F ODELJENJCE

attachment.php
tuta
attachment.php

attachment.php
mrca
attachment.php
beta
snupieve nesto ne mogu da postavim pokusacu kasnije

PA ONDAk dobrodošli svi vas 5 komata :zag::lol:

- - - - - - - - - -

umorna sam.....supa, prebranac, krompir paprikaš i kolač od bundeve i pomorandŽe gotovi.....da popijem kafu, pa idemo Ci i ja sas ova 3 krelca na Savu.....:D

za kolač javljam kad ga probamo....ide i biber i čili.....po lecka :rotf:

Mmmm, taj kolac zvuci predivno. Lep provod na Savi! :cao: Ja mozda za veceras napravim sladoled sa ukusom pite od jabuka, ako me ne bude mrzelo; ako me bude mrzelo, ima samo da ispecem bundevu. I bice, kad me puste iz kanc. restovani krompir, dinstana piletina i sveza salata od cvekle, sargarepe i praze.

Inace, poceo svinjokolj, od jutros mi otpade ruka od seckanja i ispadose oci od buljenja kroz mikroskop. :sad2: I obecavam da cu sve sto mi pretekne para, da mi nije nesto hitno, da uplacujem drustvima za zastitu zivotinja. Al' prvo da kupim one naocare za sunce sto sam bezecovala na snizenju u DM i da isplatim koju ratu osiguranja. :rumenka:

Dobro jutro :) nadam se da ce te me primiti u vase veselo drustvo,odavno Vas pratim,obozavam,VOLIM :bye::bye::bye:

Od strane Marsovaca i mene Marsijanera , ja sam da te primim i to onako velokoDusno. ;)

Samooooo cuvaj se ti, tj pazi se ti.....Razredne, mnogo je opasna, kada se naljuti ili neje se zavrsi DoMaCi zadatak.:worth:

Posto vidim da imas macu a jel je imas.:lol:....stavi si slicku da je vidimo.:D

Od strane Marsovaca i mene Marsijanera , ja sam da te primim i to onako velokoDusno. ;)

Samooooo cuvaj se ti, tj pazi se ti.....Razredne, mnogo je opasna, kada se naljuti ili neje se zavrsi DoMaCi zadatak.:worth:

Posto vidim da imas macu a jel je imas.:lol:....stavi si slicku da je vidimo.:D

Profo, Profo....ne paziš na času...jel vidiš da su na prve dve slike jedna te ista maca, na trećoj je druga maca, na četvrtoj pas beta....i fali slika drugog psa...

Ama GocMrvce,

Ja kao marsijaner , citam od momenta gde sam stao pa idem redom.....

Pa , eto vidim, ima ona mace, bas kakve Ja volim, I Alf je mnogo voleo te zute mace da popapa, zar ne.

jao, sad me podseti, što sam ja volela da gleda Alfa....

- - - - - - - - - -

E h Magi, pa jos nejesam dosao sebi od Vojvodjanske veceri,

A bre sto bre pita od bundeva,,,,,,ja to ne volim a oni su spremili brdo. ...

pita od bundeve! moji to jako vole...a i ja...:rumenka: ali juče sam pravila sa višnjama i jabukama....i to dve veeeelike tepsije...i nema više....moji terminatori sve popapali...

jao, sad me podseti, što sam ja volela da gleda Alfa....

- - - - - - - - - -

pita od bundeve! moji to jako vole...a i ja...:rumenka: ali juče sam pravila sa višnjama i jabukama....i to dve veeeelike tepsije...i nema više....moji terminatori sve popapali...

Pa to , to sam Ja ocekivao, To su bre kolaci...:ok:

A tikve- more kolko puta su me zvali, Tikvo jedna- e jesi bre kao Bundeva,:roll:,,,, I Kako bre posle , pite od tih istih da budu lepe, kad mi je asocijacija na....:rotf:

Salji bre te tepsije sa PRAVIM divnim, slatkim, pitama od Visanja i jabukama. ;)

A da sam u pravu, vis da su sve polizaliiiiiiii i nema vise..:rtfm:

Pa to , to sam Ja ocekivao, To su bre kolaci...:ok:

A tikve- more kolko puta su me zvali, Tikvo jedna- e jesi bre kao Bundeva,:roll:,,,, I Kako bre posle , pite od tih istih da budu lepe, kad mi je asocijacija na....:rotf:

Salji bre te tepsije sa PRAVIM divnim, slatkim, pitama od Visanja i jabukama. ;)

A da sam u pravu, vis da su sve polizaliiiiiiii i nema vise..:rtfm:

ma kažem, ne mogu ti poslati od ovih kad su sve pojeli....ali , pozivam te da dodješ, odmah pravim specijalno za tebe!

Back