mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
mislim da nije Monika u pitanju, ali nema veze, bitno je da ide ta steriliyacija
inače Baja mi je zakaso opasno
izgleda da je napatio neku vašku
tako da ne jednom delu tela ima dlaku promenjenog kvaliteta, kao spaljenu
traba da ih naprskam onim ampulama, mislim da se yovu neostemi, kupila sam, lai mnoooogo je hladno
pa mi žao da se ne smrznu
a i da ne padne kiša pa džabe sve
tako da će to verovatno sutra da odradi Alfa
Nemoj Neostomosan, moras da ih kvasis a deluju samo do prve kise, i pritom otrovan. Uzmi neki spot-on, meni se fino pokazao Duowin. Moguce je da ima i neki drugi aranzman osim Monike.
Sve razumem... i ja tačno znam da ćemo to "jednom" morati da uradimo a nikako da odlučim...
U stvari što je mlađa i u boljoj kondiciji - bolje je.
Što se besplatne sterilizacije tiče, tu je ovaj naš veterinar ispao malo ... hmmm... ne znam kako bih to nazvala.
Kada smo pre mesec dana bili zbog proliva, napomenuo je da u saradnji sa Monikom Brukner radi besplatnu sterilizaciju kuja.
Kad smo bili na kontroli, kad je Doni već bilo dobro, pitao me je da li sam razmišljala o sterilizaciji i napomenuo kako, ukoliko ne planiram da je parim, to treba da se uradi...
Kada se ovo sad zakomplikovalo, nakon što sam platila UZ pregled i neki sirup koji mi je prošli put dao i nije odmah naplatio, pitala sam koliko će me sve ovo koštati.
Odgovor je bio: "Oko 6000 zajedno sa postoperativnom terapijom"
Znači, ovo se sad više ne ubraja u sterilizaciju, već u operaciju i ako se sve svodi na isto...
Ako gledam moralno, uz činjenicu da Dona jeste vlasnički pas, da sterilizaciju radimo u okviru lečenja - meni je to OK.
Sa druge strane, sve što mi i najmanje miriše na veterinarsku "alavost" uključuje mi alarm i pitam se da li se tu u prvi plan stavlja zdravlje životinje ili njihova/njegova zarada...
I baš me "žulji" ne toliko činjenica da baš i nisam pri parama (a kad jesam) i da mi se baš i ne plaća ono što se ne mora, nego upravo gore postavljeno pitanje...
PS Evo i obaveštenja:
Generalno, sterilizacija je dobar vid prevencije mnogih problema, pogledaj one Micine lepljive teme. Sad mu se moze da ti naplati terapiju, jer nisi onda htela da je sterilises preventivno, doktori, pa i veterinarski, kao i ostali ljudi, umeju da budu sujetni.
I dobar dan zelim.
I srecan svetski dan zastite zivotinja. 

Na pravcu duvanja toplog vazfuha iz klime jefrbo još uvek nemam grejanje a oni prokljetinju od infostana plaćam 13500.. E neću da je platim.

nmg vise ovako,samo gledam dal je neko ljut ili besan,i trcim oko njih da im bude bolje,a sto se ja jedem nema veze.

Kako su mali štetnici preživeli noć?
on ostavio meni a nije mi rekao........zovem Makija da ih on narani.....a on na F.Gori bere grojze s drugarima