Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha ulaznica kostala 100 dinara
molim admina da izbrise ovu sliku long cat iz ove teme mspor mi internet i moram da cekam pola sata da bi se ucitalo
OSUĐUJUĆI NAVIJAČE, BIVŠI PREDSEDNIK ZVEZDE DEN TANA SE ISPOVEDIO MEDIJIMA
Monstruozne delije
Video sam da navijači, članovi skupštine kluba, tuku igrače, da vladaju klubom. Kao takav, navijački pokret je monstrum, i ako se ne saseče u korenu, Srbiji nema spasa
Bivši predsednik FK Crvena zvezda Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Den Tana, kaže da država Srbija zajedno sa fudbalskom organizacijom mora što pre da reši problem huligana, nazivajući monstrumom navijački pokret kluba na čijem je čelu bio.
- Kao predsednik Crvene zvezde video sam da navijači, članovi skupštine kluba, tuku igrače, da vladaju klubom. Kao takav, navijački pokret je monstrum, i ako se ne saseče u korenu, Srbiji nema spasa.
Akutni problem u srpskom fudbalu po Den Tani su navijači, odnosno huligani koji vode glavnu reč u svojim klubovima.
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/sport/glas-javnosti-24-10-2009/monstruozne-delije
da da da
mene marakana nece vise nikada videti............![]()
Odavno nisam gledao onakvu glupost od fudbala kao protiv Borca...UŽAS
Neću ni da postavljam izveštaj sa utakmice jer nije vredno pažnje...što pre zaboraviti ovu tugu od fudbala inače ne piše nam se dobro u nastavku šampionata![]()
pokusao sam da uporedim Levrpool-Man Utd sa Crvena Zvezda-Borac, ali nisam mogao
cak je ovo bila i nesto brza utakmica za nasu ligu
lep gol Bogdanovica
Zbog čega je kupuju,za vađenje nafte...valjda dolaze kao sponzori u klubu.Rusi kupuju Marakanu
Zbog čega je kupuju,za vađenje nafte...valjda dolaze kao sponzori u klubu.
"Marakana" menja ime?
Stadion Crvene zvezde, Marakana, mogao bi da promeni ime u Gaspom Arena, piše dnevni list Sport.
I pored informacija da se partnerstvo sa Gaspromom odlaže do 2010. i da naftni gigant nije zadovoljan time što je informacija o pregovorima procurela u javnost, najviše zatezanja kod Rusa postoje oko toga koja će od "sestrinskih" kompanija ući na ovdašnje tržište, preciznije, čije ime će fudbaleri Zvezde nositi na svojim dresovima.
Ukoliko stadion Crvene zvezde promeni ime, onda će klub ući u istoriju svetskog fudbala kao institucija koja je za nikad manji novac, kako se spominje oko pola miliona evra godišnje, dozvolila da se preimenuje kultno ime stadiona i objekta na kojem igra reprezentacija Srbije.