Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kakvim ste odnosima s bivšim partnerima? Da li ste od onih koji ostaju prijatelji, povremeno se čuju i viđaju s bivšima ili ste možda oni koji kad prekidaju... prekidaju za sva vremena? Ili to sve zavisi od razloga prekida veze?
u odlicnim sam odnosima
U kakvim ste odnosima s bivšim partnerima? Da li ste od onih koji ostaju prijatelji, povremeno se čuju i viđaju s bivšima ili ste možda oni koji kad prekidaju... prekidaju za sva vremena? Ili to sve zavisi od razloga prekida veze?
kladim se da s desnom u mnogo boljim odnosima nego s levom...
sa nekima sam u stalnom kontaktu, sa nekima nisam
ne vidim razlog da za vjeki vjekov prekidam svaki kontakt sa ljudima koji su mi nekada bili toliko bitni
bas volim da sa nekima sednem, popijem kafu, ispricam se sta ima novo...
odmerim kome bolje ide u zivotu
naginjes ka desnici a ?
Sujetna ženo...
idi vidi temu o culnim utiscima
jok...viš da nema pojma...levici...
ili ste možda oni koji kad prekidaju... prekidaju za sva vremena?