rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 8.535
Zasto mora biti prenos Evrovizije i dodjele Oskara?Dvije odvratne manifestacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako se ogleda najveći uspeh umobolnosti.Zasto mora biti prenos Evrovizije i dodjele Oskara?Dvije odvratne manifestacije.
Ti nemoj da gledasZasto mora biti prenos Evrovizije i dodjele Oskara?Dvije odvratne manifestacije.
Nije stvar u zabrani već u samoj suštini tog festivala kao što mu naziv i kaže : Eurosong. S druge strane, koliko logike da učestvuješ na tom festivalu, pevaš, dok ti narod gine? Ja ni Ukrajinu ne razumem koja redovno pevuši i osvaja političke poene na tom takmičenju dok im u zemlji bukti rat..Nisam za ovakve zabrane. Ni Izraelu ni Rusiji ni bilo kome. Opet liberaška cancel kultura.
Naši sportisti, pevači itd. nisu mogli da učestvuju zbog Miloševića, Šešelja i ostalih nacional-komunističkih koljača sa kojima nemaju nikakve veze. To nije pravda nego glupost.
Nije stvar u zabrani već u samoj suštini tog festivala kao što mu naziv i kaže : Eurosong. S druge strane, koliko logike da učestvuješ na tom festivalu, pevaš, dok ti narod gine? Ja ni Ukrajinu ne razumem koja redovno pevuši i osvaja političke poene na tom takmičenju dok im u zemlji bukti rat..
Pa cionisti moraju svuda zavuci svoje prste.Nemam ništa protiv Izraela, ali oni jednostavno nisu u Evropi tako da mi je njihovo učešće na Evroviziji uvek bilo čudno.
Sigurno im je od vitalnog značaja da pevaju na Evrovziji.Ima tu raznih moralnih pitanja. Međutim Izrael je zguran u euro sferu zbog suseda i islamske Azije od kojih mnoge zemlje ni ne priznaju postojanje Izraela a neke su u otvorenom ratu protiv Izraela.
To je propaganda, Rusland ubija iz imperijalnog hira svog vrhovnog vojskovođe, Izraelu je to pitanje opstankaPitaj Ruse il one koji su se tako izjašnjavali na Krimu. Svaka priča ima dve strane, ubijanje je tekovina pećinskih ljudi, mi nismo daleko odmakli.
Jao da, i ja sam zaboravioJevreju, vidim u podsjetniku da ti se bliže praznici, pa si se raspojasao.
Pogledajte prilog 1785432
Pogledajte prilog 1785434
Kao što rekoh, svaka priča ima dve strane. Možda ljudi koji se izjašnjavaju kao Rusi u Ukrajini takođe shvataju rat kao pitanje svog opstanka..To je propaganda, Rusland ubija iz imperijalnog hira svog vrhovnog vojskovođe, Izraelu je to pitanje opstanka
Najbolje da se takmiče Ukrajina i Izrael, a ostali da se povuku.Nije stvar u zabrani već u samoj suštini tog festivala kao što mu naziv i kaže : Eurosong. S druge strane, koliko logike da učestvuješ na tom festivalu, pevaš, dok ti narod gine? Ja ni Ukrajinu ne razumem koja redovno pevuši i osvaja političke poene na tom takmičenju dok im u zemlji bukti rat..
Турска 13 година не учествује на еуросонгуIzrael, Turska, Jermenija, Azerbejdžan nemaju šta da traže tamo. Gruzija je upitna zbog svog položaja.
i ja mislim, drugi ionako samo popunjavaju broj...Najbolje da se takmiče Ukrajina i Izrael, a ostali da se povuku.
Po meni trebaju sami da odustanu od ucesca. Zemlja im je u ratu, ucestvovanje u muzickom takmicenju je van svake pameti.Čitam malopre da su Slovenija, Irska i Holandija otkazale učešće u Eusongu sledeće godine zbog učešća Izraela. Mnoge države najavljuju slično a prošlogodišnji pobednik se javno izjasnio da Izrael ne treba da učestvuje. Naša država se uredno prijavila, za sada.
Турска 13 година не учествује на еуросонгу