amza
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Шта је штета? Зар се нису вратиле живе у Русију?
Steta sto nisu pobedile na Evroviziji.Eto a ja navijao za njih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта је штета? Зар се нису вратиле живе у Русију?
Steta sto nisu pobedile na Evroviziji.Eto a ja navijao za njih![]()
da li bi mi objasnio zasto mislis da neke babe koje niti imaju sluha, niti ritma, niti dobru pesmu treba da pobede? zato sto su babe pa su "slatke". zivo me zanima taj fenomen odusevljavanja babama
Meni se najviše svidela Španija i uopšte ne znam zašto je tako malo pažnje privukla. Sa druge strane mi je najstrašnija bila Albanija, žena je u silnoj želji da pokaže da je najbolja pevačica na kugli zemaljskoj potpuno preterala, to mi uopšte nije bilo prijatno za slušanje, a još ono pogrbljivanje dok peva visoke tonove, užas.
Duška Vučinić je iz nekog razloga bila skroz smorena, a ni Željko nije baš bio u elementu. Koji im je đavo bio?![]()
vidi vidi stara drugarica sa druge teme
veliki pozdrav za staro drustvo![]()
Eeeee ćao Amza stari družetema nam još nije mrtva, a ka'će ne znamo
(nadam se nikad)
I meni su bakice bile simpa, ovo takmičenje treba da bude i zabavno pa eto tu su uskočile bakice, ja nemam ništa protiv toga.
Meni se najviše svidela Španija i uopšte ne znam zašto je tako malo pažnje privukla. Sa druge strane mi je najstrašnija bila Albanija, žena je u silnoj želji da pokaže da je najbolja pevačica na kugli zemaljskoj potpuno preterala, to mi uopšte nije bilo prijatno za slušanje, a još ono pogrbljivanje dok peva visoke tonove, užas.
Duška Vučinić je iz nekog razloga bila skroz smorena, a ni Željko nije baš bio u elementu. Koji im je đavo bio?![]()
Ja se nikad u zivotu nisam kidao toliko od smeha na neciji nastup kao na njihov.
Zar nebi bilo cool raditi to celu godinu do sledece evrovizije.
I svaka cast ziriju iz rusije koji ih je poslao na finalno takmicenje.
A svedska pesma mi je u najmanju ruku bljak![]()
samo me je zanimalo kakvom mentalnom sklopu te babe mogu da se svide
Duska je kriminalna kao komentator. ko nju uopste drzi na tom mestu, i cime je zasluzila da nas iz godine u godinu terorise zajedljivoscu i neumesnim komentarima
samo me je zanimalo kakvom mentalnom sklopu te babe mogu da se svide
Duska je kriminalna kao komentator. ko nju uopste drzi na tom mestu, i cime je zasluzila da nas iz godine u godinu terorise zajedljivoscu i neumesnim komentarima
Ako je toliko smara da vodi prenos, neka prepusti to nekome drugome ko za početak ne zvuči ko mrtvo puvalo.
Moralna pobednica
između 2:16 i 2:24 je čista poezija!
Ako je toliko smara da vodi prenos, neka prepusti to nekome drugome ko za početak ne zvuči ko mrtvo puvalo.
da li bi mi objasnio zasto mislis da neke babe koje niti imaju sluha, niti ritma, niti dobru pesmu treba da pobede? zato sto su babe pa su "slatke". zivo me zanima taj fenomen odusevljavanja babama
pa dobro zanimljiv je i fenomen oduševljavanja jednom opijenom, čupavom i neartikulisanom polutankom koja neritmički ispušta neartikulisane glasove na matricu koja se u najmanju ruku može podvesti miks 250 različitih pesama iz prehodnih 20 godina
da uzmu stručnjaci da mere kvalitet obe kompozicije po svim tehničkim merilima ne znam čiji bi sluh i ritam pobedio, a dobra pesma je stavr iks faktora