EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ali ako bi se pojavila ptica Woodstock, tu bi popustio, priznaj! :lol:

woodstock02.jpg

Ja cu da odem na stonse...a onda cu da sednem u auto i dam mu paprike da sve klipovi ispadaju kroz auspuh i da stignem na snoopa....

Na ptice, pse, delfine,konje i mačke sam posebno osetljiv...

tako da bih u slučaju pojavljivanja navedene dobroooo razmislio...

Ja idem na STONSE ali ću u povratku negde na klopu, OMV kafa ... pa lagano u snove...

FATAL ERROR:
Na Prodigy-u je bilo extra !

Ali bila je prevelika guzva ... i skoro ceo stage se pretvorio u sutku ... Morace da prosire main stage - jer fuzva je bila neizdrziva !!!

U pravu si.
Neka sruše jebeni muzej ... koji će nam to qurac...
I planetarijum ... ko normalan još tamo ide...
I ona dva glupa bedema... ko još normalan može da gradi bedeme
Ma kad bolje razmislim da srušimo sve gore... pa neka ide u sve u tri p.m.
Sve za EXIT ... EXIT za lovu:idea:

I ja sam bila prvi i treci dan.
Prodigy sam gledala kad su bili na Sajmu u Bg-u, pre oko 2 godine... Bila sam udaljena od bine i bila je ogromna guzva, oni su svirali krace nego sto je trebalo, ma uzas... Dve godine su mi ovde stajali, *points to the throat*!
Ali, na Exitu su bili odlicni, drug i ja smo se probili na metar od bine i tu je bilo prostora!!! Valjda svi izbegavaju da budu bas uz binu jer misle da je tu najveca guzva, ali nije tako...

Inace, ja sam pukla para... Nisam htela da kupim komplet, nego sam u cetvrtak dala 3500 din, a u subotu 3000... :cry:

FATAL ERROR:
Nesecam se da sam video neke pedere da se yebu ili lezbejke ... ali predpostavljam da toga ima ... mozda i u vecim kolicinama .

Ukidanjem EXITa takve stvari se nece promeniti - yebace se na nekom drugom mestu .

To isto vazi i za narkose , exsere i ostalo ... Ukidanjem EXITa sigurno ljudi nece prestati da se drogiraju . cak sta vise secam se jos dok sam ja bio klinac - u OSNOVNOJ SKOLI su se tadasnji klinci , moji vrsnjaci drogirali , i u mom razredu je bilo nekoliko narkosa ( pocetnika ) uglavnom su pusili marihuanu - u srednjoj su presli na kokain i jace droge ... i naravno srednja skolaje puna dzankosa - koja god da je . Neki su se skinuli sa droge neki ne itd ... filozofija i psiha toga uopste nije ni bitna .

Da li treba da ukenemo i skole - da se deca nbi drogirala ?

Nisi video jer nisi obracao paznju, a ako nema EXITa ljudi se nece manje gudrati i karati u bulju ******, ali ako ima EXITA hoce vise.

Pre neku godinu dolaze likovi iz Nisa i pricaju kako mi treba 600 e za "provod" na EXITu. Kad je poceo da nabaraja samo koju sve gudru treba da kupi itd.

I onda kao fora, toga bi bilo i bez EXITa...

Pa eto potosili ljudi 600 ojra u Novom Sadu i to iz Nisa koliko onda tek stranci potrose tako da je Egzit visestruko koristan i za kafedzije ,za dilere,za taksiste ,za hotelijere,za onu sirotinju iz Gradica,za gomilu ljudi sto iznajme stanove na 5 dana i dobiju za to 300 ojra ma milina jedna i posle kazu da ne valja

Back