F ODELJENJCE

Joj, ljudi, pućiću lepo od nemoći. :sad2: Ona mala baraba mačeća mi tako nedostaje, da je to nepodnošljivo, a znala sam u dubini duše da neće ni godinu sastaviti, svakog dana sam čekala šta će da ga snađe, brljivog.

SAMO DA IZJAVIM, da ovo više nije humano, časna reč :rtfm:
užasno sam umorna, al sad idem kod Stefketa da se odmorim :D
i tako, vidimo se sutra kad se naspavkam, popijem kafu i prihajam s trambelaj na poso :lol:

:cao:

evo malko za one ljubitelje jona kesa
2jg5qfm.jpg

Profa u elementu. :super:

- - - - - - - - - -

I dobar dan svima. Danas me ovaj moj debeli mačor otkinuo, od jutros se nije pojavljivao nigde. Došao je nešto oko dva, kad počinje moja smena u radnji, ne zna da je vikend i da banka ne radi. :zcepanje:

DI STE?
onaj mali je medenjak :heart:
ima 3,900 i super napreduje. Cic ostavlja mlekce za banku mleka. To ide neonatologiji. Hrane prevremeno rođene bebe. Greota da se baci bre kad ima mleka bar za dve bebe, tako da sam ponosna na moje ćerće, ne zato što ima mleka, jer je to individualno, već zato što nije lenja da radi nešto dobro i korisno za druge. Oslobodila je jednu fioku u zamrzivaču, pa tu zamrzava mleko u flašicama koje su joj dali i po koje oni dolaze jednom nedeljno.
Tako da znate da i to postoji, pa da prosledite informaciju nekoj mladoj mami koja takođe ima višak mleka.
Profo......sedi 5 :cistinaocare:

Poslednja izmena:
DI STE?
onaj mali je medenjak :heart:
ima 3,900 i super napreduje. Cic ostavlja mlekce za banku mleka. To ide neonatologiji. Hrane prevremeno rođene bebe. Greota da se baci bre kad ima mleka bar za dve bebe, tako da sam ponosna na moje ćerće, ne zato što ima mleka, jer je to individualno, već zato što nije lenja da radi nešto dobro i korisno za druge. Oslobodila je jednu fioku u zamrzivaču, pa tu zamrzava mleko u flašicama koje su joj dali i po koje oni dolaze jednom nedeljno.
Tako da znate da i to postoji, pa da prosledite informaciju nekoj mladoj mami koja takođe ima višak mleka.
Profo......sedi 5 :cistinaocare:

Cestitk4e, tako i treba i dobro je da se ima jos solidarnosti.

neg, bre gde da sednem, sve su stolice zauzete.

Back