Exit '08

Mnogi pljuju po tokenima, a kontam da ne vide o cemu se tacno radi. . . Prvi problem je fiskalni racun (i pp da je on bio najvazniji momenat) kad kupis token dobijes i fiskalni racun, i onda posle samo menjas za pice koje zelis, dok je pre bilo da su u zurbi ne mogu uvek da ti izdaju fiskalni racun, jer kad tebe usluze treba drugu musteriju vec da rade. . . Ovako taj deo zakona je ispostovan na ovaj nacin. Sledeca stvar, po meni dosta korisna, je to sto su barovi kod stejdzova i kad je glasna muzika barmen ne moze bas uvek da te cuje sta tacno zelis (meni se jednom na gradilistu desilo da sam umesto vode dobio votku) ovako vidi slicicu pa nema problema, to je to. E sad znaju i tu da se zaj. . . recimo jedan englez je lani isao da uzme dva piva i barmen se zeznuo i dao mu 7. . . I to je mozda losa strana. . . Ono sto je svakako dobra je i efikasnost, jer je na ovaj nacin stvarno smanjena guzva kod sanka. Do kad nije bilo ovi novcica, sanku nisi mogao prici, a sada je vec puno lakse doci i pokupiti sta zelis, nema vise toliko guzve i lako se dodje na red. . . E sad sto ne mozes na svakom koraku menjati pare za novcice to je druga stvar, kad vec jednom zamenis zameni nekoliko komada pa da imas u rezervi. . .
Inace sam za one koji nisu znali, kod hotela Lepopld postoje kafici koji rade i za vreme exita i tamo je pivo uvek jeftinije, ove godine je bilo 70 din, hrana nesto manje jeftinija, a i ostala pica su neznatno jeftinija ili kostaju isto (npr voda je na jedmom mestu bila 70, a na drugom 80) i tu ide za pare. . .

bilo mi je fenomenalno na exitu.. najbolji mi je bio 4-i dan, kada sam skoro sve vreme bila na mainu..
Najbolji utisak na mene su ostavili Ministry (uf, kad su samo poceli sa "let's go") , the hives, nightwish, the 69 eyes, tiamat, block out, ritam nereda, a verovatno sam nekog i zaboravila..Nego, ne znam zasto ljudi toliko osudjuju nightwish, valjda im je to misljenje vec automatski nametnuto.. Kao u fazonu 'bicu cool ako izvredjam komercijalne bendove'.. Inace ja ih kod kuce ne slusam mnogo, ali na exitu su mi bili bas ok..

kud idijoti, fenomenalni, mada me u onoj sutci jedan opali cokulom po nozi jedva idem (: .... ministry (cini mi se najbolji koncert na mainu, a da i uhvatio sam trzalicu :D), patka (ma bilo je dobro, ocekivao sam vise ali ne zalim se), pistolsi (isto sto sam reko za patku vazi i za njih), sve posmatrao iz prvog reda i uzivao... posle svega toga neredi, kao i uvek razvalili i na kraju dnb na mainu

meni je ove godine bilo poprilichno dosadno
prva dva dana mi bilo dobro ali trecji mi bio smor ...mozhda zato shto sam bila jako umorna..
po meni velika zamerka je to shto su stavljali ona poznatija imena u isto vreme...
nznm napljujte me ali to je moj otisak sa ovog exita :p

ja se od 1. i 2. dana sjecam samo Gentleman-a... mislim da nishta drugo nisam ni slushala :think:
da, jesam josh i Weller-a koji me smorio samo tako...
dodushe, bilo je tu nekih 'nemuzichkih' stvari kojih se [djelimichno] rado sjecam :drunk:
  [hvala dvojici Britanaca na brizi i saosjecanju :hahaha: i josh nekim ljudima, al' zaista.]
3. dan mi je zato bio nezaboravan :super: kao i 4., mada me tada vec umor savladao...
a ona Juliette je razbila, mada ne slusham tu muziku
bash su dobri bili, taman fino pali pred Manu Chao
i da, zaiste jeste bezveze shto se dosta znachajnijih iz vodjacha poklapalo vremenski.
ne znam da l' je ko primijetio, al' chini mi se da su wc-i bili mnogo chistiji ove godine za razliku od proshlih
a shto se tokena tiche, isto mislim da je bolje stanje bilo ove godine nego proshle... sad je bilo vishe shtandova za mijenjanje, te ko bi zamijenio koliko mu treba za veche chim bi doshao na tvrdjavu, ne bi imao posle problema sa chekanjem i smaranjem oko toga, a i brze se dolazilo do picja
no, najveca zamjerka bi bila ---> nEnOrMaLnA pRaShInA!! :otkacio: narochito onaj dio na ulazu u foodland :otkacio:

Poslednja izmena:

no, najveca zamjerka bi bila ---> nEnOrMaLnA pRaShInA!! :otkacio: narochito onaj dio na ulazu u foodland :otkacio:
Дефинитивно!
Мене је почело да боли грло одмах ујутру,и још се нисам опоравио.
Кад смо код фудленда,јеси ли видела 4. дана оне Британке које су спавале једна до друге на травици? :)

Back