EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Баш сам се наложио да одем ове године, али када сам чуо да ће 25% запослених бити Роми нисам сигуран. ПА ТО ЈЕ УГРОЖАВАЊЕ НАШИХ ПРАВА. То значи да ћемо остати без бар 20% места, па ви * по Маји

Super je sto se nesto tako odrzava u nasem gradu , ali kad vidim kakvi su to likovi ( narocito iz BGD-a) , muka da te uhvati : sto je reko jedan moj poznanik " svi su ruzni ,prljavi , zli .." , zar to mora sa tom muzikom ? Gomila skrnavih ljudi.

storm cloud:
Pa zar već o EXIT-u? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Kao da se u ovom gradu ne dešava ništa osim te narko parade. :x

pa organizuj sebi "Novosadske skale" pa uzhivaj...

ja dolazim u NS da vam ostavim neke pare i zdravlje

"do sada zvanicno potvrdjeni >> underworld, fat boy slim, apocalyptica..." a.. a dolazi i cLick da djuska, miropomazuje i chinodejstvuje 8)

Va$a Maja radikal do yaya :wink:

Prosto je neverovatno da ovakvih ljudi jos ima.
Interesantno je sto u Novom Sadu uopste tesko prolazi bilo koja prica koja odudara od palanackog mentaliteta i kosi se sa "dva galeba" npr.
Vidim da ima dosta dece na ovom forumu i molio bih istu da svoja misljenja o exitu ne iznose ako na isti ne idu ili ako ih isti NE INTERESUJE.
Mene ne interesuju ni modena, ni dva galeba ni sistemi i ostalo, za mene su TI ljudi "skrnavi" kako ih je jedna devojcica nazvala.
Na kraju, nisam portparol "exita" vec mi smeta komentarisanje necega sto nekoga ne zanima... razumete?[/b]

Išla sam na Exit, a verovatno ću ići i dalje jer prosto ne mogu da ne odem. Ali ja tamo nikad nisam srela muziku... stvarno
bodem oči, jel da?
:lol:

Zabezeknut:
Prosto je neverovatno da ovakvih ljudi jos ima.
Interesantno je sto u Novom Sadu uopste tesko prolazi bilo koja prica koja odudara od palanackog mentaliteta i kosi se sa "dva galeba" npr.
Vidim da ima dosta dece na ovom forumu i molio bih istu da svoja misljenja o exitu ne iznose ako na isti ne idu ili ako ih isti NE INTERESUJE.
Mene ne interesuju ni modena, ni dva galeba ni sistemi i ostalo, za mene su TI ljudi "skrnavi" kako ih je jedna devojcica nazvala.
Na kraju, nisam portparol "exita" vec mi smeta komentarisanje necega sto nekoga ne zanima... razumete?[/b]
Pa nije da me ne zanima , ali kako da se ne primeti da su svi ( 80 % ) skrnavi , i u fazonu klosara , a i tako se ponasaju .

Zabezeknut:
za mene su TI ljudi "skrnavi" kako ih je jedna devojcica nazvala.

Smeta ti komentarisanje nečega što nekoga ne zanima :?:
Zašto onda komentarišeš one koji izlaze na mesta koja Ti ne voliš :? :?:
:idea:
Upali procesor ili promućkaj pre upotrebe :!: :idea: :!:

Back