- Poruka
- 7.515
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CobRa-SiC-:Jok... pivom i guaranom... i tako pijani ko gyzice, drug ija, još sone strane dunava kao odlučimo dase izpentramo tamo uz one strmine, preskočimo zid... i lepo uđemo bez karte... Maaa, prosto ko pasulj... I krenemo mi nekako dase pentramo, oooćemo dizginemo... em pijani, em ono strmo... i nekako stignemo do pola puta, kad etetiga pandur... baksuz... Veli, silazte dole odma... *****-palac... poče da priča kako binas drugi pampur za to odveo u stanicu, tamo-vamo... i pustinas čovek kacsmo mu obećali da nećemo više dase penjemo... Jošnam reče da zna kuda može dase provuče, al nesme danam kaže... Jebbote, koja sreća u nesreći dae pandur dobar čovek... :shock:...
idol...:kakav je bio plant i strange sansation..
jel ce biti prenos
Ovo pitanje postavljam bez ikakvog omalovažavanja ili ruganja- ako možeš molim te objasni mi šta je svrha šutke? U čemu je čar? Zašto se to radi?. . .:...(nisam se sutirao jer sam se cuvao za kasnije).
... . Vredelo je ici i gledati i sluskati, a i sutati se. . .
Ines1864:Ovo pitanje postavljam bez ikakvog omalovažavanja ili ruganja- ako možeš molim te objasni mi šta je svrha šutke? U čemu je čar? Zašto se to radi?
PS. Znam da pitanje deluje cinično, ali najozbiljnije nije. Ovo me je stvarno oduvek zanimalo.
Recimo, ja na svim tim koncertima volim i da skačem i da se dobro istrošim, ali mi je ta šutka baš nekako nejasna....kad vidim da kreće samo bežim glavom bez obzira.
Upravo je stvar u tome sto si rekla, da se istrosimInes1864:Ovo pitanje postavljam bez ikakvog omalovažavanja ili ruganja- ako možeš molim te objasni mi šta je svrha šutke? U čemu je čar? Zašto se to radi?
PS. Znam da pitanje deluje cinično, ali najozbiljnije nije. Ovo me je stvarno oduvek zanimalo.
Recimo, ja na svim tim koncertima volim i da skačem i da se dobro istrošim, ali mi je ta šutka baš nekako nejasna....kad vidim da kreće samo bežim glavom bez obzira.
Ines1864:A zar se ne možeš tako povrediti ili povrediti drugog?