- Poruka
- 9.215
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mogao bi se postaviti jedna manja bina samo za takve žurke. Iako mi je ta muzika draga nisam još išao na takve žurke. Mada, na tim žurkama zaista ima najviše droge...svetolik trpkovic:na ovaj prvi koji si naveo mada ni to nije neka velika steta ako ga ne bude jel ima pun **** tih zurki preko cele godine pa ko voli moze da ide .
SVETOLIČE, SLIKU TI LJUBIM!!!!svetolik trpkovic:"STS Music u saradnji sa Exit Festivalom, tacnije Happy Novi Sad stage-om organizovaće line up prvog dana festivala, 12.jula, na HNS bini kada će se na line up-u naći naši renomirani trance dj-evi i producenti kao što su Nikola Prosper, Aki , Buca, Dovla, Vlada, ali ovog puta po prvi put na HNS stage-u specijalni gost iz Brightona, jedan od najpoznatijih trance producenata i disk džokeja, John 00 Fleming! Uskoro ćemo Vas obavestiti o detaljnom line up-u kao i pojedinostima vezanim za ovaj stage."
hmmm ovo postaje sve zanimljivije :-D
Zašto ne u kamp? Mislim, teško ćeš naći smeštaj za desetoro...voodoo dol:e ljudi
treba mi smeshtaj za 10 ljudi za wreme exita
ne treba ni klima ni tw ni kuhinja ni te gluposti....samo kreweti i kupatilo
ako neko neshto sazna neka mi se jawi na
iwana@sbb.co.yu
oko 00 h .andja_stay_cool:jel zna neko u koliko sati pocinje prodigy?
+ U.D.O. (Nemački heavy metal bend Udo Dirkschneider-a ex Accept)Vodjena_snom:meni je SAMO Robert Plant ok:wink: