Evrovizija 2012

da li bi mi objasnio zasto mislis da neke babe koje niti imaju sluha, niti ritma, niti dobru pesmu treba da pobede? zato sto su babe pa su "slatke". zivo me zanima taj fenomen odusevljavanja babama

Ja se nikad u zivotu nisam kidao toliko od smeha na neciji nastup kao na njihov.:hahaha:

Zar nebi bilo cool raditi to celu godinu do sledece evrovizije.:mrgreen:

I svaka cast ziriju iz rusije koji ih je poslao na finalno takmicenje.

A svedska pesma mi je u najmanju ruku bljak :bljak:

Meni se najviše svidela Španija i uopšte ne znam zašto je tako malo pažnje privukla. Sa druge strane mi je najstrašnija bila Albanija, žena je u silnoj želji da pokaže da je najbolja pevačica na kugli zemaljskoj potpuno preterala, to mi uopšte nije bilo prijatno za slušanje, a još ono pogrbljivanje dok peva visoke tonove, užas.

Duška Vučinić je iz nekog razloga bila skroz smorena, a ni Željko nije baš bio u elementu. Koji im je đavo bio? :roll:

Meni se najviše svidela Španija i uopšte ne znam zašto je tako malo pažnje privukla. Sa druge strane mi je najstrašnija bila Albanija, žena je u silnoj želji da pokaže da je najbolja pevačica na kugli zemaljskoj potpuno preterala, to mi uopšte nije bilo prijatno za slušanje, a još ono pogrbljivanje dok peva visoke tonove, užas.

Duška Vučinić je iz nekog razloga bila skroz smorena, a ni Željko nije baš bio u elementu. Koji im je đavo bio? :roll:

vidi vidi stara drugarica sa druge teme :super:

veliki pozdrav za staro drustvo :bye:

Eeeee ćao Amza stari druže :bye: tema nam još nije mrtva, a ka'će ne znamo :mrgreen: (nadam se nikad)

I meni su bakice bile simpa, ovo takmičenje treba da bude i zabavno pa eto tu su uskočile bakice, ja nemam ništa protiv toga.

video sam temu sto neko tamo napisa " koliko repriziraju presticice i Bolji Zivot" :lol:

a bakice su extra neznam samo sta se*uckaju neki ovde

Мени Душка дјелује да није удата, да је она нека варијанта капиталистичке неостварене женске, с добрим намјерама, добрим образовањем, мало је годиен згазиле, али остао и она српски провинцијализам у њој, сличан њемачком.

Ja se nikad u zivotu nisam kidao toliko od smeha na neciji nastup kao na njihov.:hahaha:

Zar nebi bilo cool raditi to celu godinu do sledece evrovizije.:mrgreen:

I svaka cast ziriju iz rusije koji ih je poslao na finalno takmicenje.

A svedska pesma mi je u najmanju ruku bljak :bljak:

samo me je zanimalo kakvom mentalnom sklopu te babe mogu da se svide

Duska je kriminalna kao komentator. ko nju uopste drzi na tom mestu, i cime je zasluzila da nas iz godine u godinu terorise zajedljivoscu i neumesnim komentarima

samo me je zanimalo kakvom mentalnom sklopu te babe mogu da se svide

Duska je kriminalna kao komentator. ko nju uopste drzi na tom mestu, i cime je zasluzila da nas iz godine u godinu terorise zajedljivoscu i neumesnim komentarima

Мени не смета та заједљивост, мени смета што није расница.

Ako je toliko smara da vodi prenos, neka prepusti to nekome drugome ko za početak ne zvuči ko mrtvo puvalo.

Moralna pobednica

između 2:16 i 2:24 je čista poezija!

Ako je toliko smara da vodi prenos, neka prepusti to nekome drugome ko za početak ne zvuči ko mrtvo puvalo.

Moralna pobednica

između 2:16 i 2:24 je čista poezija!

Како мислиш морална побједнице? Хоћеш рећи да су бабушке неморалне жене? Хајде за Гркињу, она је онако лака, али бабушке ми баш изгледају кротко.

A i ti sad tu nešto moraliziraš... ima ona izreka da ti je ne spomiwem, ko najviše moralizira...

da li bi mi objasnio zasto mislis da neke babe koje niti imaju sluha, niti ritma, niti dobru pesmu treba da pobede? zato sto su babe pa su "slatke". zivo me zanima taj fenomen odusevljavanja babama

pa dobro zanimljiv je i fenomen oduševljavanja jednom opijenom, čupavom i neartikulisanom polutankom koja neritmički ispušta neartikulisane glasove na matricu koja se u najmanju ruku može podvesti miks 250 različitih pesama iz prehodnih 20 godina
da uzmu stručnjaci da mere kvalitet obe kompozicije po svim tehničkim merilima ne znam čiji bi sluh i ritam pobedio, a dobra pesma je stavr iks faktora

pa dobro zanimljiv je i fenomen oduševljavanja jednom opijenom, čupavom i neartikulisanom polutankom koja neritmički ispušta neartikulisane glasove na matricu koja se u najmanju ruku može podvesti miks 250 različitih pesama iz prehodnih 20 godina
da uzmu stručnjaci da mere kvalitet obe kompozicije po svim tehničkim merilima ne znam čiji bi sluh i ritam pobedio, a dobra pesma je stavr iks faktora

ama ljudi sta ste se uvatili za pesmu i pevanje bakice su u celini bile komedija do bola :hahaha:

kad ih vidim kao pojavu smejem se ko blesav, a ko je lud da slusa sta one pevaju i to kako pevaju.

cista 10 za ideju bakice :super:

i steta sto nisu pobedile

+ 1 За Бабушке. Мене су ове бакице одушевиле (а ментални склоп ми је сасвим окет:mrgreen:).
А ову шведску орангутанку, и њен технорејвтранс избљувак не бих ни да коментаришем. Претходници су већ све рекли.

Ne znam šta mi je gluplje, cela ta fama oko babuški i rasprava oko ' mentalnog sklopa' onih kojima se to sviđa ili sama činjenica da ima takvih koji glume muzičku elitu i pritom gledaju i komentarišu Eurosong.
Ejao, našli ste si baš pravu manifestaciju za dokazivanje svoje muzičke i estetske superiornosti

Eurosong je uvek bio festival lakih nota, zaraznih ritmova i bilo je bitno ' odskočiti u masi', na ovaj ili onaj način....tu i tamo mora uleteti i ponešto kvalitetnije ali ne smarajte i pustite da festival ostane ono što u suštini i jeste.
A ako ste toliko zabrinuti za kvalitetan muzički ukus drugih, ne znam, osnujte neki fond za pomoć ili organizujte nešto što zadovoljava vaše standarde.
Ili jednostavno nađite neki malo pametniji način da se dokazujete.

Ok raspravljali smo o pesmama i izvodjenju, ali koja pevacica vam je bila najlepsa?
Po meni su Elena Ionescu (Rumunka) i Sabina Babayeva (Azerbejdzanka) najzgodnije, najlespe i najsladje.

Elena
TH_2_14.jpg

mandinga-la-eurovision-2012-marti-22-mai-de-la-ora-22-00-incepe-lupta-pentru-marea-finala-n-o-sa-crezi_1_size1.jpg

Mandinga-Eurovision.jpg

Sabina
safe_image.php

img_155274_sabina-babayeva-when-the-music-dies-azerbaijan-eurovision-2012-elvincefer-mp4.jpg

1280x720_zastavka_az1-1000x500.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Back