F ODELJENJCE

The page you are looking for cannot be found.

Kad je pre uklonise?! Mozda su je indijski policajci hakovali. :lol: Ukratko, sef policije u Indiji je izjavio nesto tipa da zene koje nisu u stanju da sprece silovanje, uzivaju u istom, pa se posle vadio da je to izvuceno iz konteksta...

dobro veče.....umorna sam... ceo dan jurcala, obavila mnogo toga, kući spremala, sklanjala u suterenu,i kao kruna svega još i skuvala džem od 2 kg kajsija...to sad večeras....ručak nisam stigla da skuvam, pojela sendvič....za danas dosta od mene.... bebče još ne misli da dodje....prema terminu - još deset dana....

- - - - - - - - - -

isto...:aha:

Ni Micina beba jos ne planira. :)

BIo majstor za bojler, stavio novi
bio majstor za klime, sve ociscene
bila do centra,kupila zastitni filter za objektiv
bila bogu iza ledja, na drugi kraj grada, na obuci-sastanku sa fotografom
usput kupila sociva (za vid), u optici bili NO zenka i nesto malo belo debelo :lol: (da l' je bison, da l maltezer, da l neki mix)
vrteli se oko mene, mazili, lizali, mazili, izvrtali na ledja :lol: joj uzivancija mi bila sa njima :aha:
onda saznala da ustra ranom zorom u 6 idem u Nafplio, uvece se vracam, malo fotke, mnogo vezbe, da cika fotograf zna sa cime (kime :lol: ) ce imati posla
i tako, protrca mi dan danas :D

Kako si podnela lizanje? :( Ili ti prija ovdasnja klima? :lol: Nama danas bio na spricanju mladi crni muzjak NO, joj, kukavice! :sad2:

'Bar dan. Ako ko slavi, srecna mu slava, pod uslovom da slavi kako treba i tokom godine se pridrzava vrednosti koje propagira vera... :kafa: Ako ne, dzabe mu jedan dan u godini. Ja cu veceras da shtrchim, sve se nesto mislim da ponesem lab. nalaze kad me priupitaju za taj aspekt. :lol:

Evo danas sam imala priliku da se vidim sa Jovanicom.....lepo smo se ispricale i malo Vas spominjale....nedostajali ste mi...a ja sam malo lena za net, a po malo i ne stizam....a trebala bi mi cela strana da ispisem sto me nma na odeljencetu....ali to nije vazno....raduju me slikice Mare i Mrkog...i svasta jos :-)

Ovde Mara gleda tv, film o dečaku i psu i to tako znatiželjno, skoncentrisano da smo se mi čudili

img2234-1.jpg

onda je ustala i otišla po Mrkišu u hodnik, ali on je bio napolju, staklena vrata zatvorena, pa se vratila i odmah, još s vrata, pogledala u tv.....zatim je, samo sela i opet zauzela istu gledajuću pozu

attachment.php

Pametnica jedna....slatkica

'Ce. Ja sa slave. Fino standardno drustvo, malo ali odabrano, nisu mi puno zvocali zbog mesa, ljudi intelektualci svi od reda. :) Inace, moram ovo da vam pustim, zena ima andjeoski glas, a ovo je jedna od njenih pesama koje me skoro uvek rasplacu:

DObar dan :kafa:
Juce bilo super.
Laptop krizira kad krenem da gledam fotke sa aparata, sto znaci da moram da kupim novi
sto pre to bolje, jer ovako ne mogu da nastavim :confused:
Nafplio lep gradic, tvrdjava na vr' brda,naravno da sam se uspentrala :lol:
999 stepenika, umreh do gore, al' vredi, pogled je divan.

Dobro jutro :) nadam se da ce te me primiti u vase veselo drustvo,odavno Vas pratim,obozavam,VOLIM :bye::bye::bye:

Dobro nam dosla na odeljenje. :zag:

DObar dan :kafa:
Juce bilo super.
Laptop krizira kad krenem da gledam fotke sa aparata, sto znaci da moram da kupim novi
sto pre to bolje, jer ovako ne mogu da nastavim :confused:
Nafplio lep gradic, tvrdjava na vr' brda,naravno da sam se uspentrala :lol:
999 stepenika, umreh do gore, al' vredi, pogled je divan.

Eh, da mi je 999 stepenika, da ne brojim kalorije... :aha: Najmrsavija sam bila kao brucos, nema gradskog prevoza skoro nikako a lud raspored sa velikim pauzama izmedju predavanja i vezbi pa peske od autokomande do trosarine (dobro, skoro do trosarine, do menze) i nazad, a rodjaci kod kojih sam bila u to prvo vreme na 8. spratu... Pomenuh li da sam posle mesec-dva otkopcavala samo kais, farmerke nisam morala? I da je to bilo oktobra 2000. godine? :lol:

'Bar dan svima. Sojin jogurt je sam po sebi bljak ali u muslliju je super. Upravo doruckujem, inace.

imam Goco dva mesanca, Betu i Snupia i dve mace Mrcu i Tutu, svi cetvoro su usvojeni sa ulice, Mrca je cak i Novosadjanka...volim ih jako <3 mada nisu u kuci, imam veliko dvoriste. povremeno mm im i progleda kroz prste pusti ih da prosetaju...::mazipsa::maca:

- - - - - - - - - -

Hvala Mimi :)

PA ONDAk dobrodošli svi vas 5 komata :zag::lol:

- - - - - - - - - -

umorna sam.....supa, prebranac, krompir paprikaš i kolač od bundeve i pomorandŽe gotovi.....da popijem kafu, pa idemo Ci i ja sas ova 3 krelca na Savu.....:D

za kolač javljam kad ga probamo....ide i biber i čili.....po lecka :rotf:

Back