F.E.A.R

snajper elite strava meni je odma iza far kry-a po rangu quake4i doom3 su mi malo smorne samo rostiljanje ne koristi se mozak a dobra je i area 51 ako neko voli fps, imate li predlog za neku strategiju a da nije civilizacion 4.

p.s. odigrao sam i F.E.A.R. jeste dobar jeste zahtevan ali nema dusu tehnicki je mozda najbolji od svih FPS do sad ali to je to preso sam ga jednom i ne vuce me da igram opet, a ja cenim igrivost kod igara da se zna inace kofa na kojoj je sve proteklo u medijum/high kombinaciji je
DFI NF4X Infinity,NF4,PCI Express x16
AMD Athlon 64 3200+
80GB MAXTOR 7200
VGA 256MB DDR PCI Exp. Sapphire
Radeon X800GTO V/D/VO (full pack)
512MB DDR400 NCP
DVD LG 16/40,FDD 3.5" 1.44MB
Modem 56K Intex (Conexant 00)
Frontier DUKE DU09A-SV/SV
Tastatura, Mis, Zvucnici
Monitor 17" Philips 107S61

E pa svaka ti cast monte32!Vidi se da se razumes u kartice,to je stvarno modovana6800Ultra i kosta kao dve 7800gtx 256MB cisto da zna GrimReaper(verovatno mu"Quadro" nista ne znaci).
A sto se tice Sanelinog muza:ja sam taj(bravo "Zool" pogodio si),a i objasnio sam na drugoj temi u cemu je bio problem iljudi mi objasnili.
Znaci monte32 mogu da mi se izvine kao sto sam ja to lepo uradio prethodno.
Pozdrav svim forumasima i nadam se da smo se razjasnili ko je i sta.

P.S." labo" bi mogao i Lektor da postane .

Da li je neko igrao extraction point? Ja sam poceo, ali ne mogu da predjem, jer ne zelim da smanjim grafiku, jer onda izgleda kao komedija, a ne kao horor igrica. Igrica mi jako lepo radi dok sam u nekom skladistu (tamo gde mi je pao helihopter), a na jednom mestu trebam da izadjem kroz neki prozor, ali ne mogu ni da gledam kroz njega, a ne da prodjem. Samo neka mi neko kaze da li ce biti jos puno igranja van skladista, da li da znam da li da smanjim grafiku, pa da nasstavim u skladistu sa normalnom, ili da sacuvam, pa da igram kad budem kupio jaci racunar?

Back