Externi hard - greskom formatiran

Uspeo sam da odradim recovery sa programom koji se zove Recuva ali sad kad je odradio recovery vidim fajlove ali ne mogu da ih otvorim.....

Znači da program nije uspio da ih vrati....spasio je samo ""ljusku"" ali ne i jaje :lol:

Instaliraj Active@ UNDELETE 8.5.5.. Skini ga sa ovog linka http://www.active-undelete.com/ a ja ću ti poslati preko pp serial da ga aktiviraš. Ako ne spasiš dokumente ni sa ovim programom onda zaboravi na njih...

Da se nadovezem sa mojim problemom. Uradio sam RECOVERY na lap topu moje cure (koja planira da me baci sa terase) i tom prilikom sam joj zbrisao mejlove. U pitanju je Sony Vaio koji na skrivenoj particiji ima sve drajvere i windows. I ja sam sve to lepo odradio i plus instalirao neke osnovne programcice, ne mnogo, vlc, total commander, rar, firefox, ffdshadow, winamp i jos par njih. Onda je ona naisla i pitala me da li sam sacuvao mejlove i ... i sta sada, pomagajte ljudi, ubice me!!

Da se nadovezem sa mojim problemom. Uradio sam RECOVERY na lap topu moje cure (koja planira da me baci sa terase) i tom prilikom sam joj zbrisao mejlove. U pitanju je Sony Vaio koji na skrivenoj particiji ima sve drajvere i windows. I ja sam sve to lepo odradio i plus instalirao neke osnovne programcice, ne mnogo, vlc, total commander, rar, firefox, ffdshadow, winamp i jos par njih. Onda je ona naisla i pitala me da li sam sacuvao mejlove i ... i sta sada, pomagajte ljudi, ubice me!!

A, odakle joj mejlovi na laptopu odnosno windowsu...zar nisu na serveru....koji email koristi...

Back