F ODELJENJCE

Super za Donu :klap:
Sad ce da se razmazi jos vise :lol: ali to spada u negu i oporavak :heart:
Mara...pa sta da kazem za Maru osim da je dosetljiva pa se snasla :lol:
Mi cemo sad u neku setnjicu do Kalemegdana ili sume, visecemo
Ja sam pocela sa treninzima, mogu vam reci da osim ove male upale misica, osecam se fenomenalno i konacno radim nesto zbog cega se nisam skoro tako dobro osecala :zskace:

Samo nastavi, nemamo pojma koliko dobro mozemo da se osecamo zbog svega pogresnog sto radimo svojim telima. :) Uzivajte u setnji.

:think: Sad mi pade na pamet, poklanjaju se zenke: springer spanijela, samojeda i grenendala, sve relativno mlade. Mislim da negde ima i neka engleska seterka.

juce sam bila kod sestre
ispipavala teren
ne usudjujem se jos uvek, moram da nadjem nacin polako da ih propremim
imaju neko mace, od dva jedno je ostalo
pustaju ga u kucu, zet ga bas zavoleo i hoce da bude kucni macak, ja ih nagovaram da ga kastriraju
on mu i ogrlicu kupio :lol: ali je bas mali, nema ni 3 meseca
mnogo je sladak
i bas je maza :zaljubljena:

EEEEEE i ja moram da vežbam :aha:
al ima jedna bolja stvar....idem si kod Mitu :zcepanje: jer ta masaža ima efekat jakog treninga....a ležiš :lol:

daklem, baklava napravljena, pola povrža za šarenu salatu iseckano....kasnim jako samo ne znam gde :lol: pa prepravljam planove tj. skraćujem :manikir:
oprato od sinoć 7 mašina i prostrto da presložim zimske stvari.pa ondaK i stolnjake, zavese, prekrivače....i tako.....Maca pita dal mi je dobro :lol:
dan je divan.....baksuzi su dobri samo što Mara umal ne skoči na astal napolju da vidi koje sam ja to stavila da se ladi....a ja iznela preliv za baklavu.....antrz neopevani bre :lol:

Standardno kod Ljilje. :lol:

A da vidite ovo cudo, ako nije parodija, ozbiljno mislim da treba uvesti sterilizaciju ispod odredjenog IQ. Ne mogu, ne zelim da verujem da je neko TOLIKO glup!

To bi bila nemoguca misija, U Jamerici ,imas ih na milione....Gde da nadjes bre toliko:hahaha: kadra......:think:

A s druge strane, ona ima ono sto je vazno jamerickim muskarcima sa jednakim IQ ili jos i manjim. TELOOOOOOOO:whistling:

:zcepanje: vid odma se pojavio......na telo :per:

di si bre Profo :uja:

E sta ces, kad se ima sta i koMnentarisise, eto i mene. hahaha.:lol:

citam vas , citam i pratim ......:ok:

Vazno je da odeljenje radi li radi ali nema drugih muskije ,pa more mi malko te nezgodno, medj vas sve lepsa do lepse a Ja eto jedini muski.:roll:

Sto li nam se dogodi sa ostalim muskijeam ,gde li nam je i Ti Bi, pa parker, Pa cuvenog li nam Samotnjaka, koji li pravi li pravi zamkove za macore i uz to rasplodjava kamen temeljac dobijen iz Jabeograda, Sta je sa Kovacem - kovac svoje i tudje srece......:dontunderstand:

OJAČALE nego šta......sad su zelene :zcepanje:

pa ostali muški imaju neka druga interesovanja....ljudi dolaze i odlaze, a neki jako retko i svraćaju na Krastaricu
uživaj more profo, sam ovde...blažen medju ženama ......doduše kodŽa zelene oko tebe :lol:

OJAČALE nego šta......sad su zelene :zcepanje:

pa ostali muški imaju neka druga interesovanja....ljudi dolaze i odlaze, a neki jako retko i svraćaju na Krastaricu
uživaj more profo, sam ovde...blažen medju ženama ......doduše kodŽa zelene oko tebe :lol:

E razredna, more posle onih dicnih pokazatelja olovaka u ruci doticne osobe, nekako mi se smrzlo serce, more sam u velikom strahu za svoje fizicko bistvovanje.:worth:
Al , moze to malo blize da se objasni sta mu to bre znaci da su ZELENE.:eek:

pa olovka piše srcem....e, sad, sRce je tam di si ga turio, dal u pesnicu što izaziva masnicu el u osmeh :zcepanje:

kako pobliže? :eek: pa jel ti viš da su oko tebe sve moderatorke :rotf:
zaštićen si bre ko beLi Meda :lol:

i on se jos zali :ljutko:

kakav dan, divan dan
setale smo Lejka i ja puno
pa...sigurno 4 sata
izmorena sam ali zadovoljna
:aha:
nesto sam melanholicna u poslednje vreme ali ce rad da me oporavi sutra

- - - - - - - - - -

Standardno kod Ljilje. :lol:

A da vidite ovo cudo, ako nije parodija, ozbiljno mislim da treba uvesti sterilizaciju ispod odredjenog IQ. Ne mogu, ne zelim da verujem da je neko TOLIKO glup!

izvinjavam se za rec
ali imam samo jednu
"glupaca"

Eto , sada sam shvatio to ONO Zeleno, sta cete musko pa izgubljeno, specijalno se izgubi na provokacije date od strane Mimis, ;)

Prva stvar sto mi je palo za OKI je tj su Atribute...i sto jes ,jes, To se u jamerici mnogo ceni, kod ovijeh njihovig.:roll:

A posle slusajuci njen umiljni glas- samo sto nisam eksplodirao u smislu dal da je slusam jos ili da prestanem.:rtfm:

A i da se zna ,more mnogo mi ono godi Zasticena vrsta Medjeda..:).....samo jos neznam dal sam mrki ili grizli ( jos nisam zagrizao, al o tom potom) ili ti beli medjed- jes da polako naginjem ka belom.:sad2:

A eto , GM ima prstic, sada u vazduhu, ej lele ala ste Vi tamo sada ........ mislim da ce posle i jos Ona cuvena njena Olovka da se pojavi.:rotf:

Ej, sve MODERATORKE....more nece to na dobro da izadje.....:whistling:

Dobro jutro...mislim tebi je odavno prošlo kad 5 vileniš!
Mi smo sinoć bile malo u gostima, bolesnica je OK, ali sad počinje da je svrbi rana pa se jadnica stalno liže... i nervira je to. Noćas se čak nije penjala ni na krevet... bar ne da znam ;)
Ostavila sam je unutra, kasnije ću ići da je obiđem.
Inače, i veterinar se čudi da ima toliko sala ... a ima. Kaže, nikad ne bi rekao kad je čovek pogleda... I sad tek moramo da pazimo na ishranu.
Jutros klopala pirinač, kupus i junetinu... pola njene uobičajene porcije, ostatak će dobiti uveče - ne sme stomak da joj se jako napuni... zbog rane koliko sam shvatila.

Dobro jutro...mislim tebi je odavno prošlo kad 5 vileniš!
Mi smo sinoć bile malo u gostima, bolesnica je OK, ali sad počinje da je svrbi rana pa se jadnica stalno liže... i nervira je to. Noćas se čak nije penjala ni na krevet... bar ne da znam ;)
Ostavila sam je unutra, kasnije ću ići da je obiđem.
Inače, i veterinar se čudi da ima toliko sala ... a ima. Kaže, nikad ne bi rekao kad je čovek pogleda... I sad tek moramo da pazimo na ishranu.
Jutros klopala pirinač, kupus i junetinu... pola njene uobičajene porcije, ostatak će dobiti uveče - ne sme stomak da joj se jako napuni... zbog rane koliko sam shvatila.

Zar sme da jede kupus:think: pa on nadima mnogo, stvara gasove :dash:
I moj Bingo je jako voleo kupus, narocito kiseli, nisam mogla da mu ne dam povremeno:)
Pozdrav bolesnici sa željama za brz oporavak i da muke dobro naplati gazdarici npr. visestrukom porciojm maženja:D:heart::heart::heart:

Back