jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911

stigle nam nove kuhinjske stolice i sporet

jos sto i novi tepih i kuhinja ko nova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos sto i novi tepih i kuhinja ko nova![]()
cim napravim nesto u rerni slikacu ,to je mozda jos i veceras.dobar dan....i ovde je juče padala kiša...danas lepo sunčano, mada hladnjikavo, jutros bilo samo 8 stepeni...
moja unuka danas slavi 15.rodjendan....napravila sam tortu....čokoladnu...odneću joj posle podne , kad dodje iz škole...
![]()
- - - - - - - - - -
neka je sa srećom , da koristite u zdravlju...
malopre tata kaze postaru
-moramo da reklamiramo kuce ne laje na postara
- - - - - - - - - -
cim napravim nesto u rerni slikacu ,to je mozda jos i veceras.
Našla, jašta, tu mi karton a na igricama sam na rehabilitaciji, i na Romantici![]()
jos sto i novi tepih i kuhinja ko nova![]()
dobar dan....i ovde je juče padala kiša...danas lepo sunčano, mada hladnjikavo, jutros bilo samo 8 stepeni...
moja unuka danas slavi 15.rodjendan....napravila sam tortu....čokoladnu...odneću joj posle podne , kad dodje iz škole...
![]()
- - - - - - - - - -
e, nek joj je sretan rodjendan.....a torta je divna......ko iz poslastičarnice
ja ne umem tako.....probala par puta pa odustala jer je sve šmrljavo
odjurih dalje.....mnogo posla![]()
ja sam mislila nesto komplikovano ovo sa cokoladom gore,ono prosto ko pasuljFala, fala...preneću...
Našla recept i uputstvo na netu....prvi put sam pravila prošli mesec, i tako ukrašeno odnela u Zr, super je podnela put...i evo sad ponovila, da utvrdim gradivo...a ne da je finaaaa...uopšte nije teško napraviti...
ja sam mislila nesto komplikovano ovo sa cokoladom gore,ono prosto ko pasulj![]()
Magi srećan unuki rođendan
Torta lepo izgleda...preslušaćukasnije recepAt![]()
Pa to je divno!Dobro nam vece! Idem da preuzmem svoj novi auto
Javicu se ako se srecno vratim kuci![]()
Dobro nam vece! Idem da preuzmem svoj novi auto
Javicu se ako se srecno vratim kuci![]()
Treca lepa vest danas.
A ja, sokirana koliko ovo moje dete hvata krivine sa domacim.Morala sam da se sklonim u kanc. da je ne bih udavila.
![]()
ma nije moguće?![]()
![]()
Najveca je fora sto se uopste i ne seca, ko zna o cemu je razmisljala dok im je diktirala i iz srpskog i iz matematike.
Ne znaju ni druga deca, sto je najveca fora, svi ce sutra da dobiju minuse.![]()
dobar dan....i ovde je juče padala kiša...danas lepo sunčano, mada hladnjikavo, jutros bilo samo 8 stepeni...
![]()
- - - - - - - - - -
neka je sa srećom , da koristite u zdravlju...
boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii