za sva vremena.U kakvim ste odnosima s bivšim partnerima? Da li ste od onih koji ostaju prijatelji, povremeno se čuju i viđaju s bivšima ili ste možda oni koji kad prekidaju... prekidaju za sva vremena? Ili to sve zavisi od razloga prekida veze?
kladim se da s desnom u mnogo boljim odnosima nego s levom...u odlicnim sam odnosima
sa nekima sam u stalnom kontaktu, sa nekima nisamU kakvim ste odnosima s bivšim partnerima? Da li ste od onih koji ostaju prijatelji, povremeno se čuju i viđaju s bivšima ili ste možda oni koji kad prekidaju... prekidaju za sva vremena? Ili to sve zavisi od razloga prekida veze?
naginjes ka desnici a ?kladim se da s desnom u mnogo boljim odnosima nego s levom...![]()
Sujetna ženo...sa nekima sam u stalnom kontaktu, sa nekima nisam
ne vidim razlog da za vjeki vjekov prekidam svaki kontakt sa ljudima koji su mi nekada bili toliko bitni
bas volim da sa nekima sednem, popijem kafu, ispricam se sta ima novo...
odmerim kome bolje ide u zivotu![]()
jok...viš da nema pojma...levici...naginjes ka desnici a ?![]()
idi vidi temu o culnim utiscimaSujetna ženo...![]()
Videla.... zabrinjavajućeidi vidi temu o culnim utiscima![]()
pa sta onda meni serviras desni ?jok...viš da nema pojma...levici...![]()
Sve ovisi kakva je veza bila. Ako je bila fer, ljudi se mogu ponekad i sresti, mozda otici na kafu. Ali ako je neko tu bio los, ne vidim zasto bi se druzio.U kakvim ste odnosima s bivšim partnerima? Da li ste od onih koji ostaju prijatelji, povremeno se čuju i viđaju s bivšima ili ste možda oni koji kad prekidaju... prekidaju za sva vremena? Ili to sve zavisi od razloga prekida veze?
Taj rad...ni sa jednom bivsom nemam apsolutno nikakav kontakt.ili ste možda oni koji kad prekidaju... prekidaju za sva vremena?
Nikakvim.U kakvim ste odnosima s bivšim partnerima? Da li ste od onih koji ostaju prijatelji, povremeno se čuju i viđaju s bivšima ili ste možda oni koji kad prekidaju... prekidaju za sva vremena? Ili to sve zavisi od razloga prekida veze?