GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
sad se raskrupnjo![]()
dA GA SLUČANO NE PROMAŠIMO, bem ti slovca ostadoše mi od mozgalica velika, al kad se mi maskiramo teško da će ne prepozna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad se raskrupnjo![]()

dA GA SLUČANO NE PROMAŠIMO, bem ti slovca ostadoše mi od mozgalica velika, al kad se mi maskiramo teško da će ne prepozna![]()

Pazi imam načina da i ja tebe , ne baš upšašim ali zapanjim![]()

će se ukopaš u mesto![]()

će se ukopaš u mesto![]()

E Ljiljka, stavljam slikicu, da me iz odeljenja , vide i prepoznaju kada se vrnem iz Svemira. Beograde, Beograde , ispod Avaleeeeeee
Posle 24 sata je izbrisi OK.
Slika se moze i nazvati Lepotica i Zver tj Marsovac u ljudskoj kozi ili.....:mrgreen
slika je ,nadam se , obrisana
- - - - - - - - - -
ljljka, brisi, bilo je dosta , tko je video video je.

Kad sam već svratila onda barem da pozdravim našu majka Ljilju![]()
Videla sam Marsi![]()

Stigao mi Ultimate chopper!
Sad mogu da pravim buter od kikirikija, sama da pravim humus, lakše da savladam okaru i tofu... Pa malo je reći da sam srećna! Stigao mi Ultimate chopper!
Sad mogu da pravim buter od kikirikija, sama da pravim humus, lakše da savladam okaru i tofu... Pa malo je reći da sam srećna!
![]()

Stigla mi spravica, sad mogu brže i lakše da spremam klopu raznih vrsta. 

Hvala, razredna.Stigla mi spravica, sad mogu brže i lakše da spremam klopu raznih vrsta.

Ljiljo da ti nisu refundirane neke pare za bolovanje![]()

Nisam mogla da podignem ruku u ponedeljak koliko me bolelo rame, celu noć nisam trenula, a mislim bio je i red da me ono zaboli jer samo je ono ostalo od mojih boleština da se aktivira
Idem sutra po još jednu turu jer može samo tri injekcije da mi da na nalog..pa onda u Nemanjinu da proverim bolovanjce pa onda u eminentnu i meni omiljnu ustanovu