F avioni su najaci

A-man:
Dakle prvi oboren ME-109 oborio je SRBIN, Bosko Petrovic pilot dobrovoljac u spanskom gradjanskom ratu sa registrovanih5 vazdusnih pobeda...izvor informacije "Aero Svet" cinimi se. DA SE ZNA !!!

ja kopo kopo kopo i iskop'o da je prvi oboren bf109 bio od strane Leopoldo Morquillas Rubio-a, 15. maja 1937....Oboreni Bf 109B je verovatno pripadao Jagdgruppe 88, koja je imala ove avione od marta 1937 :)

pored njega (22 pobede) u grupi asova spanskog rata nalazi se i bosko sa 7 pobeda. Poginuo je 1937 godine i ne bi bilo lose da uspemo da pronadjemo datum njegove pogibije.

Не. Он је у употреби тек од 15. 12. 2005. и 5 дана после, већ им се срушио први.

Иако носи ваздух-земља бомбе, он је пре свега ловац за постизање превласти у ваздушном простору, и није класичан ловац-бомбардер као F-16. Он је наследник F-15. ;)

F-35 ће бити ловац-бомбардер.

Иако носи ваздух-земља бомбе, он је пре свега ловац за постизање превласти у ваздушном простору, и није класичан ловац-бомбардер као F-16. Он је наследник F-15.
dobro to znam , to mu je osnovna namena al svaki avion moze da gadja i ciljeve na zemlji, u svakom slucaju hvala na informaciji

Evo na primer, najobicniji drljavi AN-2. Sta je smesno ti je ? Jedan od najmasovnije proizvedenih aviona, jeftin za odrzavanje, moze da sleti gde hoces. Kad se F-14, 15,16...budu pravili 30 god. javi mi. Modernizacija je samo izgovor za propuste.

A-man:
Evo na primer, najobicniji drljavi AN-2. Sta je smesno ti je ? Jedan od najmasovnije proizvedenih aviona, jeftin za odrzavanje, moze da sleti gde hoces. Kad se F-14, 15,16...budu pravili 30 god. javi mi. Modernizacija je samo izgovor za propuste.

Mesas babe i zabe.Majke ti kako mozes da usporedjujes An-2 avion za postu,prskenje komaraca,useva itd....... i jedan ultra komplekasan avion visokih performansi namenjen za borbu????A drugo svi ovi avioni proizvode se vec 30+god

bajatikus:
samo vidite sta nude F-ovi. F-14,F-15,F-16,F-22,F-35,F117...... KO MI POKAZE AVIONE KOJI SU BOLJI NEKA JAVI??????!!!!!!!!!

И шта је било кад си се пробудио? :shock:
Ако хоћеш да ти покажем преко ПП, то могу. Овде не долази у обзир да бијем битку с' ликовима попут тебе, поздрав. :)

DukeofSerbia:
Не. Он је у употреби тек од 15. 12. 2005. и 5 дана после, већ им се срушио први.

Иако носи ваздух-земља бомбе, он је пре свега ловац за постизање превласти у ваздушном простору, и није класичан ловац-бомбардер као F-16. Он је наследник F-15. ;)

F-35 ће бити ловац-бомбардер.
Како је Ф-16 наследник Ф-15, потпуно су различити, мени лично је бољи Ф-15...
Ф-35 ће бити Н много Е скуп В ловац А бомбардер... :smile:

UberSukhoi:
Како је Ф-16 наследник Ф-15, потпуно су различити, мени лично је бољи Ф-15...
Ф-35 ће бити Н много Е скуп В ловац А бомбардер... :smile:

Да си прочитао поруке пре моје и шта сам написао у наслову поруке, онда не би овако нешто откуцао. Наследник F-15 је F-22.

mastercat:
Mesas babe i zabe.Majke ti kako mozes da usporedjujes An-2 avion za postu,prskenje komaraca,useva itd....... i jedan ultra komplekasan avion visokih performansi namenjen za borbu????A drugo svi ovi avioni proizvode se vec 30+god

Ej, a kad bi imao priliku da razmislis jos jednom ?
Evo, i ti si u prilici da mesas babe i zabe, tj.- Ti, meni repliciras (nadmeces, poredis...) a ne znas ni s' kim imas posla :lol: :lol: :lol: ( salim se )
Sama ideja je vrlo diskutabilna od starta, ali bar se lepo provodimo. Namerno sam odvalio AN-2 itd, bla, bla. Naravno da su to 2 sasvim razl. klase...
Medjutim, ima malo istine u tome. Nazalost, vecina ljudi je neobjektivna i puna predrasuda. Na sam pomen "made in SSSR" odmah stvaraju sliku tipa, Moskvic...
Zaboravljate da npr. NASA koristi Ruske raketne motore (NK 33), jer su bolji, efikasniji, jeftiniji i po Americkom priznanju ( izvor, Discovery Ch. ) -tehnoloski nedostizni za am. metalurgiju !!!
Sa druge strane, Ameri nam otkrivaju i uvaljuju, toplu vodu u na primer, auto industriji...Krajsler, HEMI sistem. Odomacen u Alfa Romeu vec nekih - 50 ( pedeset ) godina !!! E, pa nisam Rusofil, ali oni bar cute i rade. Jos kako. Ali me vredja kad me neko farba sa satro podacima, kao da sam kolekcionar "Transformersa". Inace "Top Gun" mi je jedan od omiljenijih filmova i cuvam ga u kategoriji -Antologijski...
Pozz.

Back