F ODELJENJCE

dobro vece.... preživela ! bilo je divno, u subotu proslava Jovaninog rodjendana u igraonici, u nedelju krštenje Miljane....kuvala sam svečani ručak za 15 osoba i dve torte...uspelo sve savršeno.... nije mi teško palo , ali da sam se umorila, jesam....

14139fp.jpg

i da dodam na belu tortu je posle još došla svećica sa brojem 2 !

Poslednja izmena:
Joci, Mimis, hvala na pohvalama....volim da lepo ukrasim torte....

Doc....malo si zakasnio, za danas nije ostalo ni jedno parčence torte ....sledeća prilika ., šaljem ti sa dhl-om....

sad ću da smanjim neke slike i da postavim...

bile su slike...

Poslednja izmena:
kako uspeš da ukrasiš ove torte vako? :eek:
ja bre ko dve leve ruke da imam. Napravim, ali da ukrasim jok.....i kad sečem kolače, pite, to sve različita parčad :zcepanje: zato je svaka moja torta čupava torta ....nabacam šlag, izmažem ga svuda i ondaK iscapkam nožem podižuči malena brdašca sa vrhom....i ondaK pospem orasima ili rendanom čokoladom.....i sve je super čupavo :manikir:

Magi, nek vam je svima sa srećom i sretan rođendančić Jovani i krštene Miljani :heart:

- - - - - - - - - -

kuj maČka? el ja? :zeek:

kako uspeš da ukrasiš ove torte vako? :eek:
ja bre ko dve leve ruke da imam. Napravim, ali da ukrasim jok.....i kad sečem kolače, pite, to sve različita parčad :zcepanje: zato je svaka moja torta čupava torta ....nabacam šlag, izmažem ga svuda i ondaK iscapkam nožem podižuči malena brdašca sa vrhom....i ondaK pospem orasima ili rendanom čokoladom.....i sve je super čupavo :manikir:

Magi, nek vam je svima sa srećom i sretan rođendančić Jovani i krštene Miljani :heart:

- - - - - - - - - -

kuj maČka? el ja? :zeek:

Pa ne znam kako uspevam....lepo poravnam velikim nožem , pa sa onim plastičnim špricem koji napunim kremom, krenem prvo okolo , sve nešto kao slovo S i onda dalje već kako mi padne na pamet.....nemam neki plan unapred...inače ova bela je premazana i ukrašena šlagom...to je kapri torta...

Hvala na čestitkamam i lepim željama... :)

- - - - - - - - - -

da da ti,
mala maca s kobajama :rotf:

može jedem ja torte i po decembru i po januaru :D

da šaljem brzom poštom ? hm ?

da da ti,
mala maca s kobajama :rotf:

može jedem ja torte i po decembru i po januaru :D

:zcepanje: a ti to zbog kobaja a ne zbog radi mog personalitijA :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ih, sutra radim od 14-17h pa u 18:15 imamo roditeljski kod Milice u školi. :(

WOW! Kako je dobro!

hahaah ova hekla prstima :klap:

- - - - - - - - - -

jao, ja sad tek vidim slike.........kako su medene ......anđelčići :)

Slike stoje još malo pa brišem....

Sad vidim, da si za torte pisala da su sva parčed različita , kad sečeš.... e ja sam za Slavu, perfekcionista, i imam jedan lenjir koji samo za to koristim....mora sve da bude jednako isečeno i sitni kolači i torte... hahahah

Poslednja izmena:
ih , bre , em ste izjelice, em ste bre i cicije, nit vidoh slika , nit torte a bogumi, ovaj doc, navalio na kobaje , pa kobaje...a nece povrce da jede, jok , ic bre nece.

i sada, hoce i kolace.

more , ako mu dojdem tamo, more ce da dobije po usima ili bese usi, ono suve usiiii, dimljene.

Back