F ODELJENJCE

KIŠA........kupljeno sve za presvlačenje korpe.....jedva nadjosmo posteljno platno sa medvedićima i to uzesmo poslednjih 3m u radnji. Sve bre jarke neke boje, da se precepiš, pa štampano a meterijal loš, grub i sve Sundjer bob ili neki auti, ili rozle za devojlice ili ona mačka što kažu da nije mačka :lol: Nema bre ništa nežno, nenapadno, sa kucama, macama, srcićima, cvetićima, oblačićima a univerzalno i za muško i za žensko dete.
I da znate šta nam reče prodavac...bilo šta od pamuka kad kupite, veš, majice, pantalone, posteljinu....prvo potopite u hladnu vodu da odstoji bar 24 sata (treba 48), pa prvo pranje na 30 stepeni....e, ondaK možete da ga perete na 90 i pokupiće se samo 2-3%. Mi odmah operemo na 90 i ono se pokupi 10-15%...majice se pokupe, deformišu ..eto :lol:
Joj... sad mi žao :(
Skoro sam sigurna da mi je ostalo divnog posteljnog platna svetlo žuto na mede... od mojih dečaka, nikad nismo sašili posteljinu za krevetac (pošto su nam oteli krevetac pre toga :zcepanje:)... Ne znam koliko tačno ima ali mi sve žao da isečem za nešto (premeriću pa ti javljam - trebaće ;) )

- - - - - - - - - -

Fin prodavac, obično ih boli d. da to ispričaju. :) I jeste grozno sa dezenima i materijalima, ili su za devojčice, ili za dečake, a kvalitet 0!

'Tro. Počele obaveze, sad se nervira, kako da nacrta sebe dok pliva. Za domaći iz srpskog.

Uginula Žaklina. :sad2:
Za Žaklinu sam se ono... baš rastužila i iznenadila...
Zna li neko šta se dogodilo :(?
Baš me pogodilo...

pošla sam da traćim slike....svih njih.....i MMM i Žake...i kad smo odlazili i kad su dolazili.......i kad je ona bila bebac sa maramčetom na glavi.....i odustala sam jer ću se raspasti.....

- - - - - - - - - -

i jelenu ne smem da pozovem telefonom....iz istog razloga

'Bar dan svima. Kako mi je počeo, bolje da i nije počeo. :( Onaj moj :histericna: otišao na teren, pa ga nema sat ipo, a posla imam preko glave. Utom i Mirko doneo živu voluharicu, pa rešio da se poigra. Kinder jaje, slatkiš i igračka u jednom, a još i pišti! Pošto znam da od spašavanja nema ništa kad sam sama (obično ja sprovodim diverziju, a Milica krade plen, ali ona je spavala još) uzmem lepo kamen i prekratim jadnom glodaru muke. Inače bih završila unakažena od strane oba, i mačke i glodara. Mirko me tako razočarano pogledao, kao sin koji je štedeo i uštedeo za novu fensi igračku, a mama mu otela baterije. Prezir, razočarenje, mržnja čak. Ali pojeo je na kraju.

Post koji stavih ovde sinoć, pokvario mi raspoloženje. Jutros ga obrisah.
Što i vama da se pokvari dan. A hoće to; od loših vesti i, - ljudi.
Dobro jutro:)

Poslednja izmena:
'Dan. Ne shvatam kako, juče sam Milici oprala patike i jedna je do jutros već bila skoro potpuno suva, a druga skoro da se još uvek cedi, a na isti su način i oprane i stavljene da se suše. Sad je feniram iznutra i dok fen odmara, nafilujem je novinama. Suludo.

Inače, Nataša Bekvalac je usvojila štene lunjaricu i doživela prosvetljenje. Rešila je da pravi azil za pse na porodičnom imanju blizu NS. http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/natasa-gradi-azil-za-pse/67011

Ne mogu da se otrgnem utisku da je taj pas "urađen" nečim, ne mogu da zamislim takvo stanje bez pomoćnih sredstava, posebno što čovek uopšte nije nežan. Volela bih da grešim. Jer i ovaj drugi pas mi deluje zabrinuto, ne liči mi to na iščekivanje reda.

:lol: Da, kaže neki, konačno je otkrio tajnu dugovečnosti: kloni se glupih ljudi. :super:

I dobar dan. :kafa: Pojedosmo moje đumbirasto mače i ja kesicu onog Gricka, on se sad, zadovoljan, igra, štrči mu rep baš. Preskočio je to kad je trebalo, bolela ga je noga, sad nadoknađuje.

Ja sam zaboravila da vam javim da sam polozila ispit :manikir:
Ostala su jos 2 :) jedan imam u utorak i tako.

Osisala sam se bas dosta , imala sam kosu do pola ledja a sad jedva do ramena, smucila mi se vise :)

Dora je fina dobra :) al voli po svojem da tera, ju kako u skolskom mi bezi zna da ne sme na drugu polovinu i samo snima kako ce da smugne , al srecom zatvoreno je celo skolsko pa nemoze da izadje.

Back