Rakar
Zainteresovan član
- Poruka
- 234
E,a kako to da su najsBskiji fudbaleri,najsrBskijeg kluba igrali sa latinicnim pismom na ledjima u NP? Zar ne koristite cirilicu na dresu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OSUĐUJUĆI NAVIJAČE, BIVŠI PREDSEDNIK ZVEZDE DEN TANA SE ISPOVEDIO MEDIJIMA
Monstruozne delije
Video sam da navijači, članovi skupštine kluba, tuku igrače, da vladaju klubom. Kao takav, navijački pokret je monstrum, i ako se ne saseče u korenu, Srbiji nema spasa
Bivši predsednik FK Crvena zvezda Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Den Tana, kaže da država Srbija zajedno sa fudbalskom organizacijom mora što pre da reši problem huligana, nazivajući monstrumom navijački pokret kluba na čijem je čelu bio.
- Kao predsednik Crvene zvezde video sam da navijači, članovi skupštine kluba, tuku igrače, da vladaju klubom. Kao takav, navijački pokret je monstrum, i ako se ne saseče u korenu, Srbiji nema spasa.
Akutni problem u srpskom fudbalu po Den Tani su navijači, odnosno huligani koji vode glavnu reč u svojim klubovima.
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/sport/glas-javnosti-24-10-2009/monstruozne-delije
Сви траже Нинкова... сви осим Антића, којем је онај комшијски несретник Петровић ваљда срастао за дупе!!!Juventus zainteresovan za Ninkova!!!
Сви траже Нинкова... сви осим Антића, којем је онај комшијски несретник Петровић ваљда срастао за дупе!!!
boze gde mi zivimo
braćo moja ako želite u Ligu Šampiona zovite Mateusa kao i Partizan i to je to,a ne ovi domaći treneri što pojma nemaju.![]()
braćo moja ako želite u Ligu Šampiona zovite Mateusa kao i Partizan i to je to,a ne ovi domaći treneri što pojma nemaju.![]()
Fala na pozdravu!!! Pa dje si ti sve ovo vrijeme???samo da pozdravim ilketa i rainbowa![]()
Pa što ga niste vi zvali,majstori?
Toliko ste bili dosadni tokom celog leta kako ste već viđeni po grupama LŠ da ste i sami sebi bili odvratni...eto vam sad pa zovite nemačkog komunalca da vas vadi iz g.vana.
Fala na pozdravu!!! Pa dje si ti sve ovo vrijeme???![]()
opet pušiona u komšiluku!!! 4 smiješna gola u sopstvenoj mreži!!!