F.E.A.R

father:
Evo Readme fajla...citaj i placi:

MINIMUM SYSTEM REQUIRED

• Windows(R) XP, x64 or 2000 with latest service pack installed
• DirectX(R) 9.0c August Edition (Included) or higher
• Pentium(R) 4 1.7 GHz or equivalent processor
512MB RAM or more
• 64MB GeForce(TM) 4 Ti or Radeon(R) 9000 video card
• Monitor that can display in 4:3 aspect ratio
• 5.0 GB free hard drive space for installation
• Additional hard drive space for a swap file and saved game files
• DVD-ROM drive
• 16-bit DirectX(R) 9.0 compliant sound card with support for EAX(TM) 2.0
• Broadband or LAN connection for multiplayer games
• Mouse
• Keyboard

In order to play the game at the recommended resolution, detail and
performance levels, your computer should meet or exceed the following
specifications:

• Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent processor
1 GB RAM
256 MB Radeon(R) 9800 Pro, GeForce(TM) 6600 or equivalent DirectX(R) 9
compliant video card with hardware T&L and pixel shader 2.0 support
• Sound Blaster(R) X-Fi(TM) series sound card

Ja je igram u 1024x768xmedium details(+nesto i na minimum).....i bogami hoce da secne....
Imam 1Gb rama,modovanog Radeona 9600xt,Bartona 3200+na nForce 2 ultra......
Ma bruka....

Eh,moja konfiguracija...

• Windows(R) XP, x64 or 2000 with latest service pack installed
• DirectX(R) 9.0c August Edition (Included) or higher
• Pentium(R) 4 1.7 GHz or equivalent processor
256 mb ram
• 64MB GeForce(TM) 4 Ti or Radeon(R) 9000 video card
• Monitor that can display in 4:3 aspect ratio
• 5.0 GB free hard drive space for installation
• Additional hard drive space for a swap file and saved game files
• DVD-ROM drive
• 16-bit DirectX(R) 9.0 compliant sound card with support for EAX(TM) 2.0
• Broadband or LAN connection for multiplayer games
• Mouse
• Keyboard

:cry: :cry: :cry:

@father
ja peglam ako se moze reci tako na fx5200 i 512 rama 800*600 low QUAKE 4
NEGO ME ZANIMA SLEDECE
reci mi kakav je SNIPER ELITE (ukratko) ?!!!!

poz.

Ja sam zavrsio tu igricu ELITE SNIPER super je odradjena, zadnja misija je da pobijes sve na aerodromu iz KONTROLNOG TORNJA , da se spustis na pistu i cekas avion da uzleti.... Ima super efekte videces kad nanisanis protinika u glavu i opalis ... vidis usporeno zrno kako leti i pogadja ga na mesto na koje si ti naciljao !!! SUPER JE , RADJENA JE NA KONTO FILMA BEHIND ENEMY LINES !!! UZIVAJ >>>>>>>>

Ovo je FEAR tread!
Za Sniper elite otvorite drugi.

Prosto je neverovatno kako su sjajno uradjeni okrsaji. U slow-mou kada lete parcici stakla ili meci imaju matrix efekt, varnice na sve strane kao u prvom testu 3DMarka05. AI neprijatelja briljantan. Svaki put kad se ponovi ista scena drugi pristup imaju. Zaista sjajno.

F.E.A.R. samo smanji na DIRECTX8 ili DIRECTX7 i radi kao BOMBONA..... Mada mnoge masine same to urade tako da ne moras da se mucis, igra je napravljena da sama prepozna mogucnosti tvog kompa i sve ti smanji na minimalno ako imas losu konfiguraciju, a danas je izgleda sve lose, kazu ako imas 1 GB memorije to je malo, sada prave ploce da imas najmanje 2 graficke karte a mi imamo svi u proseku ATI RADEONA 9600 ili malo losije , mada ima i onih sa jacim ... ali prosek je taj a da ne pricam o memoriji 512 mb SKORI SVI MI IMAMO TO.... ONAJ STO IMA 256 MB malo ce da se pomuci ali moze da odigra igru bez problema !!! E izvinite za ono ELITE SNIPER , igra je ostavila takav utisak na mene da je neprestano svugde spominjem, verujte mi kao FAR CRY >>> POZDRAV ZA SVE !!!!

MISLIM DA IMA NA FORUMU VEC OPIS TE IGRICE ELITE SNIPER , NECEMO DA KVARIMO LJUDIMA RASPOLOZENJE POSTO SE VEC NEKI BUNE , OVDE PRICAO O F.E.A.R. i za one koji su poceli da je igraju IGRA IMA 10 MISIJA I 4 PODMISIJE , pa pogledajte sami gde ste stigli .... kad zavrsite javite se !!! POZDRAV

Uzeo sam danas igru i mnogo je brate zahtevna ili bolje da kazem MNOGO je neoptimizovana...Nista bolja nije graficki od quakea IV a duplo je zahtevnija bukvalno. Na medium detail u 800*600 na onom kao testu izvlaci 15 fps average... Pa preterase ga bas... Nista stajace mi na kompu neko vreme jer ovako u low detail je glupost igrati uopste...

ATI 9200 SE
CEL 2,4 GZ
512 MB
RADI OK
instalirao sam je pre par dana
sama igrica je podesil svoju konfiguraciju pomalo seca al veci problem mi je save i auto save traje do besvesti
zaglavio sam se kad sam prosao krov nakon stto sam ispratio nekog bisopa(bio je talac) pa sam posle propao kroz krov u neki bazen.......... e sad izlaz mi je blokiran explozijom mosta zna li iko sta dalje?

druga stvar instalirao sam far cry pre mesec dana i igru jednostavno ne mogu da igram to seca katastrofa da li postoji neka mogucnost osim nove graficke?
far cry sam deinstalirao da li vredi cekati novu graficku za nju?

sto se tice F.E.A.R igra je strasno dobra non stop me drzi napetog sto se od wolfensteina ni je skoro dogodilo.
pozdrav svima

El Muerte:
Ne znam jeste li videli ovu igru ali ja sam naprosto odusevljen grafikom ,fizikom i efektima.
Definitivno evolucija na polju novih igara.
Takodje moram napomenuti da je igra MONSTRUOZNO zahtevna!!!!
Ja sa 1Gb DDR, 9600XT i Barton 2500 igram na LOW detaljima ali nista ne vredi- I DALJE KOCI !!!
zato sam odlucio da igru ne igram dok ne kupim X 800.
Igrica trazi graficku od 256mb,1024mb RAM-a,3.0 ghz procesor MINIMUM!!!

Pozdrav svima!
Igrica ima odlicnu grafiku(ako je igras na Maximumu).
Ja podesim sve na Max i imam na testu igre minimum 65-135FPS.
Ovo nije sala,pa ne znam kako ostalima secka?
Ah da konfiguracija mi je sledeca:
PIV 3.8Ht (571J)
Memorija:2GB Samsung 533
Ploca:HP XW4200 Intel925x
Kuciste:CoolerMaster Centurion 500W
HD: 1X400 + 1X200GB Seagate 7200RPM
Graficka:PNY NVidia FX 3400 Quadro Ultra 256MB 256Bit
Koji je minimumFPS-a za igranje ove igre dovoljno?

P.S. Ovo je konfiguracija moga muza,a ja koristim "Bartona 2600+"i Asus 6600GTTD koja mi sluzi samo za chat i za FarCry.

:)
Pazi ovako, sumnjam u navedeni rezultat! Ta karta je malko slabija od x850xt pe(kojoj je minimum FPS sa svim na max oko 25, a tebi 65?!). Kad se sve stavi na MAX i standardna rezolucija (1024*768 ) ova tvoja karta bije cak i 7800gtx, a bogami i ovaj najnoviji x1900xtx!?
Nakon ovoga bi molio moderatora da uvede neke vaspitno-disciplinske mere protiv obmanjivanja i postovanja science fiction odgovora. Za to ima posebna soba ;)

Ja nisam nikada nikog obmanjivao u zivotu!!
FPS:
Minimum:28
Average:72
Maximum:136

2% Below 30
14% Betwen 30 and50 FPS
83% Abowe 50FPS

Jedino sto nisam proverio pre je Antialiasing i Anisotropic settings(sada su i oni na maximumu)
pa ako je to obmana ja se svim forumasima izvinjavam!!!
P.S:Monte32 ako si i dalje nesto sumnjicav ti posalji pitanja na e-mail.a ne da se vredjamo preko foruma.
pozdrav svim forumasima i ja se jos jednom izvinjavam ako sam nekog nesto "obmanuo",to mi stvarno nije bila namera!

ma to je smesno...
ja sa mojim athlonom 64 3+ s754, msi gf 6600 td 256mb, i pola kile kingstona imam fps 350!!!!!!!
znate kako?po'vatam screen shotove iz igrice i onda u ACDSee-u ultra brzo palijam po dugmetu next picture!da vi''sh shta radi prava mashina sa max setovanjims!!:lol: :lol: :lol:

Sanela:
Ja nisam nikada nikog obmanjivao u zivotu!!
pozdrav svim forumasima i ja se jos jednom izvinjavam ako sam nekog nesto "obmanuo",to mi stvarno nije bila namera!
Sanela:
P.S. Ovo je konfiguracija moga muza,a ja koristim "Bartona 2600+"i Asus 6600GTTD koja mi sluzi samo za chat i za FarCry
Obratite paznju kako Sanela nikog nije "obmanuO", i kako Sanela ima muza...

Sanela:
Graficka: PNY NVidia FX 3400 Quadro Ultra 256MB 256Bit
Ja za ovo nikada u zivotu nisam cuo. Daj, ne proseravaj se... :roll: A, i da postoji, bilo bi 3 puta slabije od 5200. Ako nisi znao/la, jace kartice iz nVidie imaju veci prvi broj. Cisto da znas kad sledeci put nekog probas da lazes.

@GrimReaper

E ala se ti izlupa! Mogao si bar google da prelistas pre nego sto postujes.
Ta Quadro 3400 je ustvari 6800Ultra, samo fabricki modovana tako da podrzava rad u ogromnim rezolucijama (za obradu animacija, vezano za renderovanje i sl.)
Dakle, sad se izvinite njemu/njoj. (ni meni nije bas jasan rod ovog usera?)

servus!

iskljucio sam antivirus kasperskog i njegov firewall
brze radi save i jos manje seca
steta sto ne igram na jacoj masini
ono dete u igri mi oduze pola zivota
sav sam se najezio

Back