EXPO - Obican lopovluk ili poslednja sansa da naprednjaci jos pokradu?

Nikola Tajland

Ističe se
Poruka
2.314
Emirati su u EXPO ulozili 7 milijardi za svoj EXPO
Srbija u EXPO Ulaze 17 milijardi.

Postoji li mogucnost da Srbija bude pozitivna u tom enormnom ulaganju ili je to samo poslednji lopovluk koji spremaju pre nego sto zglajzaju?

Kako, na koji nacin misle da ulozenih 17 milijardi moze da se vrati???
Imamo ogroman sajam a oni zidaju drugi???
Imamo dva velika stadiona a oni zidaju treci?

KOME????

Reprezentaciju u proseku prati par hiljada ljudi.
Niko ne pamti kada su karte za derbi bile rasorodate
Partizan ni jednom u ovom veku nije rasprodao sve karte.
Zvezda jeste par puta ali iskljucivo kada je protivnik bio neko zvycno ime ili kada su imali sansu da naprave nesto vise.
Kome treba stadion???

Kome????
Cemu?????
Pa ko ce da se jebava da ide u Surcin za sajam turizma, namestaja, akvanautike????

Cini mi se da je svrha projekta iskljucivo da lape jos love pre nego sto im istekne rok trajanja.
A onda opsta bezanija.

Poslednja izmena:
Emirati su u EXPO ulozili 7 milijardi.
u emirate ce da bezi sns kartel , od tih 17, 10 ce da samo prebace tamo, tako da emirati imaju cistih 3 u samom startu odnosno koje deli sa kartelom po nekoj formuli njima samo znanoj, posle ce da kazu samo ekspo je bankrotirao, mozda ce da traze i tih 7 nazad srbija da im vrati kao za etihad, a 7 od 17 ce zaista da se potrosi, jer mora nesto i da kosta sve to sto se gradi

znaci, mogu oni i na tarabi da napisu da je od zlata i da vredi koliko zacene

Poslednja izmena:
u emirate ce da bezi sns kartel , od tih 17, 10 ce da samo prebace tamo, tako da emirati imaju cistih 3 u samom startu odnosno koje deli sa kartelom po nekoj formuli njima samo znanoj, posle ce da kazu samo ekspo je bankrotirao, mozda ce da traze i tih 7 nazad srbija da im vrati kao za etihad
Ober lopovluk

Pa šta si ti mislio, mora Vučićev kum da kupi novog Meklarena, ovaj što ima model je već zastario a onaj model od prošle godine je slupao nakoksiran, a i moraju još neki malo da obnove kolekciju luksuznih stanova i nekretnina, automobila, roleksa i skupih satova i ostalog.

Pa šta si ti mislio, mora Vučićev kum da kupi novog Meklarena, ovaj što ima model je već zastario a onaj model od prošle godine je slupao nakoksiran, a i moraju još neki malo da obnove kolekciju luksuznih stanova i nekretnina, automobila, roleksa i skupih satova i ostalog.
kada studenti sruse rezim, sve cemo im to zapleniti, znaju oni odlicno, zato sklanjaju pare u emirate, satro emirati ulozili u srbiju - lazu, tale se sa zajebom. a narod hebena strana, posle ce da vraca kredite!

kada studenti sruse rezim, sve cemo im to zapleniti, znaju oni odlicno, zato sklanjaju pare u emirate, satro emirati ulozili u srbiju - lazu!

Pa ako mislis na BG na H2O i te građevinske projekte u koje su kao uložili "Emirati" to su gluposti, ti građevinski projekti su uglavnom od gudre, pranja para i ostalih kriminalnih aktivnosti a oni narodu plasiraju priču kako ulažu Emirati ili ne znam ni ja ko, a govore im jer je takve stvari nemoguće proveriti, pa možemo samo da im verujemo ili ne verujemo.
Ili ne znam tako neki šeik milijarder i naftaš iz UAE, Katare ili već odakle kao uložio silne pare u izgradnju onih ružnih zgradurina po Zlatiboru ili ne znam uložio u tipa Banju Koviljaču, haha mislim baš tamo neki šeik iu UAE nema pametnija i preča posla nego da ovde krlja pare u Zlatibor, u Banju Koviljaču ili ne znam ni ja gde, mislim takvi ako imaju viška para i ako im je dosadno ono izgradiće neko veštačko ostrvo na moru ili će kupiti Mančester Siti ili neki poznati fudbalski klub pa će malo da se zanimaju i ubijaju vreme, ono zna se ko to gradi po Srbiji i od kojih para.

Postoji li mogucnost da Srbija bude pozitivna u tom enormnom ulaganju ili je to samo poslednji lopovluk koji spremaju pre nego sto zglajzaju?

KOME????

Zvezda jeste par puta ali iskljucivo kada je protivnik bio neko zvycno ime ili kada su imali sansu da naprave nesto vise.
Kome treba stadion???

Kome????
Cemu?????
Pa ko ce da se jebava da ide u Surcin za sajam turizma, namestaja, akvanautike????

Cini mi se da je svrha projekta iskljucivo da lape jos love pre nego sto im istekne rok trajanja.
A onda opsta bezanija.
e sad smo došli do poente "zašto vlast mora da se menja"

tolike pare proleću ali vama pred oči..

sećate se one narodne "seljo snuje - Bog odlučuje"?

e tako ste sve lepo pripremili pa organizovali pa leptir mašnom ukrasili da vi pravite "Grad Na Vodi" kad dodje mangup Vučić i ote vam projekat iz ruku - samo ga malo preimenovao zbog političke korektnosti "Beograd Na Vodi"....

dan danas vam se taj projekat ne svidja ma Stari savski most nedate za živu glavu....

Teška priča....

e sad smo došli do poente "zašto vlast mora da se menja"

tolike pare proleću ali vama pred oči..

sećate se one narodne "seljo snuje - Bog odlučuje"?

e tako ste sve lepo pripremili pa organizovali pa leptir mašnom ukrasili da vi pravite "Grad Na Vodi" kad dodje mangup Vučić i ote vam projekat iz ruku - samo ga malo preimenovao zbog političke korektnosti "Beograd Na Vodi"....

dan danas vam se taj projekat ne svidja ma Stari savski most nedate za živu glavu....

Teška priča....
Krivi....

Pre nego sto opet presisas sa vinjakom.....

Kako mislis da budemo u plusu na ulozenih 17 milijardi?
To je Aca rekso. Ne ja

Krivi....

Pre nego sto opet presisas sa vinjakom.....

Kako mislis da budemo u plusu na ulozenih 17 milijardi?
To je Aca rekso. Ne ja
Ja slušam samo šta kaže LOTO devojka.
Meni to bude dovoljno da znam na čemu sam.
Ostalo mi gubljenje vremena do sledećeg izvlačenja.

Znaš, vlast pumpa cifru jer sad svi kao igraju LOTO pa ne izlaze na proteste...

Pazi i Mali i Veliki LOTO lepe pare a Bingo samo da se okrpiš za dalje tikete

ponedeljak - Mali LOTO
utorak - Veliki LOTO
sreda - BINGO
četvrtak - Mali LOTO
petak - Veliki LOTO

vikend je za proteste, prosto ko pasulj šta se radi
samo nećete da priznate :D

Ja slušam samo šta kaže LOTO devojka.
Meni to bude dovoljno da znam na čemu sam.
Ostalo mi gubljenje vremena do sledećeg izvlačenja.

Znaš, vlast pumpa cifru jer sad svi kao igraju LOTO pa ne izlaze na proteste...

Pazi i Mali i Veliki LOTO lepe pare a Bingo samo da se okrpiš za dalje tikete

ponedeljak - Mali LOTO
utorak - Veliki LOTO
sreda - BINGO
četvrtak - Mali LOTO
petak - Veliki LOTO

vikend je za proteste, prosto ko pasulj šta se radi
samo nećete da priznate :D
Verujem.
Slusas i Jovanu Jeremic.

Nisi za vise od toga.

Postoji , odrezes tih 16milijardi za kupovinu zemljista koje pretvoris od obradivog u gradjevinsko , tu mu skoci cena , onda napravis zgrade, tu mu skoci cena, i sveb bi to bio odlican biznis da nije jedne stvari , zemljiste plati drzava, gradnju delom plati drzava kroz korupciju jedan pijes jedan sarcu dajes, dobro nije Sarac, ali jeste neki tamo....
Cak i tako bi moglo da se isplati , kao kad bi se gradili stanovi po sivoj ceni , samo kod stanova bi isplativost pojeli kupci po povlascenim cenama, a ovako ce pojesti SNS tajkuni..i tu krece razlika, Kupci po povlascenim cenama mogu da pojedu samo profit, dok tajkuni mogu da pojedu i profit i korupciju i kajmak i Naftagas, ups to ne, tu FSB stiti Bajazita...

Svaki veliki projekat moze da se isplati ako se dobro isplanira...ma koliko ulozio, jer eto Srbija diluje ulazak u EU indijcima, crne rute afganima, viznu pauzu Rusima, to su sve uvozni poslovi , dok jadna Malta diluje samo arapima i kinezima ulaz u EU, pa su odradili 100 000 imigranata i sad ebiga ne mogu da disu od arapa i kineza a mora da cekaju da se polako kao dim rastvore u EU...

KOME????

Kome treba stadion???

Kome????
Cemu?????

A onda opsta bezanija.
Bruka i sramota

KOME????

Kome treba stadion???

Kome????
Cemu?????

A onda opsta bezanija.
Nije mi jasno zašto je Krstarica ukinula SF forum, ali svejedno..
Postoji jedna narodna i po svom značenju je bez premca: "Ne bacaj bisere pred .....".
Što znači, da bi neko bio relevantan da nešto iole "objasni" mora biti na tom stepenu obrazovanja, stručnosti, ali i da bude nepristrasan, da voli svoju zemlju..
Sve to ovdje nije slučaj.. ni blizu.

Nije mi jasno zašto je Krstarica ukinula SF forum, ali svejedno..
Postoji jedna narodna i po svom značenju je bez premca: "Ne bacaj bisere pred .....".
Što znači, da bi neko bio relevantan da nešto iole "objasni" mora biti na tom stepenu obrazovanja, stručnosti, ali i da bude nepristrasan, da voli svoju zemlju..
Sve to ovdje nije slučaj.. ni blizu.
Napravili ste logo Pošte za 2 miliona evra.

tReBa sTrUčN0sT i dA sE bUdE nEpRisTrAsAn....na EXPO kradete milijarde, ako prodje.

Back