exit 07

A kakose zovu oni garavi i garave štosu valjda prvi izišli na mejn stejdž i svirali neki rege... ?...
Onoe meni bilo baš do jaja... nepamtim kacsam poslednji put bio onako ispunjen pozitivnom energijom...

Jok... pivom i guaranom... i tako pijani ko gyzice, drug ija, još sone strane dunava kao odlučimo dase izpentramo tamo uz one strmine, preskočimo zid... i lepo uđemo bez karte... Maaa, prosto ko pasulj... I krenemo mi nekako dase pentramo, oooćemo dizginemo... em pijani, em ono strmo... i nekako stignemo do pola puta, kad etetiga pandur... baksuz... Veli, silazte dole odma... *****-palac... poče da priča kako binas drugi pampur za to odveo u stanicu, tamo-vamo... i pustinas čovek kacsmo mu obećali da nećemo više dase penjemo... Jošnam reče da zna kuda može dase provuče, al nesme danam kaže... Jebbote, koja sreća u nesreći dae pandur dobar čovek... :shock:...

CobRa-SiC-:
Jok... pivom i guaranom... i tako pijani ko gyzice, drug ija, još sone strane dunava kao odlučimo dase izpentramo tamo uz one strmine, preskočimo zid... i lepo uđemo bez karte... Maaa, prosto ko pasulj... I krenemo mi nekako dase pentramo, oooćemo dizginemo... em pijani, em ono strmo... i nekako stignemo do pola puta, kad etetiga pandur... baksuz... Veli, silazte dole odma... *****-palac... poče da priča kako binas drugi pampur za to odveo u stanicu, tamo-vamo... i pustinas čovek kacsmo mu obećali da nećemo više dase penjemo... Jošnam reče da zna kuda može dase provuče, al nesme danam kaže... Jebbote, koja sreća u nesreći dae pandur dobar čovek... :shock:...

Vidimdatejošdrži,guaranamislim!:D

idol...:
kakav je bio plant i strange sansation..

jel ce biti prenos

plant i strange sansation su bili perfektni, extra brutalno su svirali.. a plant izvlachi i dalje.. svaka mu chast... ne znam da li tje biti prenos, verovatno hoce...
ali prodigy.... perfektno x10, jest' da je bilo zajebano u prvom redu.. ali vredelo je svakog guranja :)

Imi bilina eka veu... i kolkomie bilo zanimljivo, legosam da spavam uz neko zapišano drvo u nekoj prašini punoj šišarki... Toime tad došlo ko francuski ležaj... Pase probudio kacsu svirali Idijoti... bila dobra atmosfera... i kacsu oni završili, ostali samo ovi električari na ostalim stejdževima što nikako nie bilo zanimljivo...
Štae pre toga bilo... daaa... Siks pek... a pre njih, doksmo tražili fjužn stejdž, zaglavili na Ortodoksima... biloje standardno za njihove nastupe, alse nismo dugo zadržavali zbog Siks peka...
Tomie uz Prodidži bilo najbolje na festu... Samo štoe u prvim redovima bilo malo ljudi pa nie bilo mnogo šutki, al koga jebbe kacsu ovi na bini odlično radili svoj deo posla... najvišesamse uživeo kadje išlo Dva Minuta Straha...
Ooondak... Prodidžu... onoje bila neviđena atmosfera... skakalose i tamo u izdip aterinim na početku livade... da nespominjem kakoe bilo vamo bliže bini... Guramose drugovi ija kroz onaj krkljanac i uvatise neka štroka za moj ranac i veli, eee jaaase uvatila malo za tvoj ranac... Ja reko, maaa nemaaa prooobleeema... Guramose mi tako u voziću, "Eeee jeeel mooožeš malo brže dase guraš... "... ja reko... "Ma neeema prooobleeeema... evo saću samoza tebe ovde duvatim šprint po tuđim glavama... "... i ondak nastade opšta ludnica kad poče koncert... "Eeeeeeeeeej, ja znaaaam da ti voliš ovu muziku, al mooooolimte nemoj skakati... "... :?... dabog sačuva...
Posle koncerta umalo nisam zapalio druga kacsam seo na onaj šljunak i zapalio neke novinčine...
I toe cela dogodovština smojega ugla... Sveu svemu, fenomenalno izkustvo...

Da... vraćamose busom kući, ono neka bataljuga od busa... unutra kou sauni... Ja naslonio glavu na prozor i zadremo... budimse... vidim na staklu crnu fleku od znoja i koe kakve prljavštine na glavi...

mene su tada tako izgazili... bila sam skroz napred i bilo je tako mnogo debelih masnih likova 2 sa 2 koji su bazdeli na znoj i prosipali pivo kol'ko su bili nadrogirani i ne verujem da je bilo ko mogao nesto da im dobaci jer ipak 2 sa 2 + onaj nadrogirani pogled pun mrznje...

I ja sam bio na six pack i bilo mi je lepo :) Zaoravo Six Pack i Idijoti su mi legli nevidjeno, to mi je trebalo. A Moomin me je jako razocarao. . . Ali od njega u poslednjih par godina samo to i dolaiz. . . Razocarenje za razocarenjem. . .
A danas je bio najveci dan! Najjaci dan na exitu ove godine. Prvo sam bio na provokaciji i bilo je u fenomenalno! Ono sto sam slusao pre 6-7 godina konacno i live i uzivao sam gledajuci (nisam se sutirao jer sam se cuvao za kasnije). Onda Vrisak. . . Ceo kocert skoro da nije vredan pomena. . . gaga iz godine u godinu sve gori i gori. . . Jedino su poslednje tri pesme bile dobre. Zapravo one su da kazem sa starog repertoara pa se dalo uzivati i podsecati na neko srecnije vreme kada je ovaj bend prasio. A onda ono zbog cega zapravo i dodjoh na exit. Jeste da su kasnili 15-20 min. ali su ga odradili. . . Definitivno jedan od 3 najbolja PUNK koncerta na kojima sam ja ikad bio. Idalje u pevam "Drinking & Driving". . . Vredelo je ici i gledati i sluskati, a i sutati se. . . Posle njih pravac na PTTB i uzivanje opet. Taman se napunila dva meseca od poslednje svirke na kojoj ih gledadoh kad oni opet. Bese i to lepo ali kao i Business. . . Mada za Business mi je daleko zalije sto nisu otprasili jos 30-60 min. . . I na kraju na Blitzkrieg. . . Tu sam se vec umorio i shvatio da je vreme da se ide kuci pa tako dodjoh domu svome. . . Sve u svemu, vredelo je danas ici na tvrdjavu. Stvarno se dalo sta videti i cuti!

...meni je prodigy bio bolji...cetvrtak je vredeo naravno zbog idiota...
ali juce je bio fenomenalan dan!!! sa sve fenomenalnim krajem i Justins Johnson-om
na kojima sam ostala slucajno i provela se mmm, genijalno...
...posle one recenzije vriska, jos mi je draze sto sam bila na ateistima, mada sam ih gledala x puta, bez problema bih jos toliko...

. . .:
...(nisam se sutirao jer sam se cuvao za kasnije).
... . Vredelo je ici i gledati i sluskati, a i sutati se. . .
Ovo pitanje postavljam bez ikakvog omalovažavanja ili ruganja- ako možeš molim te objasni mi šta je svrha šutke? U čemu je čar? Zašto se to radi?
PS. Znam da pitanje deluje cinično, ali najozbiljnije nije. Ovo me je stvarno oduvek zanimalo.
Recimo, ja na svim tim koncertima volim i da skačem i da se dobro istrošim, ali mi je ta šutka baš nekako nejasna....kad vidim da kreće samo bežim glavom bez obzira.

Ines1864:
Ovo pitanje postavljam bez ikakvog omalovažavanja ili ruganja- ako možeš molim te objasni mi šta je svrha šutke? U čemu je čar? Zašto se to radi?
PS. Znam da pitanje deluje cinično, ali najozbiljnije nije. Ovo me je stvarno oduvek zanimalo.
Recimo, ja na svim tim koncertima volim i da skačem i da se dobro istrošim, ali mi je ta šutka baš nekako nejasna....kad vidim da kreće samo bežim glavom bez obzira.

Reč... i mene to zanima, pošto i ja bežim od šutke na nekim koncertima i to :)

Ines1864:
Upravo je stvar u tome sto si rekla, da se istrosim :) Zapravo sve sto cu napisati pisem u licno ime. Obicno kad vidim da se niko ne suta onda i ja skakucem a kad vidim da ipak ima onih koji se sutaju onda rado uletim u njih pa krenem da se sutiram i da skakucem i da se jednostavno prepustim uzivanju. Ono jednostavno izbacujem sve negativno iz sebe i bas me briga :)
I kad se sutam ne gledam da sada ljude tu ubijam vec jednostavno se prepustim muzici i uzivam u njoj, guram druge, sutam, skakucem. . . I na neki mozda malo divlji nacin lepo se provodim :)

Naravno da mozes, to mozes da uradis i najprostijim skakanjem ako nekom skocis na nogu npr. Ali uglavnom kad vec ulecem u sutke ili ih sam pravim to su stvari o kojima ni nevodim racuna vec samo idem i uzivam. Gledam da nema zenskog sveta unaokolo, i da ukoliko je vec zapocinjem da u pocetku ne udaram ljude vec da ih samo guram unaokolo a onda kad krene onda krene sutanje sa nogicama, a ako ulecem u vec neku onda o tome i ne vodim racuna jer se tamo svi sutaju tako da nemam sta puno da razmisljam ali opet gledam da nekog ne udarim nogom u glavu i sl. Necu nikog da ubejem vec idem samo da se zaj. . . kao sto i oni to isto rade. . . Kad neko padne naravno da ga dizem jer isto tako cu pre ili kasnije i ja pasti pa ce i mene dizati. . .
Inace nekoliko puta mi se desilo da sam izlazio sa raznoraznim povredama (jednom su me opalili u nogu pa mi je krvarila, jednom sam naleteo na lika koji je bio nizi od mene i razbio nos o njegovu glavu, masnice i modrice vise ne znam ni sam koliko sam imao, a svakako najgore sam prosao 2001. na Six Pack-u u Podijumu kad mi je neko stao na nogu i kad dve nedelje kasnije nisam mogao normalno da idem i da obujem patike koliko mi je noga bila natecena) ali njihov broje je bio ne tako velik da bi trebalo sada tu nesto da razmisljam o tome.

Ines1864:
A zar se ne možeš tako povrediti ili povrediti drugog?

mata ti je objasnio recima dobrocudnog coveka..8-)

a sa moje tacke gledista nije svirka dobra ako ne povredis gomilu ljudi i ako tebe na polome od batina8-)
ali da dovezem...uvek podizem druge.ne sutiram devojke,one na zemlji,mortus pijance koji jedva stoje na nogama,...mada kad mi kosa padne na oci ne razlikujem nikog8-)
inace uglavnom sam ja najmrsaviji pa popijem zesce udarce i "drmanja"
8-)

Back