Ezel

nisam izdrzala i gledala sam unapred da vidim koliko jos ima toga
a i da vidim kad ce da ubiju onog jezivog Temuza, posto ce ga izvesno ubiti, al ja nisam imala strpljenja da cekam
po mojoj slobodnoj proceni, jos nedelju, eventualno dve Ezela, ako ne budu seckali epizode :(
elem htedoh reci da sam se odusevila simbolikom koji su napravili a vezana je za nesrecnog Tefika, videcete

i naravno da se ne hefta in the pedu, mislim svasta .....:roll:

Bravo Sokolice i Jexy imate odgovor u reputacijama.

Šta ćemo da gledamo posle Ezela, pojma nemam. Sever Jug mi ne izgleda loše. Od ovih indijskih gluposti ove turske mi lakše podnošljive, a Ezel je stvarno odlična serija iako mi Kenan nije bio interesantan, čak i antipatičan u početku, nisam odustala od gledanja.

Poslednja izmena:
Gloria Magazin, sad videh na njihovoj internet stranici intervju sa Kenanom :D

xptf5.jpg

Ubio bih rođenim rukama onog zlikovca koji je izmislio bestidnu laž da je Kenan Izmirzaloglu *****, to su gnusne laži, to je i sam morao demantuje, on mi je omiljeni turski glumac, glumio je u serijama "ludo srce" i "gorki život"

Poslednja izmena:
Videh sad na twitteru...Evo odakle je pocelo, Sale Ignjatovic i Deki Katalina pisu kolumnu za Informer, pa im je palo na pamet da se malo nasale :rtfm:

DEKI
Poput mnogih žena u Srbiji, i moja majka je zaljubljena u Ezela. Imala je ona mnogo televizijskih ljubavi, ali ovaj put stvar deluje ozbiljno. Opsesivna vezanost ovdašnjih žena za markantnog Turčina s TV nagnala me je da se malo našalim s njima.

„Šta misliš da pustimo u Apsolutno (ne)provereno da je Ezel gej?", upitao sam jedan dan Saleta, s čime se on odmah složio. Tako je nastala novinarska "patka" na koju je naselo na stotine internet sajtova u regionu, nekoliko dnevnih novina i milioni čitalaca. Pomogle su nam, nehotice, kolege sa S-media portala, koje su vest prenele kao prvorazredan trač (ne navodeći izvor vesti), pritom ga garniravši s video-klipom iz Ezelovog filma u kojem se ovaj ljubi s drugim tipom. Nakon toga smo s osmehom, u neverici, brojali medije koji su, svako na svoj način, prenosili ovu vest uz Ezelovu izjavu, koju sam mu stavio u usta: „Ja kad se rvem s muškarcem, mi se volimo". Krug blama zatvorio je „Blic" prenevši vest s pet dana zakašnjenja.

Kolege, stvarno vam se izvinjavamo zbog ove „patke", nije bilo namerno. Samo smo se zezali. Priznajemo, i mi smo mogli da se zaj*** na istu foru. Zato je lažni gej Ezel opomena za sve nas da budemo pažljiviji kad ljudima prenosimo informacije. Jer nije sve što miriše na ekskluzivu stvarno ekskluziva. Nit je Turčin *****. Ili jeste?

SALE Slučaj "Ezel". Ukratko. Informer je u rubrici "Apsolutno neprovereno" objavio priču o tome kako je glumac Kenan Imirzalioglu (u daljem tekstu Ezel) gej. Možda smo se šalili, možda i nismo. Apsolutno je neprovereno. Tekst je sutradan osvanuo na nekoliko uglednih sajtova, bez navođenja izvora, i plasiran kao apsolutno proveren. U roku od 48 sati čitav Balkan je zabrujao, raspomamile su se dnevne i nedeljne novine, rasplamsali forumi i blogovi, zagušili se Tviter i Fejsbuk, i sada tome nema kraja.

Ovaj slučaj otvorio je dva veoma važna pitanja. Oba užasno zabrinjavajuća. Prvo, kolika je brzina kojom vest, tačna ili netačna, može da se proširi zahvaljujući virtuelnom okruženju, internetu i društvenim mrežama. Ali to nije ništa novo. Drugo pitanje je mnogo važnije. Treba li, posle svega, verovati novinama i medijima uopšte? Jednostavan odgovor ne postoji. Da li mediji govore istinu? Da, govore istinu. Da li mediji lažu? Da, lažu. Kako znati razliku? Prosto, ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Čak ni kurs NBS, ni vremensku prognozu. Možda samo rezultate jučerašnjih utakmica. I čitajte pažljivo (ovo važi i za kolege). Uopšte nije teško prepoznati istinu. Teže je poverovati u nju.

Ovo mi je stiglo na mejl. Ako izmišljaju ovakve stvari, pitam se kako tim istim novinarima verovati za bilo šta drugo?
Sad se smeju i vade, a pitam se kako bi im bilo da je neko izvalio istu glupost za njih? Ili još bolje ukoliko bi im stigla tužba...
Ja sam čula da je Ignjatović gej, pa mi ne pada na pamet da verujem i širim to, uostalom koga briga za Ignjatovića?

Poslednja izmena:
Kakvi idioti ovi sa Prve
'ladno izbacujus scene iz epizode, sta da bi stigli da zavrse da Sulja pocne na vreme...
....gledala sam na netu, opusteno su izbacili scenu kad Ali baca Temuza u vodu i ovaj se kao seca necega iz svoje proslosti, brata i dogovora da sve imaju po dva komada, da se nikada ne razdvajaju....

isto su tako i prekjuce ubrzali Azadin porodjaj, mislim stvarno...:roll: kreteni

Ja sam videla samo kako ga Ali baca u vodu. Ostalo je vrlo moguće da sam propustila jer sam gledala i nešto drugo. :mrgreen:

Inače, ja moram da prokomentarišem sinoćnju igru! Baš su dobro za'ebali Kenana. Živa sam se isplakala kad smo mislili da je Džengiz ubio Alija.
Posle sam mislila da se Ali priviđa ovom Kenanu, ali onda se pokazalo da je Ezel genije! Kad bi nekom normalnom sve to palo na pamet? xD
Bade me je iznervirala kad je počela Ezelu da govori šta on želi. Svašta! Mnogo ona, pa zna.

Pa nisu izbacili, bilo je kako ga Ali baca u vodu i to kad se secao brata i tog dogovora, mora da je tebi promaklo. :)

Ma bre nije,
bilo je kad ga je dovukao do ivice, i onda scena kad oni u bolnici gledaju malog
a gledala sam na netu kad ga dogura do ivice onda tu stane i gleda u nebo i zove Bahar i Tefika da mu se jave, da mu daju neki znak da su tu, uz njega
i tek posle ga gurne
secam se da sam se pitala vidi bacio ga u vodu a nije potonuo :), a sinoc nije bilo scene Temuza u vodi
i onda ide Temuzovo secanje na dogovor
a pre toga se seca kako su ih nasli, ono kad leze u krevetu

Slažem se sa Jexy bezobrazluk... Kao da jedna nedelja nešto menja. Idioti.

Žao mi je što je kraj, takav kakav jeste, mogli su bolje da završe. Ezel sa Bade recimo.

Back