- Poruka
- 23.504
20. avgusta, revans u Bg 27.
Neka mi se javi ko dolazi da organizujem docek! Ovog puta necu da im idem na sajt da ih drkam. Radio sam to protiv Slovana Liberec pa smo popusili!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
20. avgusta, revans u Bg 27.
Hajde lebati prestani da *****s! Znamo za kladionice i sta? Da nisi mozda uplatio na Dinamo? Zvezda je na kladionici imala kurs 1,55 a Dinamo 2,80. Tu ne vidim nikakvu logiku namestanja!!
Pa ajde, daj neke informacije o kvotama, dzinovskim uplatama itd?
Ima da se vidimooooo!![]()
![]()
Kad je utakmica ovde?
Ne lupetaj. Rezultat 5:2 nigde nije postojao u ponudi!!! Nisi rekao gde su uplacene tolike pare na rezultat!Jeb0te, ja ne mogu da verujem kako ste vi naivni. Kakve crne kvote na pobedu domacina ili gosta.
Namestili su tacan rezultat utakmice, isto kao i Partizan onda protiv Makabija 2:5. Koja je kvota za to, raspitaj se malo..
Kakve ti informacije o uplati hoces? =) Tako nesto ne postoji, osim ako si neko iz Zvezde ili kladionice sa kojom su napravili dil.
Namestili su tacan rezultat utakmice, isto kao i Partizan onda protiv Makabija 2:5. Koja je kvota za to, raspitaj se malo..
.
Jeb0te, ja ne mogu da verujem kako ste vi naivni. Kakve crne kvote na pobedu domacina ili gosta.
takvih kvota ima stalno.. mene vise zanima da li znas neku jaku uplatu na tu kvotu da potkrepis to sta pricas.
Najbolje da ce neki balavac da mi govori da "lupetam" oko stvari u vezi kojih samo moze da me slusa i eventualno nesto nauci. Ti si vec vec kaznio sam sebe, i nastavljas da se kaznjavas time sto sebi ne dajes sansu da progledas.
Da se ne ponavljam, pročitaj mojih par postova posle utakmice i biće ti sve jasno. Te predrasude koje imaš si projektovao davno ili su ti drugi projektovali.Posto sam procitao poslednjih nekoliko strana, cisto da se oglasim.
Grobari, mnogo vam je tesko, pucate od muke, ne mozete da podnesete Zvezdin uspeh! Fluid, ja ne znam kako si ti preziveo proslo vece, zaista me cudiKao i svaki tupoglavi Grobar, mrzis Zvezdu vise nego sto volis Partizan. Prekjuce ste pokazali gde pripadate, stoga nemojte komentarisati Zvezdine rezultate...Imate dovoljno posla u svom dvoristu! Partizanov "veliki" tim ispao od Apoela a Zvezdina deca sa livade izbacila Dinamo Tbilisi! Nikad necete imati srce koliko ima Zvezda
Samo nas pustite da se snalazimo sa nasim problemima i polufudbalerima, vi se bavite malim djavolom Ljajom i Mamba Dijem i sve ce biti ok. Niste vredni pomena u ovoj temi, imate svoju. Tacka!
Posto sam procitao poslednjih nekoliko strana...
Zvuči nešto kao ANUS!!!Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Joooj. Njima sada brani HANUS. '88 godiste, igrao je sa Stefanom za isti klub kada su bili u djackoj kategoriji. Ima da mu dam neku kintu (i da mu Stefan namesti neku curicu ) da pusti gol u poslednjem minutu!![]()
FLUID:Ako shvatite da je ubedljiva pobeda protiv Dinamo Tbilisija bila nešto sasvim normalno, a ne istorijska pobeda, onda imate šanse.
Pa posle svega sto smo preziveli prosle sezone ovo i dodje kao istorijska pobeda.
Ova utakmica simbolicno predstavlja uvod u novu (nadam se) trijumfalnu epohu i zato joj sa razlogom pridajemo ovoliki znacajDakle ne zbog velicina protivnika vec zbog filozofije fudbala koju smo videli i koja bi trebala da nam bude putokaz za bolje sutra.
Nazalost, sa tim ne smem da te "potkrepim" jer mi nije u interesu. Ali to sto ja zaradjujem na nekim stvarima, ne znaci da volim te klubove.
Samo cu reci da je u pitanju jedna nasa kladionica, i jedna iz Grcke. Ljudi i navijaci ovakve stvari treba da znaju da ih klubovi ne bi pravili majmunima. Vi idete i navijate, primate se, nervirate se...a nemate pojma da gledate predstavu o kojoj se unapred sve zna. To je malo ponizavajuce.
Ljudi kao vi verovatno misle i da je Zvezda - Zenit 1:2 (1:0) isto bila regularna utakmica =))) a mozda i Obala Slonovace - SCG 3:2 (1:2) ili Partizan - Makabi 2:5....ili Panionios - Dinamo Tbilisi 5:2 (1:2)...a mozda i Turska - Bosna 2:1 (0:1)...ili eventualno Grbalj - Celik 2:1 (0:1)
Dok je ovaca, bice i sisanja.
Sagni glavu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"PARTIZAN ĆE OSVETITI ZVEZDU"..."KOMŠIJE,GLEDAJTE VEČERAS KAKO SE GINE ZA SVOJ KLUB"
"11 TERMINATORA + DVANAESTI NA TRIBINAMA RUŠE KIPRANE"..."OZBILJNOST NA PRVOM MESTU,PA NISMO MI VALJDA ZVEZDA"
Jesi li mu ga podmetnuo?