EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
storm cloud:
Е то је тачно тај феномен који је искључиво везан за EXIT и који (ево већ седму годину... :) ) никако да разумем - зашто је онима који иду на фестивал тако битно да убеде оне које не иду да треба да иду? Зар није довољно то што се вама свиђа и што ви тамо уживате, човече, као да имате проценат од продатих улазница. :?
nije uopste u tome stvar! obicno exit ne vole jedino oni koji nikada nisu ni bili ili su jednostavno toliko dosadni likovi da se svugde smore! mene u principu boli uvo da li cete vi-zakleti protivnici exita-biti tamo ili ne,samo me nervira to sto non stop nesto ser**e na ovoj temi! ako ti se exit ne svidja,nemoj svojim stavovima nervirati one koje ova tema stvarno interesuje! ima toliko drugih tema gde mozes pisati gluposti ako si vec tako dokona

izvinjavam se sto sam ovako ostra,ali ne volim kad me neko od rane zore iznervira :roll: :twisted: 8)

FATAL ERROR:
Auuu poskupela karta . Prosle godine startna cena karte je kostala 2 hiljade i nesto za sva 4 dana . Moram vec od sutra da pocnem da skupljam lovu (omg). :-D

Pozdrav svima onima koji ce ici na EXIT 07 !!!

e da...posle ng karte ce poskupeti za 10%.... hvala bogu ja cu raditi tamo pa dobijam kartu za dz:) xexexe

sara!:
nije uopste u tome stvar! obicno exit ne vole jedino oni koji nikada nisu ni bili ili su jednostavno toliko dosadni likovi da se svugde smore! mene u principu boli uvo da li cete vi-zakleti protivnici exita-biti tamo ili ne,samo me nervira to sto non stop nesto ser**e na ovoj temi! ako ti se exit ne svidja,nemoj svojim stavovima nervirati one koje ova tema stvarno interesuje! ima toliko drugih tema gde mozes pisati gluposti ako si vec tako dokona

izvinjavam se sto sam ovako ostra,ali ne volim kad me neko od rane zore iznervira :roll: :twisted: 8)

U principu i mene zabole i uvo i... da li ćeš ti ići na EXIT i raditi ili preskakati ogradu .
S.eremo ? Meni se učinilo da pišemo. :roll:
Mada mi na sranje naviše liči tvoj post. :lol:

upravu si,sara!,ovde mozemo da pisemo o exitu sta hocemo,ali i oni mogu da pisu o njemu.........pa makar i negativno............
e sad,sto je nekima najbitnije prosetati novu haljinicu,stikle ili bilo sta drugo..................to je njihov problem i nacin uzivanja (valjda se i u tome neki ljudi pronalaze,ne znam)
nemoj se samo nervirati zbog toga(pogotovo ne rano izjutra;)),uzivacemo mi na exit-u i ove godine,u goozvi,prasini,ali uz fenomenalno raspolozene ljude i istu takvu muziku ;)

sara!:

Девојчице, хајде лепо прочитај прво оно што сам ја написала (или како ти кажеш, срала), па онда свој пост и онда ћеш видети да ниси била оштра, него проста.

lillymoon:
e sad,sto je nekima najbitnije prosetati novu haljinicu,stikle ili bilo sta drugo..................to je njihov problem i nacin uzivanja (valjda se i u tome neki ljudi pronalaze,ne znam)

Па можда њима добро стоје. ;)

Ваљда се неко проналази и у прашини/блату. То је њихов проблем и начин уживања. :razz:

Мени свеједно, све док не почну да ми тиме досађују.

storm cloud:
Па можда њима добро стоје. ;)

Ваљда се неко проналази и у прашини/блату. То је њихов проблем и начин уживања. :razz:

Мени свеједно, све док не почну да ми тиме досађују.
niko te ne tera da ista sa ove teme citas i pratis ako ti toliko dosadjuje.............bilo ko ili bilo sta

neko prasinu i blato na odeci istrpi radi vecih i visih ciljeva i stvari. to se lako spere za razliku od one prljavstine koju ni savrseno hemijsko pranje ne uklanja...................

a sto ne bi bila!? organizacija exit radi dan-noc,a.........

i zar nije ponekad lepo setiti se dana proteklih na nekom od exit-festivala...........................eh,kad se samo setim................nema hladnoce,nema suvisne garderobe,muzika kakva se odabrati moze i to jos na otvorenom,bez duvanskog dima................

ili misliti na vreme za karte,da ih prodas ili kupis po jeftinijoj tarifi............

lillymoon:
a sto ne bi bila!? organizacija exit radi dan-noc,a.........pa, čak i u zatvoru !!!

i zar nije ponekad lepo setiti se dana proteklih na nekom od exit-festivala...........................eh,kad se samo setim................nema hladnoce,nema suvisne garderobe,muzika kakva se odabrati moze i to jos na otvorenom,bez duvanskog dima................

ili misliti na vreme za karte,da ih prodas ili kupis po jeftinijoj tarifi............
:-) !!!

Karte za EXIT '07 u prodaji od 7.12.2007

Startna cifra je 3490 din. sto ce biti popust od 45% u odnosu na predvidjenu cifru od 6490 din. Naravno najava jos uvek nema nikakvih, a obavezno treba obratiti paznju na diskusije koje se vode na forumu EXIT-ovog sajta. Neka se muvachina izgleda dogadja u vezi ovako ranog pustanja karata u prodaju. Ja sam vec bio nacuo neke price, ali jos nista ne znam tacno. Bilo bi dobro da neko nesto napise ako zna!

Uh...nije me ni ovaj josh proshao... kad vec pre? :?
Znachi,od sutra shtekam pare..za jul :p :p :p Ebeni student ! :roll:
/me djuska ovih dana uz (konachno kompletan) mix Davida Guette sa EXITa 06.... eh,kakva je to noc bila... :) (tu i tamo je se secam,ali koliko se secam..bilo je extra) ;)

Peta W.:
Uh...nije me ni ovaj josh proshao... kad vec pre? :?
Znachi,od sutra shtekam pare..za jul :p :p :p Ebeni student ! :roll:
/me djuska ovih dana uz (konachno kompletan) mix Davida Guette sa EXITa 06.... eh,kakva je to noc bila... :) (tu i tamo je se secam,ali koliko se secam..bilo je extra) ;)

long live ekstazi:)))

Back