, naročito su sad rešili da pričepe, da isprave što su godinama unazad delili invalidsku šakom i kapom, sad je neće dati ni kome treba. Jedva je svojevremeno moj otac dobio posle trostrukog bajpasa.

Ne rekli su da ispunjavam uslov kao duplex :rotf: samo im treba papir da li je lečenje završeno po konzilijarnoj odluci , a nije..

Mari, draga, Žana mož' komotno da zaboravi instrukcije! :zag: Pušenje je jedno od najvećih zala koja čovek može sam sebi da učini, pozdravljam odluku. Dalje ne bih da džvanjkam, svi već ovde na F znate moj stav-ako već ne zbog životinja, onda barem zbog samih sebe treba da batalimo meso, mleko i jaja. Meni je sad negde dve godine da sam def. batalila i jedan jedini put ovaj moj nije morao da me šprica zbog ukočenih leđa, a kamoli da primam pulsnu zbog MS ili nešto treće...

I dobar dan svima želim. :uja: Danas se drugarica hvali da je kupila mnogo slatku pufnicu-privezak od veštačkog krzna, ja ga pipnem, ono k'o da su mom Mirku odsekli komad sa stomaka. :sad2: Nasred kafića smo palile par dlačica, na žalost, ja sam bila u pravu, nečija mačka je zaplatila. :(

Poslednja izmena:
ziv sam i nisam ni stizao da se javim , ne samo sto je nina, potpuno izgubila kompas , pa na napisano stavila-provokacija, posla cu vam ,kada se javim iz SVOJE ZEMLJE KANADE.

Blago vama u ovoj zemlji sa ovakvim ljudima i administraciji.:zroll:

Jedino je za pohvalu, ovi moji , nisu me bre zaboraviliiiiiiiiiiiiiz:) kolezinice i kolegez;)

Bar dan i od mene. Malo sam dala sebi oduška i uskoro idem kući da vidim Stefketa koji kod nas kući knjiži (tj. Cic mi pomaže) ljubi ga nana :lol:

Ako, od malih nogu da ulazi u pos'o! :lol: Kako Milica voli da šprica torte šlagom, krade babi zanat! A i Cic, svaka čast. :)

ziv sam i nisam ni stizao da se javim , ne samo sto je nina, potpuno izgubila kompas , pa na napisano stavila-provokacija, posla cu vam ,kada se javim iz SVOJE ZEMLJE KANADE.

Blago vama u ovoj zemlji sa ovakvim ljudima i administraciji.:zroll:

Jedino je za pohvalu, ovi moji , nisu me bre zaboraviliiiiiiiiiiiiiz:) kolezinice i kolegez;)

Nina ne zna gde udara glavom na ovom forumu, ako ćemo iskreno. A da nam je sva administracija u državi efikasna kao ova naša interna forumska, bili bismo k'o Švajcarska.

Pozdravčić,
znam da modovi vide i ono što se obriše...Napisah danas nešto ovde, pokušala da se šalim na svoj račun,
no da ne mamim čavku na oranje, - što kažu ovi moji Nišlije. A stra' me, gde nije, još sam zaplanirala svašta
da uradim u životu, mislim od kusura života...A što nemam koncentraciju to odbaška :zroll:

Pozdravčić,
znam da modovi vide i ono što se obriše...Napisah danas nešto ovde, pokušala da se šalim na svoj račun,
no da ne mamim čavku na oranje, - što kažu ovi moji Nišlije. A stra' me, gde nije, još sam zaplanirala svašta
da uradim u životu, mislim od kusura života...A što nemam koncentraciju to odbaška :zroll:

Ja videh i odgovorih, izbrisala sam citat. :zag:

Eh da i od goreg ima gore , bilo bi vrlo lekovito da se ponekad prošetaš kroz hodnike jedne ustanove jer je svaki sekund tamo po jedna seda dlaka..Prođem svako jutro ovih dana pored ljudi koji čekaju snimanje MR i skenerom za zabodenom braunilom u venu, piju neku tečnost iz plastičnih čaša..E pa dovoljno je samo lica tih ljudi da vidiš, pa da ti bude muka i da ti nije dobro..Ima i gore al da ne mračim, ovo je prvo što me dočeka :aha:

Pozdravčić,

sve će biti kako treba bre......i da mi se javneš na mobilni di si da dodjem da te obidjem...jes čula? :cistinaocare:
da ne bi bilo da si pogubila moj broj, ili da je i tebi Mara pojela mobilni, ću ti ga javnem na pp odma sad, da ne zaboravim :tease:

dOBRO jutro i od mene :kafa:

Trebah jutros da ustanem u 4,45 i da idem s Macom na posao, ali nisam imala snage. Spavala do 8, popila jednu kafu u letnjoj sa mrkišom i Marom, sad skuvah drugu i radim kući papire, dok Maki ne ustane da me vozi na posao. Glava me jako boli, te popih brufenčić.....kakvo teško jutro :aha:

Profa, vidim odleteo sa Krste :zcepanje:
Će se javi kad sleti na Mars i uključi onu perušku-četku da se vrti :lol:

Sad sam pročitala zadnje dve strane one teme gde je Profa kažnjen...mislim da su nepravedni, jer ako su njega kaznili trebali su još neke .... a baš su se okomili na njega...:(

sinoć sam nešto čeprkala po temama , pa sam videla da se i Nemesis odjavila sa krste.... :(

Back