F ODELJENJCE

dobar dan, svima...

daklem ovako: Jovana sutra ima rodjendan.....juče smo pravili proslavu, sve je proteklo u najboljem redu...bilo puno dece, slavljenica je dobro podnela gužvu, nije plakala, nije bila pospana.... moj prilog vidite na slici, samo zamislite svećicu sa brojem 1 na ovoj torti sa leptirićima....

.......

E, pa ko je video slavljenicu - video je....sad ću da zamenim sliku....

fbgawy.jpg

Poslednja izmena:
JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sretan rodjendancic :heart:
nek je ziva i zdrava lepotica, a i vi svi sa njom :zag:
torte su divne.......ja to tako da ukrasim ne umem, yato su sve moje ili posute necim, orasima, cokoladom ili su sve cupave :lol:

Poslednja izmena:
Nesto sam pobrljavila jer sam bila ubedjena da Jovanica ima rodjendan kad i moj Aleksa... I setih se toga pa sam pozurila da dodjem da cestitam... prvi rodjendancic je - prvi :heart:
U svakom slucaju neka joj je sa srecom... uz sve one koje voli i koji je vole!
Magdice, torte su divne... zavidim na potrebi za tom igrom oko ukrasavanja, izmisljanja sta, kako...
Nocas, dok sam pravila Aleksinu tortu setih se i tih od prvog rodjendana... i obecanja da cu, dok njemu bude vazno, i ja da se izvestim :D... Pa onih kasnijih kada su ucestvovali u pravljenju... pa izmisljanja oblika ...
Taman kad sam se ja malo izvestila, oni su to prerasli... :lol:
Evo je ovogodisnja... za kucnu upotrebu, drustvo je negde izaslo i nije im do torte (valjda se nece napiti :zcepanje:).
aleksa_zps85328786.jpg

Nesto sam pobrljavila jer sam bila ubedjena da Jovanica ima rodjendan kad i moj Aleksa... I setih se toga pa sam pozurila da dodjem da cestitam... prvi rodjendancic je - prvi :heart:
U svakom slucaju neka joj je sa srecom... uz sve one koje voli i koji je vole!
Magdice, torte su divne... zavidim na potrebi za tom igrom oko ukrasavanja, izmisljanja sta, kako...
Nocas, dok sam pravila Aleksinu tortu setih se i tih od prvog rodjendana... i obecanja da cu, dok njemu bude vazno, i ja da se izvestim :D... Pa onih kasnijih kada su ucestvovali u pravljenju... pa izmisljanja oblika ...
Taman kad sam se ja malo izvestila, oni su to prerasli... :lol:
Evo je ovogodisnja... za kucnu upotrebu, drustvo je negde izaslo i nije im do torte (valjda se nece napiti :zcepanje:).
Pogledajte prilog 342274

da, 24. je, znači danas....samo je slavlje bilo u subotu ...hvala... :)

.............................................................

Srećan rodjendan Aleksi !!! :rodjendan:

................................................................

Jutros od pola 8 , ja čuvam slavljenicu....eno je spava, dušica moja mala...malo šmrcka nos... svima se zahvaljuje na čestitkama ...

Poslednja izmena:
Hvala puno svima... :heart:...
Goco, i ja volim ime Aleksa... toliko da, kad je trebalo da se rodi i kad su rekli da ce biti Aleksa ako bude decak, rekla sam: "E, ako ce se zvati Aleksa onda neka bude i - decak!"
Nemam pojma kako je prosla proslava juce, nisam stigla ni da pitam od posla i problema... Napravila sam glupost kakvu nisam od kad radim bilo sta na racunaru i prilicno sam ocajna... zbog posledica.
Bese jedan od onih dana kad se pitate ima li sve to smisla i dokle vise tih nevolja i pehova koje su nas bas poterale...

Od mene dobro jutro, a ove što ne plaćaju redovno grejanje po stanovima
olajavam gde sednem i stanem, sram ih bilo istid...Ne garave se, ne iznose pepeo, ne ribaju
šporete svako jutro, čunke često...A i ja, mislila da ću da uživam dok peć pucketa a ja
s Tacom pijem čaj s rumom ujutro...Umesto čaja sa rumom pijem 10 vrsta lekova dnevno
i jabukovo sirče našte srce, zbog holesterola....Ukolipićemo se mi s drvima, ali komšiluk
teško. A cene drvima podigli do neba...Ma, dobro kažu ovi iz Matejevca: Magare se ebe dok je u blato :kafa:

Back