exit 07

svetolik trpkovic:
na ovaj prvi koji si naveo mada ni to nije neka velika steta ako ga ne bude jel ima pun **** tih zurki preko cele godine pa ko voli moze da ide .
Pa mogao bi se postaviti jedna manja bina samo za takve žurke. Iako mi je ta muzika draga nisam još išao na takve žurke. Mada, na tim žurkama zaista ima najviše droge...

"STS Music u saradnji sa Exit Festivalom, tacnije Happy Novi Sad stage-om organizovaće line up prvog dana festivala, 12.jula, na HNS bini kada će se na line up-u naći naši renomirani trance dj-evi i producenti kao što su Nikola Prosper, Aki , Buca, Dovla, Vlada, ali ovog puta po prvi put na HNS stage-u specijalni gost iz Brightona, jedan od najpoznatijih trance producenata i disk džokeja, John 00 Fleming! Uskoro ćemo Vas obavestiti o detaljnom line up-u kao i pojedinostima vezanim za ovaj stage."
hmmm ovo postaje sve zanimljivije :-D

svetolik trpkovic:
"STS Music u saradnji sa Exit Festivalom, tacnije Happy Novi Sad stage-om organizovaće line up prvog dana festivala, 12.jula, na HNS bini kada će se na line up-u naći naši renomirani trance dj-evi i producenti kao što su Nikola Prosper, Aki , Buca, Dovla, Vlada, ali ovog puta po prvi put na HNS stage-u specijalni gost iz Brightona, jedan od najpoznatijih trance producenata i disk džokeja, John 00 Fleming! Uskoro ćemo Vas obavestiti o detaljnom line up-u kao i pojedinostima vezanim za ovaj stage."
hmmm ovo postaje sve zanimljivije :-D
SVETOLIČE, SLIKU TI LJUBIM!!!! :D:D:D:D
To mi je omiljeni Trance DJ! Osevapio si se što si ovo napisao.

Svaka čast :D

protivno pravilima znam,al iz cisto altruistickih motiva da kazem da prodajem komplet karata za exit (usput i kartu za peperse) imate i temu pa se javite ako vas interesuje

e inace ljudi, prodajem jednu kartu za exit...sada je cena 6500, ja prodajem za 5000, molim samo ljude iz NS-a da se jave, jer me mrzi da saljem i sranja...javite mi se na privatno :)

E prvo da vam ispričam priču..
sinoć ja pred spavanje malo švrljam po YouTube-u i nekako završim gledajući spotove Beogradskog Sindikata i kontam: '**** majku bi bilo dobro kada bi ih video na Exitu...'
Sada pogledam, kad imam šta videti: BS nastupa 14. na Fusion stage :D:D:D
Hoperi, nadam se da su vam ovo dobre vesti. Sindikat nikako neću propustiti. Sindikat je jedan i jedini! Vidimo se na Fusion Stage-u....

Dok cela Evropa slusa The Killers,Evanescence,Within Temptation,Marylin Manson,Bjork,Fedde le Grand,Linkin Park,Pearl Jam,Macy Gray i ostale...Mi nabavljamo zvezde koje su vec bile prosle godine i one koje su bile popularne 90ih godina.Jedino su Groove Armada,Snoop Doggg i Rogera Sanchez ok!!!
Kako vam se ove godine cini program? :evil:

..pa sad,u odnosu na predhodne godine ...u pravu si..loshe je i smrdi..a lil bit:P..ali ima i dobrih izvodjacha..ltj bukem, pendulum, prodigy, ritam nereda, hladno pivo,robert plant itd itd..za svakog po neshto

Back