EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kasnjenje nikom ne smeta?! Meni smeta itekako i pokvarilo mi je neke planove upravo to kasnjenje. . . Zapravo svaki put mi to njihovo kasnjenje pokvari planove i trebali bi se vise nauciti da ako naprave neki plan i program da ga se pridrzavaju. Ne tako davno, 2002, svi sko na tada balkan stjdu dva staka ko idijoti stajali i cekali Kelte da pocnu svirku, a posle ni izvinite ni nista nismo culi. . .

Ljudi bre sta je vama, ovo je zemlja Srbija, sta vam je tu chudno? To je josh i dobro, kakvi kod nas sve propusti umeju da se prave :roll:

Nego... ja nesto ne kapiram u toj prici... sta je radio ostatak obezbedjenja i osoblja koji su se nasli tu? Nije taj bio sam tu sigurno? Sta su radili ostali ljudi koji su se takodje zatekli? Nisu valjda svi samo stajali i gledali?

Kad_LupimLupim:
Ljudi bre sta je vama, ovo je zemlja Srbija, sta vam je tu chudno? To je josh i dobro, kakvi kod nas sve propusti umeju da se prave :roll:

Nego... ja nesto ne kapiram u toj prici... sta je radio ostatak obezbedjenja i osoblja koji su se nasli tu? Nije taj bio sam tu sigurno? Sta su radili ostali ljudi koji su se takodje zatekli? Nisu valjda svi samo stajali i gledali?
Naravno da jesu !!! Pa, ko je lud da mu otima telefon sa lošom i PRAZNOM baterijom ?!? :shock:

PEACE DOG !!!! PEACE DOG !!!!PEACE DOG !!!! PEACE DOG !!!! PEACE DOG !!!!

Znam da kasnim al' na CULT-u je bilo carski !!!!
Ne znam da li je neko vec spominjalo ali................. kakav koncert,svaka im cast,razbili su !!!!
Sta bih dao da ih jos jednom vidim...... evribodi nids a sejvjor bejbe......waaj didj ju kis aw wrld gudbaj tjao bejbe.......................
bio sa drustvom,u prvom rredu,tri puta su me dizali,treci put sam i pao .,izasla i slika u kuriru,uhvatio trzalice dve,proveo se kao nikada do sad..............

THE CULT !!!!!THE CULT !!!!!THE CULT !!!!!THE CULT !!!!!THE CULT !!!!!THE CULT !!!!!THE CULT !!!!!THE CULT !!!!!THE CULT !!!!!THE CULT !!!!!

e....ma meni nesto zeza internet mnogo sporo se vuce,tri sata dok jednu stranicu otvori, imam gomilu virusa, i neku poruku mi je poslao od 7MB a na dial-up sam,a nikako da nazovem ove da mi obrisu to,a i nisam imao bas vremena od faksa...i tako.... e,a nedostajali ste i vi meni ... ali eto sad sam se taman javio, a u sredu odoh na more...pa, ebga........

El ide neko mozda na Whitesnake?
Ja idem ,mozda odem i na Roberta Planta u budimpestu ali SIGURNO idem na PEARL JAM u zagrebu 26 septembra..........

eto,sta ima ovde?

Najveci festival u jugo-istocnoj evropi . EXIT vise nije klasican muzicki festival vec danas poprima mnogo , mnogo sire znacenje . Srbiju je u svetlu prikazo svetu . Sada je svet blizi nama , a i mi njemu . Za EXIT se zainteresavao i MTV pa cak ga je posetio i evropski komesar za prosirenje Oli Ren . Tu ste mogli da cujete najpoznatije svetske muzicke izvodjace ...

Kakvi su vasi utisci sa dosadasnjih EXIT dogadjaja ? Sta bi ste dodali/promenili ? Sta vam se najvise svidelo ? Sta vam se nije svidelo ? Koga bi voleli da cujete na sledecem EXITu ? Iskustva , ljubav sa EXITa itd ?

Back