Kada bi malo razmislio video bi da su njihovi budzeti veci bas zato sto stalno igraju Ligu Sampiona jer su namerno tako namestili da igra 4 kluba iz iste drzave. Pogledaj Valensiju ne igra i vec dugovi, celnici Arsenala znaju da bi prsli kad ne bi igrali 3 godine LS i to su javno i rekli. Real bi puko od dugova koji su i sad veliki. Takodje i te velike pare sto su usle u fudbal, ni to nije slucajno, toga nije bilo pre '90-tih godina, a tada nije bilo ni Lige Sampiona. Procitaj malo o Bosmanovom pravilu.
Informisi se malo, ako si gradjanin Srbije treba da znas da nas fudbalski jad nije tek tako:
"
Od 1990. godine, pravila izdavanja televizijskih prava, a posebno međunarodnih transfera igrača (Bosmanova presuda) su pretrpela velike izmene, da se ne bi kosile sa evropskim pravom."
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A3%D0%95%D0%A4%D0%90
Revolucija u evropskom klupskom fudbalu se desila. Od toga su najvise shtete imali veliki klubovi iz manjih liga. A najvise koristi osrednji klubovi iz jakih liga. Slucajno? Ja ne mislim da je to slucajno jer znam da ni jedna revolucija nije bila spontana.