Baseball man
Početnik
- Poruka
- 45
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOKONI UM:Ozbiljno ?
Neće svirati TUĐE ?
Jel problem što će svirati SVOJE ili NOVE ?
Kad_LupimLupim:Prodigy 8)
Hvala im, ubishe me ko zeca, ali neka vredelo je!
FATAL ERROR:Na Prodigy-u je bilo extra !
Ali bila je prevelika guzva ... i skoro ceo stage se pretvorio u sutku ... Morace da prosire main stage - jer fuzva je bila neizdrziva !!!
FATAL ERROR:Nesecam se da sam video neke pedere da se yebu ili lezbejke ... ali predpostavljam da toga ima ... mozda i u vecim kolicinama .
Ukidanjem EXITa takve stvari se nece promeniti - yebace se na nekom drugom mestu .
To isto vazi i za narkose , exsere i ostalo ... Ukidanjem EXITa sigurno ljudi nece prestati da se drogiraju . cak sta vise secam se jos dok sam ja bio klinac - u OSNOVNOJ SKOLI su se tadasnji klinci , moji vrsnjaci drogirali , i u mom razredu je bilo nekoliko narkosa ( pocetnika ) uglavnom su pusili marihuanu - u srednjoj su presli na kokain i jace droge ... i naravno srednja skolaje puna dzankosa - koja god da je . Neki su se skinuli sa droge neki ne itd ... filozofija i psiha toga uopste nije ni bitna .
Da li treba da ukenemo i skole - da se deca nbi drogirala ?
storm cloud:За мене није користан. Треба да га волим што други имају корист од њега? Е баш ме нешто заболе.