EXPO - Obican lopovluk ili poslednja sansa da naprednjaci jos pokradu?

Nije mi jasno zašto je Krstarica ukinula SF forum, ali svejedno..
Postoji jedna narodna i po svom značenju je bez premca: "Ne bacaj bisere pred .....".
Što znači, da bi neko bio relevantan da nešto iole "objasni" mora biti na tom stepenu obrazovanja, stručnosti, ali i da bude nepristrasan, da voli svoju zemlju..
Sve to ovdje nije slučaj.. ni blizu.

Пошто си стручан и образован објасни релевантно ово .. неприсстрасно .. тако да волиш своју земљу

Ja slušam samo šta kaže LOTO devojka.
Meni to bude dovoljno da znam na čemu sam.
Ostalo mi gubljenje vremena do sledećeg izvlačenja.

Znaš, vlast pumpa cifru jer sad svi kao igraju LOTO pa ne izlaze na proteste...

Pazi i Mali i Veliki LOTO lepe pare a Bingo samo da se okrpiš za dalje tikete

ponedeljak - Mali LOTO
utorak - Veliki LOTO
sreda - BINGO
četvrtak - Mali LOTO
petak - Veliki LOTO

vikend je za proteste, prosto ko pasulj šta se radi
samo nećete da priznate :D
Ko je vlasnik Maksija?

Nije mi jasno zašto je Krstarica ukinula SF forum, ali svejedno..
Postoji jedna narodna i po svom značenju je bez premca: "Ne bacaj bisere pred .....".
Što znači, da bi neko bio relevantan da nešto iole "objasni" mora biti na tom stepenu obrazovanja, stručnosti, ali i da bude nepristrasan, da voli svoju zemlju..
Sve to ovdje nije slučaj.. ni blizu.

Можеш ли ти непристрасно, стручно и родољубиво да ми објасниш зашто брза пруга НС-Суботица не ради?

Гледам је сваки дан, много би ми значило да ради, и пословно и лично...знамо да је завршена...али не ради.

Đilas: Vučiću, gotovo je​

https://n1info.rs/vesti/djilas-vucicu-gotovo-je/

Eo vucicev pajtas Djiki mu presudio!

Овај ако му је рекао, СНС је сигуран још пола века најмање.

Мада је у праву за фабричка подешавања. Вучић јесте тај мозак, који само силу разуме.

Znaci studenti ruse vladu bez opozicije, ali vi cete da kradete nakon toga. Nisam bolje ni ocekivao od opozicije.....
Wow, kako brzo donosite zakljucke? Ukradeno treba zaplijeniti, napuniti budjet i poplacati troskove koji je predhodni rezim napravio.
Kako ste zakljucili da ce opozicija da krade poput sns rezima? Valjda treba da stvorimo sistem koji ce omguciti da svi koliko nas ima vrsimo kontrolu nad vlasti?

Emirati su u EXPO ulozili 7 milijardi za svoj EXPO
Srbija u EXPO Ulaze 17 milijardi.
Kako, na koji nacin misle da ulozenih 17 milijardi moze da se vrati???
Cini mi se da je svrha projekta iskljucivo da lape jos love
A da li ti uopste znas nesto o ovome ili se pravis da ne znas? Jer temu si kreirao bez bitnih detalja, sa ciljem da opet dezinformises i naravno, prikazes kako je Vucic los i da je cilj ekspa da ukrade.
EXPO kosta 2.5 milijarde, ne 17 milijardi. Ostalih 14.5 milijardi se ulazu u projekte od kojih neki ni nemaju veze sa EXPO. Tako ce se od tih 14.5 milijardi prosiriti i adaptirati Niski aerodrom i pruga Beograd-Nis. Izgradnja pruge od beogradskog aerodroma do Obrenovca preko centra, saobracajnica Novi Sad Subotica, poslovni prostori u mnogim gradovima. Rekonstrukcija svih 57 porodilista u Srbiji je vec pocela i finansira se iz ovih para, i mnogi drugi projekti se rade od ovih para, da ne duzim temu dalje. Lista se lako moze naci na internetu.
Jos jedno pitanje za tebe. Kada si vec uporedio Dubai sa ulozenih 7 milijardi u njihov EXPO 2020, zasto si izostavio podatak koliko je Dubai zaradio na njihovom EXPO? Jesi li namerno eskivirao taj podatak da niko ne bi mogao da proporcionalno izracuna koju zaradu Srbija moze da ima nakon beogradskog expoa? EXPO zaradjuje novac tokom desetak i vise godina. Dubai ocekuje da zaradjuje od njihovog ekspa sve do 2040-te godine. Ja sad namerno necu napisati koliko novca su Emirati zaradili preko 7 milijardi koje su ulozili. Ostavljam to tebi da napises, (ako si objektivan), jer ces tu naci i odgovor na svoje pitanje kako i na koji nacin ce se vratiti ulozene pare u beogradski EXPO.

Postoji li mogucnost da Srbija bude pozitivna u tom enormnom ulaganju ili je to samo poslednji lopovluk koji spremaju pre nego sto zglajzaju?

Imamo ogroman sajam a oni zidaju drugi???
Imamo dva velika stadiona a oni zidaju treci?

KOME????

Reprezentaciju u proseku prati par hiljada ljudi.
Niko ne pamti kada su karte za derbi bile rasorodate
Partizan ni jednom u ovom veku nije rasprodao sve karte.
Zvezda jeste par puta ali iskljucivo kada je protivnik bio neko zvycno ime ili kada su imali sansu da naprave nesto vise.
Kome treba stadion???

Kome????
Cemu?????
Pa ko ce da se jebava da ide u Surcin za sajam turizma, namestaja, akvanautike????

Cini mi se da je svrha projekta iskljucivo da lape jos love pre nego sto im istekne rok trajanja.
A onda opsta bezanija.
Neko ima naftu. Neko budžet republike i državne obveznike.

A da li ti uopste znas nesto o ovome ili se pravis da ne znas? Jer temu si kreirao bez bitnih detalja, sa ciljem da opet dezinformises i naravno, prikazes kako je Vucic los i da je cilj ekspa da ukrade.
EXPO kosta 2.5 milijarde, ne 17 milijardi. Ostalih 14.5 milijardi se ulazu u projekte od kojih neki ni nemaju veze sa EXPO. Tako ce se od tih 14.5 milijardi prosiriti i adaptirati Niski aerodrom i pruga Beograd-Nis. Izgradnja pruge od beogradskog aerodroma do Obrenovca preko centra, saobracajnica Novi Sad Subotica, poslovni prostori u mnogim gradovima. Rekonstrukcija svih 57 porodilista u Srbiji je vec pocela i finansira se iz ovih para, i mnogi drugi projekti se rade od ovih para, da ne duzim temu dalje. Lista se lako moze naci na internetu.
Jos jedno pitanje za tebe. Kada si vec uporedio Dubai sa ulozenih 7 milijardi u njihov EXPO 2020, zasto si izostavio podatak koliko je Dubai zaradio na njihovom EXPO? Jesi li namerno eskivirao taj podatak da niko ne bi mogao da proporcionalno izracuna koju zaradu Srbija moze da ima nakon beogradskog expoa? EXPO zaradjuje novac tokom desetak i vise godina. Dubai ocekuje da zaradjuje od njihovog ekspa sve do 2040-te godine. Ja sad namerno necu napisati koliko novca su Emirati zaradili preko 7 milijardi koje su ulozili. Ostavljam to tebi da napises, (ako si objektivan), jer ces tu naci i odgovor na svoje pitanje kako i na koji nacin ce se vratiti ulozene pare u beogradski EXPO.
Koje projekte?
Sajam u nedodjiji pored vec postojeceg sajma?
Kome treba stadion kome je btw. cena skocila sa nekih 200 miliona na mijardu???

Hajde objasni nam, svojim recima, kako sve to zajedno moze da bude isplativo?

Postoji li mogucnost da Srbija bude pozitivna u tom enormnom ulaganju ili je to samo poslednji lopovluk koji spremaju pre nego sto zglajzaju?

Imamo ogroman sajam a oni zidaju drugi???
Imamo dva velika stadiona a oni zidaju treci?

KOME????

Reprezentaciju u proseku prati par hiljada ljudi.
Niko ne pamti kada su karte za derbi bile rasorodate
Partizan ni jednom u ovom veku nije rasprodao sve karte.
Zvezda jeste par puta ali iskljucivo kada je protivnik bio neko zvycno ime ili kada su imali sansu da naprave nesto vise.
Kome treba stadion???

Kome????
Cemu?????
Pa ko ce da se jebava da ide u Surcin za sajam turizma, namestaja, akvanautike????

Cini mi se da je svrha projekta iskljucivo da lape jos love pre nego sto im istekne rok trajanja.
A onda opsta bezanija.
pre par godina ekspo je bio u privremenim velikim satorima.
posle par dana kao da ih nije ni bilo. a bilo je uspesno

Ovaj mini EXPO možda dođe kao neko "lobiranje" kod SNSa i Vučića za litijum a i šire
Poslednji veliki posao SNSa pa mogu unuke da penzionišu lopine.

Najjače je što ruše jedan sajam da bi napravili drugi a na zemljištu strog sajma zidaće neko stanove 7000e kvm, a svi će vraćati zajam.
I meni se tako cini.
Poslednja velika pljacka.

Back